2015 Benim yılım olsun :)

kızlar günaydınnn:KK36:
bugün tartılmadım artık cuma ve çarşamba tartılacam sözünüze geldim:KK56: hedefe emin adımlarla devam
mühendisim bugun tartı günün:KK17: ama sporla zaten iyi sıkılaşmışsındır çok iyi gidiyosun:KK19:
hzlfth hedefe 3 kala gevşeme çok az kaldı dayan:KK19:

Merhaba kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor açlık durumu ne ben çok acıktım bugün suan dolapta ne var ne yok yiyesim var kahvaltı iki dilim çavdar ekmeği ne biberli sos sürüp yedim arada greyfurt yarım Öğlen de yumUral sandviç arda yoğurt yulaf aksama salata balık yiyecem suyu 2.5 içtim acıktım suya yükledim yeşil çay iki içtim şimdide zencefil ve limonlu çay iciyorum

Mrb kızlaarr :) evet hedefe azcıcık kaldı.. Ben sabah peynit zaytin yedim.. Ama lokma da yedim 6 tane:KK43: öğlen bir şey yemedim akşam makarna haşladım yağsız onu yedim.. Hamur işi yemişim gibi oldu bugün ama calorimetrem 1000 cal gösteriyor.. Ama unuttum ben bugün tam 1 saat yürüdüMm :)

Merhaba kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor açlık durumu ne ben çok acıktım bugün suan dolapta ne var ne yok yiyesim var kahvaltı iki dilim çavdar ekmeği ne biberli sos sürüp yedim arada greyfurt yarım Öğlen de yumUral sandviç arda yoğurt yulaf aksama salata balık yiyecem suyu 2.5 içtim acıktım suya yükledim yeşil çay iki içtim şimdide zencefil ve limonlu çay iciyorum
Menün çok güzel olmuş canım

Mrb kızlaarr :) evet hedefe azcıcık kaldı.. Ben sabah peynit zaytin yedim.. Ama lokma da yedim 6 tane:KK43: öğlen bir şey yemedim akşam makarna haşladım yağsız onu yedim.. Hamur işi yemişim gibi oldu bugün ama calorimetrem 1000 cal gösteriyor.. Ama unuttum ben bugün tam 1 saat yürüdüMm :)
Ooo süper sporunu yapmışsın hedeflediğin kaloride de kalmışsın lokmalar olsa da farketmez. :KK9:

kızlar günaydınnn:KK36:
bugün tartılmadım artık cuma ve çarşamba tartılacam sözünüze geldim:KK56: hedefe emin adımlarla devam
mühendisim bugun tartı günün:KK17: ama sporla zaten iyi sıkılaşmışsındır çok iyi gidiyosun:KK19:
hzlfth hedefe 3 kala gevşeme çok az kaldı dayan:KK19:
Oooo senin de yarın tartı günün o halde. :D Valla bugün yarım kilo falan verdiğimi söyledi tartı. Analog olduğundan tam anlamadım ama sevindim yaa ben hiç vermiyorum sanıyodum. 15 günde 1.5 kilo. Daha da yavaşlamasa bari. :KK45: Gerçi regl olmam lazım bu hafta galiba ondan. Aman fazlası olmasın da gıdım gıdım vermeye razıyım cidden.

37 dklık kardio yu yaptım deli gibi terledim böyle alnımdan aktılar resmen. :KK49: Alnımın teriyle zayıflıyorum :KK76:
2.5 litre içtim suyumu.

Sabah:
4 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dilim ekmek
yarım çay bardağı lor
yeşilçay

ara:
1 portakal

Öğle:
4 yk sebze
salata (yağlı :KK22:)
1 dilim ekmek

Ara:
Çorbacıya gittik 1 kase çorba içtim aşırı acı katmışım yarım ekmek doğradım mecburen :KK34:
1 mandalina

Akşam:
1kase çorba
Peynirli maydanozlu omlet

Ara:
Yarım greyfurt

Geç oldu ama yeşil çay içicem şimdi.

