• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

sedefbxl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
336
136
23
Slm kızlar aralık ayında tedavıme basladım benımle aynı durumda olan arkadaşlarım bırlıkde göğüs gerelım bu zorlu surece

tedavin hayırlı olsun öncelikle ,,ben transferden sonra bekleme sürecindeyim,,,sakın kafanda büyütme tedaviyi aslında tedavi öyle korkulacak bi tedavi değil ama sonunda beklediğin şeyin düşüncesi yorucu hale getiryo tedaviyi olumlu düşünmeye ve olumsuzlukların dünyanın sonu olmadığı düşüncesiyle ilerle yolunda.tedavinin en zor süreci bana göre transferden sonra beklemek bekleme sürecini 100 iğne ile değiş deseler havada kaparım :)

Can'ım benım ya ıns melegıne kavuşursun bende yarın ıgnelere başlıyorum uc aşılama yaptırdım negatıf esımdede bendede bı sorun yok yasım 29 allah yüzümüze baksın çocuk Özlem'ı hıc bırseye benzemıyormus

Can'ım benım ya ıns melegıne kavuşursun bende yarın ıgnelere başlıyorum uc aşılama yaptırdım negatıf esımdede bendede bı sorun yok yasım 29 allah yüzümüze baksın çocuk Özlem'ı hıc bırseye benzemıyormus
benim de yaşım 29 :) benim ilk tüp bebek denemem ümitle Rabbime sığınarak bekliyorum 2 gün sonra test yaptırıcamm kalbimmm yerinden çıkaacak gibi...
bu arada ikinizde de sorun yoksa genetiğe falan bakılmadı mı ?? tedavini nerde yaptırıyorsun?

Aynı yastayız benımde ılk denemem olucak ben belcıkada yasıyorum burda yaptırıyorum genetıge bakmadılar bakalım tüp bebekde tutmazsa bakıcaklar bırde yasımız avantajmış sansın yüksek dedı sen transfer den sonra ne kadar yattın canım bıde nerde yaptırdın

merhaba. ben yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyorum herkes gibi :KK24: benimde bu ayın ortalarında transferim olacak inşallah. Allah yardımcımız olsun :KK28:

merhaba. ben yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyorum herkes gibi :KK24: benimde bu ayın ortalarında transferim olacak inşallah. Allah yardımcımız olsun :KK28:
Allah yardımcımız olsun Can'ım basladınmı ıgnelere

benim de yaşım 29 :) benim ilk tüp bebek denemem ümitle Rabbime sığınarak bekliyorum 2 gün sonra test yaptırıcamm kalbimmm yerinden çıkaacak gibi...
bu arada ikinizde de sorun yoksa genetiğe falan bakılmadı mı ?? tedavini nerde yaptırıyorsun?
Gulum test sonucun ne çok merak ettım ıns ıyı haber verırsın

Gulum test sonucun ne çok merak ettım ıns ıyı haber verırsın
canım maalesef aslında test tarihim çarşamba 15. gün ama ben cumartesi baktırdım 11.günde bhcg 0.100 dihiç umudum kalmamakla beraber 14.gün yani yarın yine yaptırıp duruma göre ilaçları kesicez... tıp olarak ümitsiz Rabbime sığındığım için ümitliyim...ama kafam 2. denemeye hazır :) karmakarışığım yani...

merhaba kızlar size bir sorum olacak ben de başlayacam tüp bebek tedavisine ilk içtiğimiz ilaçlar ve iğneler herhangi bir ağrı ya da yan etki yapıyor mu benim sınavlarım var da ona göre ayarlayacam.cevaplarınızı bekliyorum:)))

kişiden kişiye değişmekle beraber sana verebileceği sıkıntı en fazla biraz şişkinlik ve belki hafif kasıklarda aağrı olabilir ama günlk hayatını sekteye uğratacak şeyler değil bunlar ,,, ben de 2.denememe başamayı düşünüyorum ocak ayı ile...şimdiden hayırlı olsun tedavin...

kişiden kişiye değişmekle beraber sana verebileceği sıkıntı en fazla biraz şişkinlik ve belki hafif kasıklarda aağrı olabilir ama günlk hayatını sekteye uğratacak şeyler değil bunlar ,,, ben de 2.denememe başamayı düşünüyorum ocak ayı ile...şimdiden hayırlı olsun tedavin...
inşallah olur sizinki de hep beraber mutlu oluruz

ilk adette ilaçlara başlayıp ikinci adette mi transfer oluyor yoksa adetten sonra mı?senin de inşallah olur sen ilkini ne zaman yaptın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-benim-tup-bebek-yilim.883838/
canım bu topiğe gel istersen yeni tüp bebeğe başyanalar için açtım beraber yol alalım diye
hayır ilk adetle ilaca başlayacaksın 2. adetin olmadan traansfer edilecek bi sorun yoksa .. varsa donduracaklar ve ne zaman uygun şartlar sağlanırsa o zaman transfer olacak..yani tedavi başlar 20 günde falan bebişler sana gelir :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-benim-tup-bebek-yilim.883838/
canım bu topiğe gel istersen yeni tüp bebeğe başyanalar için açtım beraber yol alalım diye
hayır ilk adetle ilaca başlayacaksın 2. adetin olmadan traansfer edilecek bi sorun yoksa .. varsa donduracaklar ve ne zaman uygun şartlar sağlanırsa o zaman transfer olacak..yani tedavi başlar 20 günde falan bebişler sana gelir :)
inşallah oraya geleyim:)))

Allah yardımcımız olsun Can'ım basladınmı ıgnelere
İğneler bittii yumurtalar toplandı geçen ay. Ama çok olduğu için doktorum fazla yüklenmeyelim rahme die dondurduk. Bu ayın ortası gibi transfer olacak inşallah. :KK49:

Back
X