- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
Yok asker dönüşünde nasipse olcak canımAnladım canım söz nişan bişiler var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok asker dönüşünde nasipse olcak canımAnladım canım söz nişan bişiler var mı
İnşallah nasip olur canım benim herşey gönlünüzce olsun :)Yok asker dönüşünde nasipse olcak canım
İlk gundeyim ben zaman geçmiyor.çok sağol Allah kavuştursun:) uzun dönem mi sizinde
İnşallah canım hepimizi Allah kavuştursunİlk zamanları atlat canım çabuk geçtiğini görürsün. Yok bizim kısa dönem. Sizi de Allah kavuştursun sağ salim gelirler inşallah.
Karaktersizlik galiba bu kurumun genlerine işlemiş...bugün 4.günümüz başladı.saymak istemesem de zihnim buna izin vermiyor.Allah sabir versin canım moralini yüksek tut. Her şeyini calmalarına üzüldüm demek hala karaktersiz insanlar varmış....
Allahın izniyle geçiyo canım benim.. Hele şu ilk haftayı bi atlatın gerisinin daha kolay geçtiğini görüceksin
O hırsızlık olayları çok can sıkıcıbnm sevdiceğin atletleri çalınmıştı maalesef ama endişe etme.. Çnkü askeriyede kulak tıkacından not defteri ve kalemine kdr herşeyi veriyolar:) iç çamaşırlarını saymıyorum bile fıstık:)
Hişşşşşşttttt kötü düşünmek yooookkkkAy inşallah geçer canım.ne uyku ne yemek var bende.saat 5 oldu mu gözümü açıyorum. bugün 4.gün ve ben çok zorlanıyorum şimdiden.
Teşekkürler canım :) avukatım çalışıyorum zaten iş yüküm inanılmaz fazla.ama iş veririm çok düştü nişanlım gittiğinden beri.pazartesi tüm işlere sarılma kararı aldım. Perşembe günü şehirdışından arkadaşım geldi onunla ilgileniyorum ama herkesle ortak konum askerlik.ben güçlü sanırdım kendimi ama o söz konusu olduğunda güç falan hikaye oluyor.şu acemilik bitse rahat edeceğiz de..daha yeni başladı..sizin kaç gün oldu? Ne güzel sen rayına oturtabilmişsin bişeyleri inşallah tez zamanda ben ve benim gibi olan arkadaşlarım da oturtur.Hişşşşşşttttt kötü düşünmek yooookkkkSevdiceğin senîn yemek yemediğini bilse ne kdr üzülürdü öyle değil mi? Biliyorum senin elinde olan bişi değil ama kendini zorlaman lazım bitanem.. Çalışıyomusun? Çalışıyosan 2 katı çalışmaya bak, ben ilk ay arkadaşlarımdan ekstra hasta alıyodum yada haftasonu nöbetlerini alıyodum sırf bişilerle meşgul olabiliyim, kafamı dağıtabiliyim diye.. El işleriyle uğraşmayı çok severim, evde örgüler örüyodum, keçelerden bişiler yapıodum.. Ki hala yapıorum
Anlatabiliyomuyum kuzucum? Çok şükür sesini 1dk dahi olsa duyabiliyosun.. Bu okdr büyük bi nimetki
Bak çok güzel bi haftasonu başladı çık dışarı, gez dolaş yada evde bnm gibi temizlik yap
Hadi amaaaaa convergenceeeeee kaldır totoyuuuu
Telefonunuda yanından sakın ayırma
![]()
Ben artık saymıyorum bile tatlımTeşekkürler canım :) avukatım çalışıyorum zaten iş yüküm inanılmaz fazla.ama iş veririm çok düştü nişanlım gittiğinden beri.pazartesi tüm işlere sarılma kararı aldım. Perşembe günü şehirdışından arkadaşım geldi onunla ilgileniyorum ama herkesle ortak konum askerlik.ben güçlü sanırdım kendimi ama o söz konusu olduğunda güç falan hikaye oluyor.şu acemilik bitse rahat edeceğiz de..daha yeni başladı..sizin kaç gün oldu? Ne güzel sen rayına oturtabilmişsin bişeyleri inşallah tez zamanda ben ve benim gibi olan arkadaşlarım da oturtur.
Allah kavuştursun tatlım.. Benim sevdicekte burdurdaKızlar ben de erkek arkadaşımı salı günü Burdur'a gönderdim. Acemilikten sonra usta birliği için İstanbul' a gidecek. Kısa dönem askerliği, fakat daha önce hiç ayrı kalmadık. Hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşarken sevdiceğimi askere göndermekte çok zor oldu. Buradan birbirimize destek oluruz umarım![]()
Amin tatlım. Tüm askerlerimizi Rabbim sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Günde 3-4 dakika bile konuşabilmek insana güç veriyor.Allah kavuştursun tatlım.. Benim sevdicekte burdurda![]()
Allah kavuştursun canım her iki tarafa da sabır versin inşallah. Ustası da iyi rahat yere çıkmış canım su gibi akar inşallah zamanKızlar ben de erkek arkadaşımı salı günü Burdur'a gönderdim. Acemilikten sonra usta birliği için İstanbul' a gidecek. Kısa dönem askerliği, fakat daha önce hiç ayrı kalmadık. Hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşarken sevdiceğimi askere göndermekte çok zor oldu. Buradan birbirimize destek oluruz umarım![]()
İlk zamanlardaki o 3-4dakika herşeye bedel oluyo yaaaAmin tatlım. Tüm askerlerimizi Rabbim sağ salim sevdiklerine kavuştursun. Günde 3-4 dakika bile konuşabilmek insana güç veriyor.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İlk hedef yemin töreni :) bir engel çıkmazsa yemin töreninde görücem inşallah askerimiAllah kavuştursun canım her iki tarafa da sabır versin inşallah. Ustası da iyi rahat yere çıkmış canım su gibi akar inşallah zaman
Şanslısın gitme şansın varsa :) az kalmış görmene o zaman acemilik çok uzun sürmüyorGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İlk hedef yemin töreni :) bir engel çıkmazsa yemin töreninde görücem inşallah askerimi![]()
Öyle valla canımİlk zamanlardaki o 3-4dakika herşeye bedel oluyo yaaaBen hayat buluyodum 3 dakika konuşmamızla
Çok şükür aştık o günleri.. Şimdi tartışıyoruz bile
![]()
Öyle valla canımekranda numarayı görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Soracağım her şeyi unutuveriyorum. Sesi üzgün gelecek diye ödüm kopuyor. Çok şükür iyi şimdilik. İnşallah ben üzülmeyeyim diye iyiyim demiyordur.
![]()
Allah kavuştursun tatlım. Şimdiden teskeresini alacağı günlerin hayalini kuruyorum. İnşallah askerden sonra istemeye gelecekler. Çok heyecanlıyım biran önce bitsin şu askerlikŞapşala dönüyosun dimi tatlım? Kafanda kuruyosun bunu sorucam, şunu söyliycem diye ondan snra o tlf bi çalıyo kalbin güm güm güm atıyo, elin ayağına dolaşıyo vee bütün herşey aklından uçup gidiyo
İnşallah iyidir fıstığım yaa burdurda bi arkadaşımız acemiliğini yapmıştı, rahat diyodu.. Çok fzla sıkmıyolarmış.. Sadece biraz soğuk oluyomuş ama şubat ayında türkiyede neresi sıcakki? Bnm nişanlım alayda değil, askeri gazinoda allaha çok şükür o da rahat
![]()