16/01/2015.....69.300 -2100 mühendisim senin tahminini tutturamadım:KK23:ama kendi hedefim 15 in de 70 in altına inmekti çok şükür ona ulaştım:KK5:Spor yapamıyorum(bir hastalık musallat oldu) yapsaydım 400 de giderdi

Oooo senin de yarın tartı günün o halde. :D Valla bugün yarım kilo falan verdiğimi söyledi tartı. Analog olduğundan tam anlamadım ama sevindim yaa ben hiç vermiyorum sanıyodum. 15 günde 1.5 kilo. Daha da yavaşlamasa bari. :KK45: Gerçi regl olmam lazım bu hafta galiba ondan. Aman fazlası olmasın da gıdım gıdım vermeye razıyım cidden.
giden kiloların gelmemesi dileğiyleregl döneminden sonraki hafta kilo vermek daha kolay ben o zaman başlamıştım kilo hızı hep aynı olmuyo zaten bakalım haftaya ne kadar gitmiş olacak herkese sağlıkla giden kilolar:KK36:

Kızlarr hepimiz iyi gidiyoruz bence :)) evet yürüyüş iyi geldi bana yürüyüş tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim :) bugün süt içtim cici bebe yedim kahvaltıda.. Öğlen ekmeğin üstüne domates beyaz peynir koyup fırına verdim. Ondan yedim.. Bakalım akşam napcam.. Görüşürüz kızlar

16/01/2015.....69.300 -2100 mühendisim senin tahminini tutturamadım:KK23:ama kendi hedefim 15 in de 70 in altına inmekti çok şükür ona ulaştım:KK5:Spor yapamıyorum(bir hastalık musallat oldu) yapsaydım 400 de giderdi
Yaa olsun sen gönüllerin şampiyonusun üçe beşe bakma hem başlangıçta nerdeydin şimdi nerdesin canım bak :KK9::nazar:
Evde ne yapıyorsun çocuğum bu ara hasta kreşe gitmiyor evde bende çıkamıyorum bugun
Valla başta leslie 5 mille başladım 2 gün sonra ağrılar başladı sonra 3 mile indirdim sonra 4 mile çıktım. sonra leslie den sıkılıp daha aktif bişeyler olsun diye youtube ta fitness blender adlı kanalın kardiosuna başladım. benim için zorlayıcı oldu 2 gün arka arkaya yaptım ama bu sabah kas ağrılarıyla uyandım. Bugün sadece 20 mekik biraz kalça hareketi 50 de squat yaptım. Onun dışında hareket yoktu malesef :KK43:
Kızlarr hepimiz iyi gidiyoruz bence :)) evet yürüyüş iyi geldi bana yürüyüş tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim :) bugün süt içtim cici bebe yedim kahvaltıda.. Öğlen ekmeğin üstüne domates beyaz peynir koyup fırına verdim. Ondan yedim.. Bakalım akşam napcam.. Görüşürüz kızlar
Başlaman süper oldu yürüyüşe cidden hazal. Senin de keyif almana sevindim. Hem kpss stresini de atarsın :KK76: Cicibebe yemeyeli çok oldu yaa ben de çok severdim :KK48:

Sbah:
Limonlu ılık suyla başladım güne.

4 zeytin 2 dilim ekmek yarım çay bardağı lor 2 ceviz

ara:
greyfurt

öğle
4 yk sebze yemeği
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara:
2 mandalina (çok tatlıydılar napiim )
yarım greyfurt

akşam:
1 kase çorba
4 yk sebze yemeği
1 dilim ekmek

KAÇAMAK:
Valla ödülüm olsun dedim bi tane hani ülkerin renkli ambalajlı minik yuvarlak çikolatalarından yedim tadını çıkara çıkara
greyfurt

Sularımı bitiricem söz yatmadan 2 lt yi doldurucam. Kas ağrılarından dolayı spor yapmadım biraz karın kalça o kadar. :cry:

Geldiim bu akşam istanbuldan arkadaşım geldi o çok sever diye kızartma yaptım ama ben tadına ucundan azıcık baktım.. Ben sebzeli tavuğum vardı onu yedim.. Bu arada tüm gün büyük bir temizlik yaptım sabah yediğim tostu yakmışımdır yanş

Ya kızlar ablamdayım 2 gündür diyet çok fena bozuldu ben napıcam valla utanıyorum yaa :KK61: 2 hafta burdayım daha. Off çok kötü oldu çoook

I idol1 bence de verirsin ben de sana güveniyorum:) muhendisim muhendisim canım sen en iyisi porsiyonlarını küçük tut bu hafta dönünce devam edersin.. Ben de bugün ne bulduysam yedim ama yarın sıkı diyete başlıyorum.. Bu sefer diyet yani.. Size de yazıcam her gün.. Heyecanlıyım

Back
X