2015 Aralık tüp bebek

Merhaba elffth3 elffth3 nasıl gidiyor? İkili test için gec değil mi 15 hafta sasırdım :/ ben yaptırmadım ama cinsiyettimiz belli oldu gibi senin belli mi :KK66:
Sen ne zamandır nerelerdesin ya:) çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ikili test vakti geçti artık bakalım haftaya gidince ne dicek çok merak ediyorum cinsiyeti ne senin bebişin :)

Sen ne zamandır nerelerdesin ya:) çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ikili test vakti geçti artık bakalım haftaya gidince ne dicek çok merak ediyorum cinsiyeti ne senin bebişin :)
Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimiz ;) sana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde

Ahhh inşallahhhh:)) Fena heyecanlıyım hatta paniğim biraz.. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama karmakarışık duygular içineyim.. Sana da öle olmuş muydu canım??
ben gerginlikten baska bırsey yasamıyorum canım ağlıyorum hep olumlu haberlerede :/ nezaman arıcaksın doktoru

ben gerginlikten baska bırsey yasamıyorum canım ağlıyorum hep olumlu haberlerede :/ nezaman arıcaksın doktoru
:)) E siz kalabalıksınız bi bedene sığmaya çalışıyosuuz kıyamammm:))) Öğleden sonra aricam tatlım, hemen yazarım sana: İlgin için çooook teşekkürler canım benimmm:)))

Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimiz :KK66: sana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde
Yok cnm hiç olmadı hiç hamile gibi Değilim ultrasonda görmesem inanmam o derece:) sağlıklı olsunlarda Allahtan gelene mutlu oluruz biz haftaya Salı öğrencim inş

Ya benm 6. Hafta bulantılar bi başladı daha yeni yeni kendime geliyorum hayattan soyutlanmıştım resmen :) Benm bebişe büyük ihtimal kız dedi doktorum ben de hep kız hissettim öncelik sağlıklı olması zaten ayrı bir kıymetli bizim tüp bebeklerimiz :KK66: sana yorum yapmamış kesin olarak öğrenirsin haftaya bulantın oldu mu Sennde
Selamm bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Sen ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin. En son 4 gün önce gittim söylemedi doktorum

Selamm bebeklerimizin doğum tarihleri aynı :) Sen ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin. En son 4 gün önce gittim söylemedi doktorum
Selam :) ben sordum yoksa söylemeyecekti kesin değil dedi ama büyük ihtimal doğrudur sen sordun mu cnm

Yok cnm hiç olmadı hiç hamile gibi Değilim ultrasonda görmesem inanmam o derece:) sağlıklı olsunlarda Allahtan gelene mutlu oluruz biz haftaya Salı öğrencim inş
Maşallah ne güzel gecmiş senin. Ben fenaydım tam da geçmedi hala.. Heyecanla bekliyorum cinsiyeti bebişinin:)

Back
X