2015 Benim yılım olsun :)

10/01/2015....70.9 :nazar:(-500)
cumartesi pazar lahana çorbası
bugün ilkez yaptım lahana çorbam pişti yedim harika olmuştu çok önyargılıydım isminden dolayı, içine lahana, pırasa, havuç, biber, domates.dere otu, maydanoz, soğan sarımsak zencefil karabiber pulbiber koydum düdüklüde 10 dk kaynatıp mikserledim limonla içtim :kk77: bakalım ödem söktürecek mi:KK28: deneyin isterseniz çok tavsiye ediliyor
bugün sadece lahana çorbası ve meyve yiyicem
500 gr mı???? Vay arkadaş senin kilo verme hızında düşme olmadı. Aman diyim arkadaşım sağlığına dikkat et çok da aç bırakma bünyeyi. Tebrik ederim bu arada :nazar::nazar:
Yaa ben senin tarifi duymamıştım çok ilginçmiş. Ben de geçenlerde karnıbahar haşlayıp yiyeyim dedim de hiç benlik değilmiş valla :confused:

Bugün Leslie 4 really big miles yaptım. Leslie ablanın sesini kapattım taktım kulaklığımı bazen o hoplamasa bile hopladım arada. Leslieden sıkılana tavsiye ederim. Böyle daha bi eğlenceliydi
Sonra yaklaşık 15 dklık bi pilates-yoga videosu yaptım ama etkili bişey değildi. Rahatlamamı sağladı sadece.Belki akşama kol egzersizi yaparım.

Sabah:
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 çay kaşığı marmelat
Şekersiz çay

Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 sarma
4 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
turşu :mad:

Şimdilik böyle.

500 gr mı???? Vay arkadaş senin kilo verme hızında düşme olmadı. Aman diyim arkadaşım sağlığına dikkat et çok da aç bırakma bünyeyi. Tebrik ederim bu arada :nazar::nazar:
Yaa ben senin tarifi duymamıştım çok ilginçmiş. Ben de geçenlerde karnıbahar haşlayıp yiyeyim dedim de hiç benlik değilmiş valla :confused:
aç kalmıyorum da kalorisi yüksek şeyler yemiyorum bu hafta büyük ihtimalle kilo verme azalır ben karnabaharı da severim haşlayıp s.yoğutla üzerne de çok az tereyağı salça yakıp dökücen misss

Ya o çorba bana göre değil :( ben lahana yemiyorum zaten başta ;( bir de ben beslenme düzeni değişince verdiğim kiloları almak istemiyorum.. Ona alışırsak başka şey yediğimizde almaz mıyız kilo? Ben bugün sabah 1 adet tahıllı ekmek 1 parça kaşar. Öğlen 1 parça bitter. Akşam 3 yemek kaşığı ıspanak.. Bende panik atak var. Bugün atağım tuttu. Keyifsizim..

Ya o çorba bana göre değil :KK43: ben lahana yemiyorum zaten başta ;( bir de ben beslenme düzeni değişince verdiğim kiloları almak istemiyorum.. Ona alışırsak başka şey yediğimizde almaz mıyız kilo? Ben bugün sabah 1 adet tahıllı ekmek 1 parça kaşar. Öğlen 1 parça bitter. Akşam 3 yemek kaşığı ıspanak.. Bende panik atak var. Bugün atağım tuttu. Keyifsizim..

ben 2 gün içecem bende hızlı verdiğim için korkmaya başladım geri alırmıyım diye bugün sen de bayağı az yemişsin:kk77:

aç kalmıyorum da kalorisi yüksek şeyler yemiyorum bu hafta büyük ihtimalle kilo verme azalır ben karnabaharı da severim haşlayıp s.yoğutla üzerne de çok az tereyağı salça yakıp dökücen misss
Ben de onu denedim. Yani kısmen. Sebze yemeği yoktu karnabahar haşladım üstüne yoğurt üstüne zeytinyağı kırmızıbiber karabiber falan ama hiç iyi olmadı o. Bi daha aman dedim benlik değil o işler. :KK45:
Ya o çorba bana göre değil :KK43: ben lahana yemiyorum zaten başta ;( bir de ben beslenme düzeni değişince verdiğim kiloları almak istemiyorum.. Ona alışırsak başka şey yediğimizde almaz mıyız kilo? Ben bugün sabah 1 adet tahıllı ekmek 1 parça kaşar. Öğlen 1 parça bitter. Akşam 3 yemek kaşığı ıspanak.. Bende panik atak var. Bugün atağım tuttu. Keyifsizim..
evet canım az yemişsin. geçmiş olsun ayrıca. nazar falan mı değdi sana yaa rahatsızlıklar üst üste :110: Bu arada valla bilmişliğimden değil biraz araştırmıştım konuyu. Özetle ihtiyacımızdan az beslendiğimizde vücut düşük güçte çalışmaya başlıyo. Kendini korumaya alıyo çünkü. Bu nedenle metabolizma yavaşlıyo. Ayrıca yetersiz beslenme yağ yaktırıyo ancak kas miktarını da azaltıyomuş. Metabolizma hızı kas miktarıyla da orantılı. Bu nedenle sağlıksız diyet bitiminde eski düzene dönüldüğü takdirde eskiden kiloyu koruduğumuz beslenme biçimi bu sefer bize kilo aldırıyo çünkü metabolizma hızımız yavaşlamış oluyo. Birçok kişinin kiloları hızla geri aldım olayı buymuş. Bizim sağlıklı beslenip sporla kas eklememiz lazım yani. Kardio egzersizleri kalori yaktırıyomuş direnç egzersizleri de kaslanmaya yardımcı. Allah hepimize şu yağları geri almamak üzere popomuzdan göbüşümüzden kollarımızdan bacaklarımızdan pıtır pıtır atmayı nasip etsin. :KK36:

Sahi menümü yazayım

Sabah:
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 çay kaşığı marmelat
Şekersiz çay

Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 sarma
4 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
turşu

ara:
1 meyve

akşam:
4 yk nohut+biraz et
3 yk pilav
2 sarma

ara:
1 meyve

2 lt suyumu da içtim.

ben 2 gün içecem bende hızlı verdiğim için korkmaya başladım geri alırmıyım diye bugün sen de bayağı az yemişsin:kk77:
Ya ben hayatım boyunca hep aldım verdim aldım verdim. Artık düzenli bir kilom olsun istiyorum ;) evet bugün az yedim dÜn kaçırdığım için telafi ettim işte;)

Ya panik atak muzdaripliğim işte.. İştahımı da kapattı.. Off yıllardır uğraşıyorum bunla:( kızlar spor yapabilsem ahh.. Size imrendim valla helal olsun.. Benim eşim sporcu millete ders veriyor ama ben kalbim hızlı atıyor ya hemen panik atağım tutuyor.. En fazla yürüyüş.. Çok güze yürümüşsünüz siz de bugün.. Ben de yürüyüşe başlayayım bari.. Hadi bakalım.. Gitsin kilolaarrr ;)

Ya ben hayatım boyunca hep aldım verdim aldım verdim. Artık düzenli bir kilom olsun istiyorum :KK66: evet bugün az yedim dÜn kaçırdığım için telafi ettim işte:KK66:
ben ilk kez ipin ucunu kaçırdım ve diyete başladım ilk zamanlar kilo almayı da sevdim herkes çok yakışmış dedikçe ben de saldım 70 i geçeceğimi hiç düşünmemiştim belki de 75 in şokuyla ani frene bastım günlük kalorim az ama halsizlik baş dönmesi hiç yaşamadım beni spor gerçekten zayıflatıyor ideal kiloma bir geleyim haftada en az 3 gün spora devam edecem üst üste hasta olmanın inşallah diyetle bir alakası yoktur kib

ben ilk kez ipin ucunu kaçırdım ve diyete başladım ilk zamanlar kilo almayı da sevdim herkes çok yakışmış dedikçe ben de saldım 70 i geçeceğimi hiç düşünmemiştim belki de 75 in şokuyla ani frene bastım günlük kalorim az ama halsizlik baş dönmesi hiç yaşamadım beni spor gerçekten zayıflatıyor ideal kiloma bir geleyim haftada en az 3 gün spora devam edecem üst üste hasta olmanın inşallah diyetle bir alakası yoktur kib
Ya yoktur.. Panik bozuklukla yıllardır uğraşıyorum zaten.. Amaan.. Anladım canım sporla vermek çok güzel.. Zaten önemli olan spor yapabilmek.. Hem kalıcı hem sağlıklı.. Umarım idael kilolara en kısa zamanda kavuşuruuz:)

Ya panik atak muzdaripliğim işte.. İştahımı da kapattı.. Off yıllardır uğraşıyorum bunla:KK43: kızlar spor yapabilsem ahh.. Size imrendim valla helal olsun.. Benim eşim sporcu millete ders veriyor ama ben kalbim hızlı atıyor ya hemen panik atağım tutuyor.. En fazla yürüyüş.. Çok güze yürümüşsünüz siz de bugün.. Ben de yürüyüşe başlayayım bari.. Hadi bakalım.. Gitsin kilolaarrr :KK66:
Güzelim ben de ağır bi spor yapmıyorum. Sadece yürüyüş bile çok şey farkettiriyo inan. Katıl bize sen de :KK49:
11/01/2015......70.600 (-300 daha gitti):nazar::KK73::KK73::KK73::KK73:
bugünü 2 büyük kase lahana çorbası ve 3 elma ile tamamlamayı düşünüyorum spor akşama:KK6:

Thomson süpersin!!! :KK51: Farkedenler oluyo mu çevrede??

Günün özeti. 4 mil leslie 10 dk kalça egzersizi. 2 lt suyu tamamlamama az kaldı

Sabah:
4 minik kayısı
5 zeytin
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
1 çay kaşığı marmelat

Ara
1 ufak kase atıştırmalık (2 ceviz yaban mersini kuru erik karışımı)
1 portakal

öğle:
5 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara:
1 mandalina

akşam:
4 yk lokum aşı (ev yapımı makarna gibi bişey) 1 ufak parça tavuk
2 yk yoğurt
4 yk bezelye
1 dilim ekmek

Evet yürüyüş yapmalıyım bence de ;) akşam ben azcık kızartma yedim.. Ama çok az.. Bugün toplam 1000 kalori aldım. 2.5 lt su içtim.. Yeşil çaya da devam ediyorum :)

Back
X