2015 Aralık tüp bebek

Canım benim doktorum ısrarla normal hayatınıza devam edin dedi, ki o demeseydi de ben o şekilde evde bekleyebilecek bir yapıya sahip değilim. Hatta işimden dolayı araba kullanıyorum, şehir dışına gittim geldim bugün, yurtdışı seyahate bile çıkabilirim. Bu durumu hiç bilmiyor da olabilirdik ve bilmeden bir çok işi, hareketi yapıyor olurduk. Dinlenen ya da daha özen gösteren arkadaşlara da saygım var tabi ki, herkes kendini nasıl daha iyi, rahat hissediyorsa öyle hareket etmeli bence. Bu arada daha önceki yazışmalarımdan birinde bir link paylaşmıştım. Bu konuda yapılan bilimsel bazı araştırmalar üzerine, bir bak istersen. Ben bazı yurtdışı kaynaklı makalelerde de benzer sonuçlar görmüştüm o yüzden 1 gün dinlenme olayına bile pek girmek istemedim. Tabi ben de ağır kaldırmıyorum ya da ne bileyim çok sıkıntı yaratacak bir ortama girmemeye çalışıyorum ama günlük hayata devam :KK66:
:KK9:Süpersin canm ya bende bu defa rahat olmak olmak istiyorum becerebilirim insallah gecen defa stresten bence tutmadi 10 dk lik yolu bile yurumeye korktum wc banyo yatakta dönmek hepsinde kabus gibi vesvese yaptim

Bende ankaradayım cnm 3 denolmadı işte 4. Denemem olcak aynen hayırlısı demekten baska bıse gelmıo elden :KK43:
Pardon ya kafa gitti bende grip oluyorum haftaya transfer olacak kismetse grip olmamam lazim :( aman Rabbim duysun sesimizi

Sağlıkla doğum yaptı sanırım :) maşallah tutacağı varsa her türlü tutuyor işte çok kasmamak lazım demekki:KK66:
Ikız kızları oldu 7aylık falan rabbim verecek olduktan sonra biz istemesekte verir benim daha transfer olmadı ama annem esim şimdiden tembihlere başladı dikkat etceksin bi iş yapmıycan diye tabi dikkat edilcek ama çokta kasmaya gerek yok bence 9 ay hasta gibi yatıllcak birilerinden iş yemek beklenecek değil normal hayata dikkatli bi şekilde devam edilmeli bence

Yaşım 28 4. Denemem acibadem maslak dr halit firat erden iki embriyo bugün transfer
Allahım gönlüne gore verır ınsallah cnm Halil fırat erdenle ilgili cok ıyı yorumlar okudum nası memnunmusun sorun ne peki neden olmuo benımde yasım 28 4. Deenemem olcak 2 aylık bi ara verıldı maalesef bana

Allahım gönlüne gore verır ınsallah cnm Halil fırat erdenle ilgili cok ıyı yorumlar okudum nası memnunmusun sorun ne peki neden olmuo benımde yasım 28 4. Deenemem olcak 2 aylık bi ara verıldı maalesef bana
Aslinda cok sorunum var pkoluyum esimdede sperm azligi ve morfoloji bozuk onceki uc denemem kayserude oldu ama hicbiri tutmadi ve hicbirinden memnun kalmadim ama bi tevafuk oldu halit beyi tv de gordum ve basarisida yuksek gittik konustuk bissuru test felan tabi ucuncu denemeden sonra 5yil dinlendim birden fazla sikinti cikti vitamin rksikligi falan seker cikti yaklasik bi yedi ay ilac kullandim ve dr embriyolara cgh yontemi yapti genetige bakildi yedi embriyomdan iki tanesi saglikli cikti iste onlarda transfer oldu
Doktorumdan cok ama cok memnunum keske daha once tanisaydim kusmet iste
ben baska yerde yaptirsaydim eski usul olacakti cgh yapilmayacakti

Aslinda cok sorunum var pkoluyum esimdede sperm azligi ve morfoloji bozuk onceki uc denemem kayserude oldu ama hicbiri tutmadi ve hicbirinden memnun kalmadim ama bi tevafuk oldu halit beyi tv de gordum ve basarisida yuksek gittik konustuk bissuru test felan tabi ucuncu denemeden sonra 5yil dinlendim birden fazla sikinti cikti vitamin rksikligi falan seker cikti yaklasik bi yedi ay ilac kullandim ve dr embriyolara cgh yontemi yapti genetige bakildi yedi embriyomdan iki tanesi saglikli cikti iste onlarda transfer oldu
Cgh nedir peki hıc duymadım bende youtubede cok vıdeolarına denk geldm cok sıkıntı cekıyoruz cnm inşllah Allahım duyar sesımızı sende hayallerıne kavusursn umarım cnm kayserılımsn

kayseride nerde yaptırdın canım öncekileri

Arkadaşlar yardımm benim yarın transferim var ve karnımda inanılmaz derecede bir şişlik var kasıklarım ağrıyor otururken o derece baskı yapıyor kısa süreli bir çözümü var Mıdır sıkıntı yaşamak istemiyorum :KK17:

Cgh nedir peki hıc duymadım bende youtubede cok vıdeolarına denk geldm cok sıkıntı cekıyoruz cnm inşllah Allahım duyar sesımızı sende hayallerıne kavusursn umarım cnm kayserılımsn
Embriyonun dna sina bakiliyor kromozomlar bozuk olunca bebek ya tutmuyo ya ozurlu oluyoAllah muhafaza
Amin canim evet kayseriliyim

Back
X