• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Aynen annem bile çok abartıyorsun diyor ama ne bilim alışmışım sesine falan dışardaydım bugün eve geldim, evdeyim diye mesaj atacaktım sonradan geldi aklıma :KK43: burda herkes birbirini anlıyor cidden :)

ben de sabah gözümü açar açmaz ona yazmaya çok alışmışım o yüzden 2 gündür kapalı olan telefonuna günaydın mesajı atıyorum whatsapp'tan canım. geleneği bozmayayım dedim:)) tavsiye ederim iyi oluyor rahatlarsın

ben de sabah gözümü açar açmaz ona yazmaya çok alışmışım o yüzden 2 gündür kapalı olan telefonuna günaydın mesajı atıyorum whatsapp'tan canım. geleneği bozmayayım dedim:)) tavsiye ederim iyi oluyor rahatlarsın
Bende öyle yaparım zaten elim direk telefona gidiyor nasıl alıştıysam :) kaçıncı gününüz canım sizin?

Onlar için çok daha zor akılları bizde kalıyor :KK43: nasıl geçecek bilmiyorum ama bol bol dua zaman kazasız belasız su gibi akıp gitsin diye..
Tek yapabildiğimiz buradan dua etmek canım bol bol ediyorum Allah yardımcımız olsun kimle paylassam anlamıyor geçer kelimesinden başka kelime söyledikleri yok yaşamayan bilmiyor canım

:) bak şimdiden ilk günü devirdi şafağından düş. bir hafta içerisinde alışırız hepimiz. biz güçlü görünelim mutlu olalım ki onlar üzülmesin. birbirimizden destek alalım enerjimizi paylasalım yoksa gecmez bu askerlik:)
Kız normalde yarın teslim olması gerekiyordu bizimki bi gün erken gitti düşecek miyim bugünü? Sarılalım sıkı sıkı :p

Tek yapabildiğimiz buradan dua etmek canım bol bol ediyorum Allah yardımcımız olsun kimle paylassam anlamıyor geçer kelimesinden başka kelime söyledikleri yok yaşamayan bilmiyor canım
Kesinlikle canım geçer hayırlısı ya eh bazıları da çok zor diyorlar. Bu kadar. Bende bol bol dua ediyorum bütün askerler ve bekleyenleri için

Kız normalde yarın teslim olması gerekiyordu bizimki bi gün erken gitti düşecek miyim bugünü? Sarılalım sıkı sıkı :p

Onu bilmiyorum sülüs belgesinde yazan tarihten itibaren şafak düşüyoruz canım. Aradığında sülüs tarihini sor ona göre şafakmatik'ten hesaplarız ben de sorucam arayınca

Herkesin ağzından ne kadar rahat çıkıyor o GEÇER kelimesi... :( Senin askerin nerde canım ne zaman gitti

Erzincan'a.ama çok kötü.işkence ediyorlar dedi.bildiğin eziyet dedi.çok soğukmuş.herşeyini de çalmışlar.bi de kapışırsa orada birileriyle sıkıntısı bitmez. Ne kadaruzun dönem rütbeli gitse de acemilik hep kötüymüş.

Back
X