2015 Benim yılım olsun :)

ben takıntı olsun istiyorum zaten yarın tartılıcam diye düşününce daha dikkatli davranıyorum bazı günler kilo vermeyebilir hatta allah korusun alabilirim bunu biliyorum. ilk defa bu kadar kilo aldım ve rejime başladım
canın istediğini ye azda olsa bana uymaz çünkü benim canım en zararlı şeyleri çekiyo(şerbetli tatlı hamur işleri):mad:
Şöyle her gün değil ama haftada 1 kendine 1 tane hamurişi ya da 1 adet şerbetli tatlı izni verebilirsin bence.. Hatta 1 hafta tartılmazsan bunu yiycem diye kendine ödül koy.. Ya o şöyle bir mantıkmış.. Diyelim canın baklava çekti. Belki 1 tane yesen yetecek ama yemedikçe daha çok istiyorsun ve dayanamayıp yediğin andan 3 tane yiyorsun.. Benim diyetisyen boşuna fazla yemiş oluyorsun diyordu

Şöyle her gün değil ama haftada 1 kendine 1 tane hamurişi ya da 1 adet şerbetli tatlı izni verebilirsin bence.. Hatta 1 hafta tartılmazsan bunu yiycem diye kendine ödül koy.. Ya o şöyle bir mantıkmış.. Diyelim canın baklava çekti. Belki 1 tane yesen yetecek ama yemedikçe daha çok istiyorsun ve dayanamayıp yediğin andan 3 tane yiyorsun.. Benim diyetisyen boşuna fazla yemiş oluyorsun diyordu
canım tatlı çektiğinde bir arkadaş tarçınlı çay iç demişti şimdilik onu içiyorum. Dediğin mantıklı 70 in altına inince küçük bir ödülü hakedecem:KK5:

Kızlar akşam da fırında hiç yağ koymadan tavuk yaptım. 1 dilim göğüs eti yedim. Birazdan da yeşil çay içip günü kapatırım :)

Turşu hem ödem yapıyo hem iştah açıyo ama ben de çok seviyorum yaa. Yememeye çalışıyorum işte. zaten öğünlerim karnımı doyuruyo pek aramıyorum artık farklı bişey. Thomson bence de 1 hafta bekle öyle tartıl hem tartı daha çok mutlu eder o zaman. düşünsene 200-300 gr dansa 1-1.5 kilo birden gittiğini görünce daha bi mutlu olursun. Ama sen bilirsin tabi herkeste farklı işliyo motivasyon meselesi.
Ben de 2 lt su içtim. Leslie ile 3 mil yaptım. Birazdan 28 dklık bi egzersiz videosu yapmayı planlıyorum üşenmezsem.
sabah:
2 tk bal
1 kk peynir
2 dilim ekmek
şekersiz çay

ara:
4 ceviz
1 porsiyon meyve

öğle:
1 porsiyon sebze yemeği
4 yk yoğurt
1 kase çorba
1 dilim ekmek

akşam
4 yk yoğurt
1 porsiyon sebze
1 kase çorba
1 dilim ekmek

şaka maka 5. gün bitti. Hiç zorlamıyo bu beslenme düzeni. 3 ay rahat giderim ben böyle. şu 1 haftaya istediğim kiloyu veremezsem 1 veya 1.5 ekmek değişimi kadar düşürme yaparım veya sporu artırırım. Canım tatlı falan da çekmiyo. Haftada 1 veya 2 kez ödül var. Ödül hakkımı kullanırsam akşamki ekmek ve çorba hakkımı kaybediyorum. Adet döneminde iyi gelir o ödül hakkı. :KK48:

mühendisim senin menünü beğeniyorum 70 altına bir ineyim uygulamayı düşünüyorum. ben de 4 günü tamamladım tatlı krizi falan yaşamıyorum artık cumadan sonra bende haftada bir tartılacam :rolleyes: turşuyu keseyim :KK43: artık

mühendisim senin menünü beğeniyorum 70 altına bir ineyim uygulamayı düşünüyorum. ben de 4 günü tamamladım tatlı krizi falan yaşamıyorum artık cumadan sonra bende haftada bir tartılacam :rolleyes: turşuyu keseyim :KK43: artık
evet menü uygulanabilir. ben aç kalamıyorum thomson. zaten uzun süre aç kalsam deli gibi bişeylere saldırıcam daha kötüye gidecek o yüzden böylesi daha iyi. yavaş ama istikrarlı. tatlı krizlerini aşman iyi olmuş canım. tarçını ben de duymuştum çok. şeker seviyesini dengede tutuyomuş. eminim onun faydasını görüyosundur. evet yaa turşuda çok tuz var. ben yemekte annemle babamın önüne doğru ittiriyorum onu direkt yemeyeyim diye :KK48: Ben de sabırsızlanıyorum açıkçası tartı konusunda. diğer yanım da 10.-15. güne ertele diyo Çünkü biliyorum senin kadar hızlı veremicem. O yüzden fark olarak güzel bi rakam görmek istiyorum. ama 1 hafta sonunda tartılayım ki umduğum kadar veremezsem kendime ayar çekme konusunda zaman kaybetmeyeyim. bak o kadar kafa patlatıyoruz. Allah büyük be. Bence 3 ayın sonunda artık bize verdikleri tepkileri anlatırız menüleri anlatacağımıza burada.
Bu arada tanışamadık kızlar yaaa. Adım Nilay

Kızzlaarr Merhaba. Ben sabah kandil simitinin çörek otlu olanından yedim 1 adet. Öğlen de yumurta haşladım beyaz peynir yedim. Ama ben 2 ay önce işi bıraktım. Kpss hazırlanmak için. Şimdi tek aktivitem ders çalışmak, hareketsizim. Eve yardımcı geliyordu, bu haftadan itibaren onu almıycam. Kendim temizlik yapıyım diye.. Umarım bu hareketsizlikte kilo verebilirim..

