BENDE ZEYNEP KAMIL HASTANESI VAR DEVLET ORDA YAPTIRACAM LISTEYE KENDINI EKLETSENE 1 SAYFADA ŞISTEMIZ VARantalyadayım ben özel doktora gidiyorum ancak antalya tüp bebk merkezinde yapacak sen?
bilgiilerimi yazdımBENDE ZEYNEP KAMIL HASTANESI VAR DEVLET ORDA YAPTIRACAM LISTEYE KENDINI EKLETSENE 1 SAYFADA ŞISTEMIZ VAR
HAYIRLI OLSUN BENDE HALA ADET OLAMADIM UMARIM HAFTASONUNA DENK GELEMZkızlar ben bugün adet oldum yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse:) benide listeye eklermisiniz 33 yaş nedeni sperm azlığı ilk denemem olcak inş hayırlı olur
ben de en çok haftasonuna gelmesinden korkuyorumHAYIRLI OLSUN BENDE HALA ADET OLAMADIM UMARIM HAFTASONUNA DENK GELEMZ
HAFTASONU CUMA OLSA DEMIS HASTANE CUMA GELSİN AMA CMRT PAZAR DENK GELIRSE OBUR AYAY KALIR UFF BUKADAR ADETIMI BEKLEYECEGIMI DUSUNMEZDIMben de en çok haftasonuna gelmesinden korkuyorum
yani ilk gün de olur muHAFTASONU CUMA OLSA DEMIS HASTANE CUMA GELSİN AMA CMRT PAZAR DENK GELIRSE OBUR AYAY KALIR UFF BUKADAR ADETIMI BEKLEYECEGIMI DUSUNMEZDIM
VALLAHA BENI CAGIRMISLAR BENIM ARKADAS ORDA BAKIYOR ISLEMLERINE ONA DEMISLER BELKI TEDAVIYE BASLAMAZ ILACLARI NASIL YAPICAM O UYGULAMALARI ANLATIRLAR BILMIYORUM HAYIRLISI ARTIKyani ilk gün de olur mu
Doğrudur bekliyorum bakalimhımm benim doktorum özel ama adetin ikinci günü kan vermemi istedi bazı değerlerime bakacakmış
Ekledim canimbeni de ekler misintosun788 . Tek tüp tıkalı, sperm azlığı, mantar rahatsızlığı. İlk denemem. Yaş 31. Bu ayın 3-4 gibi iğnelere başlayacağım nasipse
Canim nerde yaptiriyosun.ona gore listeye ekleyimkızlar ben bugün adet oldum yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse:) benide listeye eklermisiniz 33 yaş nedeni sperm azlığı ilk denemem olcak inş hayırlı olur
Eklendin bile canim.allah pozitif eklemeyide nasip etsinbilgiilerimi yazdımtosun788 bakalım ekler herhalde :)
biraz önce bende geldim canım. benim de kan değerlerime göre ya perşembe ya da cuma toplanacak. yavaş yavaş sonuna geliyoruz deseneKizlar hastaneden geliyorum.cuma gunu yumurtalarim toplanicak.heyecan basti valla
ooowww hadı hayırlısı bızde ıgne asamasına gecmeyı beklıyoruz kac yumurta olmus senınle heen hemen aynı ya problemımız kac yumurta gorduler ve ne dıyorlarKizlar hastaneden geliyorum.cuma gunu yumurtalarim toplanicak.heyecan basti valla
ayy hadı yavas yavas baslanıyor ıslemler hayırlı olsun ınsallah canımbiraz önce bende geldim canım. benim de kan değerlerime göre ya perşembe ya da cuma toplanacak. yavaş yavaş sonuna geliyoruz desene
Eklendin bile canim.allah pozitif eklemeyide nasip etsin
Kizlar ne dedi dr. Kac yumurta olmus.. Ayy sizin yerinize de heyecanlandim ölecem kendime sira gelmeden :) hakkinda hayirlisi olsun canlar inşallah hersey guzel olurbiraz önce bende geldim canım. benim de kan değerlerime göre ya perşembe ya da cuma toplanacak. yavaş yavaş sonuna geliyoruz desene
benim nasıl olacak bilmiyorum onlar testlerden sonra belli oluyor galiba ben adetimi bekliyorum testlerden sonra bacaklar artıkhakkında hayırlısı olsun arkadaşım.benim uzun protokol oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?