Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de yaşım 29 :) benim ilk tüp bebek denemem ümitle Rabbime sığınarak bekliyorum 2 gün sonra test yaptırıcamm kalbimmm yerinden çıkaacak gibi...Can'ım benım ya ıns melegıne kavuşursun bende yarın ıgnelere başlıyorum uc aşılama yaptırdım negatıf esımdede bendede bı sorun yok yasım 29 allah yüzümüze baksın çocuk Özlem'ı hıc bırseye benzemıyormus
Allah yardımcımız olsun Can'ım basladınmı ıgneleremerhaba. ben yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyorum herkes gibibenimde bu ayın ortalarında transferim olacak inşallah. Allah yardımcımız olsun
![]()
Gulum test sonucun ne çok merak ettım ıns ıyı haber verırsınbenim de yaşım 29 :) benim ilk tüp bebek denemem ümitle Rabbime sığınarak bekliyorum 2 gün sonra test yaptırıcamm kalbimmm yerinden çıkaacak gibi...
bu arada ikinizde de sorun yoksa genetiğe falan bakılmadı mı ?? tedavini nerde yaptırıyorsun?
canım maalesef aslında test tarihim çarşamba 15. gün ama ben cumartesi baktırdım 11.günde bhcg 0.100 dihiç umudum kalmamakla beraber 14.gün yani yarın yine yaptırıp duruma göre ilaçları kesicez... tıp olarak ümitsiz Rabbime sığındığım için ümitliyim...ama kafam 2. denemeye hazır :) karmakarışığım yani...Gulum test sonucun ne çok merak ettım ıns ıyı haber verırsın
inşallah olur sizinki de hep beraber mutlu oluruzkişiden kişiye değişmekle beraber sana verebileceği sıkıntı en fazla biraz şişkinlik ve belki hafif kasıklarda aağrı olabilir ama günlk hayatını sekteye uğratacak şeyler değil bunlar ,,, ben de 2.denememe başamayı düşünüyorum ocak ayı ile...şimdiden hayırlı olsun tedavin...
inşallah cnm hepimizin dileği o anladığım kadarıyla ilk tüp bebek denemen ??inşallah olur sizinki de hep beraber mutlu oluruz
teşekkürler bu arada:)))inşallah olur sizinki de hep beraber mutlu oluruz
evet bakalım ne olacak hiçbirşey bilmiyoruminşallah cnm hepimizin dileği o anladığım kadarıyla ilk tüp bebek denemen ??
ilk adette ilaçlara başlayıp ikinci adette mi transfer oluyor yoksa adetten sonra mıevet bakalım ne olacak hiçbirşey bilmiyorum
ilk adette ilaçlara başlayıp ikinci adette mi transfer oluyor yoksa adetten sonra mı?senin de inşallah olur sen ilkini ne zaman yaptıninşallah cnm hepimizin dileği o anladığım kadarıyla ilk tüp bebek denemen ??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-benim-tup-bebek-yilim.883838/ilk adette ilaçlara başlayıp ikinci adette mi transfer oluyor yoksa adetten sonra mı?senin de inşallah olur sen ilkini ne zaman yaptın
inşallah oraya geleyim:)))http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-benim-tup-bebek-yilim.883838/
canım bu topiğe gel istersen yeni tüp bebeğe başyanalar için açtım beraber yol alalım diye
hayır ilk adetle ilaca başlayacaksın 2. adetin olmadan traansfer edilecek bi sorun yoksa .. varsa donduracaklar ve ne zaman uygun şartlar sağlanırsa o zaman transfer olacak..yani tedavi başlar 20 günde falan bebişler sana gelir :)
İğneler bittii yumurtalar toplandı geçen ay. Ama çok olduğu için doktorum fazla yüklenmeyelim rahme die dondurduk. Bu ayın ortası gibi transfer olacak inşallah.Allah yardımcımız olsun Can'ım basladınmı ıgnelere