Kızzlaarr Merhaba. Ben sabah kandil simitinin çörek otlu olanından yedim 1 adet. Öğlen de yumurta haşladım beyaz peynir yedim. Ama ben 2 ay önce işi bıraktım. Kpss hazırlanmak için. Şimdi tek aktivitem ders çalışmak, hareketsizim. Eve yardımcı geliyordu, bu haftadan itibaren onu almıycam. Kendim temizlik yapıyım diye.. Umarım bu hareketsizlikte kilo verebilirim..
off geçen yıl ben aynı durumdaydım. Kilo aldım ben üstelik. Temmuzda sınava girdiğimde 54.5 kiloydum. Ama hiç dikkat etmiyodum yediklerime de. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Dikkat ediyosun sonuçta verirsin bence.

Akşam da yağ koymadan makarna haşladım. Çok az ama. Bir de ton balığı kattım. Bugün güzel geö
off geçen yıl ben aynı durumdaydım. Kilo aldım ben üstelik. Temmuzda sınava girdiğimde 54.5 kiloydum. Ama hiç dikkat etmiyodum yediklerime de. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Dikkat ediyosun sonuçta verirsin bence.
umarım yaaa.. Alakasız da atandın mı bari.. Ben korkuyorum o kadar her şeyi göze alıp işi bıraktım. Umarım değer.. Neyse konumuza dönelim de bugün kötü geçti ya toplamda 1200 cal aldım :((

Henüz günü bitiremedim ama yazmak istedim. 2 lt suyumu tamamlıcam. Leslie ile 3 mil yaptım bi de bi direnç egzersizleri videosu yaptım üstüne. Yani tam yapamıyorum ama eminim gittikçe iyi olucam.
Sabah:
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 t.k. zeytinyağı
2 tk bal
Şekersiz çay

ara:
4 ceviz
1 porsiyon meyve

öğle:
6 yk haşlanmış mercimekle yaptığım yeşil salata. (1 yemek kaşığına yakın yağ koydum kızlar yaa :KK43: )
5 yk yoğurt

ara:
şekersiz Türk kahvesi
yeşilçay

akşam:
daha hazırlayamadım. Karnabahar haşlanıyo ateşte. ona biberli sos hazırlayıp sarımsaklı yoğurtlucam. Yanına öğleden kalma tahminen 3 yk mercimeği eklerim. Bir de ekmek yicem ince dilim. Deli mutfağı gibi oldu bugün. :KK45:

Akşam da yağ koymadan makarna haşladım. Çok az ama. Bir de ton balığı kattım. Bugün güzel geö

umarım yaaa.. Alakasız da atandın mı bari.. Ben korkuyorum o kadar her şeyi göze alıp işi bıraktım. Umarım değer.. Neyse konumuza dönelim de bugün kötü geçti ya toplamda 1200 cal aldım :KK43:(
ben 1600 alıyorum canım :KK48: ben 86 aldım atanamadım. Ama bizim puanlarımız yüksek. Çok bozulmuştu moralim açıkçası. Ama her işte bi hayır vardır. Sonradan bazı ailevi durumlardan dolayı fikrimi değiştirdim. Yurtdışına gitmek istiyorum çalışmak için. İngilizce çalışıyorum ben de. Ve kendimi her yönde iyileştirmeye çalışıyorum. :KK14:

ben 1600 alıyorum canım :KK48: ben 86 aldım atanamadım. Ama bizim puanlarımız yüksek. Çok bozulmuştu moralim açıkçası. Ama her işte bi hayır vardır. Sonradan bazı ailevi durumlardan dolayı fikrimi değiştirdim. Yurtdışına gitmek istiyorum çalışmak için. İngilizce çalışıyorum ben de. Ve kendimi her yönde iyileştirmeye çalışıyorum. :KK14:
Umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur.. Yurt dışı güzel fikir ;) umarım her şey gönlünce olur :) ben günde 1000 cal almaya çalışıyorum haraket etmediğim için.. Çünkü 1400 yakıyor muşum diyetisyen hesaplasıydı.. Yaktığımdan az alırsam kilo verirmişim öyle bir şeylerdi

İnşallah canım yaa hepimizin gönlünce olsun herşey. :KK16: Anladım canım. Aman dikkat et nolur. 1000 lerin altı da tehlikeli.

selammmmmm
ben de bu aralar diyete gireceğim çünkü düğün var iki ayda topladım topladım...
bugün akşam yemeğini erken yedim şu saat itibariyle başladım diyete, yarına bırakmadan.
ama ben çalışıyorum sabah ilk işim simit alıp yemek:( çok erken gidiyorum saat 6 buçukta ayaktayım.8 buçuk gibi bişiler yiyorum.simit yerine ne yiyebilirim akıl verin kızlarrrrrrrrrrr

selammmmmm
ben de bu aralar diyete gireceğim çünkü düğün var iki ayda topladım topladım...
bugün akşam yemeğini erken yedim şu saat itibariyle başladım diyete, yarına bırakmadan.
ama ben çalışıyorum sabah ilk işim simit alıp yemek:KK43: çok erken gidiyorum saat 6 buçukta ayaktayım.8 buçuk gibi bişiler yiyorum.simit yerine ne yiyebilirim akıl verin kızlarrrrrrrrrrr
sandviç hazırlayabilirsin akşamdan? Buzdolabına koy sabahları zamanın yoksa

Back
X