Günlük Kombinler 2015 bebe yaka gömlek modelleri

Kombin yarat, stilini oluştur, trendleri belirle, trendleri keşfet, stilini tasarla, tarzını paylaş, setlerini yarat, markaları takip et, kreasyonları keşfet, kombinlerini paylaş, moda grubunu oluştur, moda önerileri al, moda önerileri paylaş...

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.457
Bu sene moda konysunda oldukça büyük değişimler olmuştur. Sade tarz düz gömlekler veya oduncu gömleklerin yerini bebe yakagömlek modelleri almıştır. Bebe yaka bu sene sadece gömlek modellerinde değil aynı zamanda da birçok değişik kıyafet türlerinde de kullanılmıştır. Mesela elbisemodellerinde de sık sık rastladığımız bir durumdur.

Bu sene bizi modern yapıya ulaştıracak olan bebe yaka gömlek modelleri yaza bomba gibi hazırdır. Vitrinlerde en sık karşımıza çıkan modeller olarak 2015 bebe yaka gömlek modelleri diyebiliriz. Bide bu modeller kendi aralarında ayrılmaktadır. Uzun bebe yaka gömlekler kısa bebe yaka gömlekler. Yada kumaşına göre de ayırabiliriz. Ancak en çok trend olan gömlek modelleri ise dantelli ve şifon bebe yaka gömlek modelleridir. Bu modeller neredeyse her markanın koleksiyonunda yer almaktadır. Bu yüzden bu modellerden mutlaka bir tane edinmeniz gerekir. Bu tarz gömlek modellerini taytlarla veya eteklerle de kombin yapabilirsiniz. Hem spor bir görüntü hemde şıklık arayan hanımlar için ideal modellerdir. Rengarenk bebe yaka gömlek modelleri yaz ayları için oldukça uygundur. Ancak siyahın hakimiyetini burada da görmekteyiz. Hatta özel bir yere giderken bile bu tarz gömlek modellerini tercih edebilirsiniz.




Ta%C5%9Fl%C4%B1-Bebe-Yaka-G%C3%B6mlek-Modelleri-200x200.jpg
Uzun-2014-Bebe-Yaka-G%C3%B6mlek-Modelleri-200x200.jpg

modawu.com
 
bunlara bir türlü alışamadım ben ya ilk okul aklıma geliyor hepp
 
bebe yaka gömleklerde bence yaka kısmı ile gömleğin renkleri çok zıt renkler olmali mesela en alt ortadakı gibi
 
X