- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
12 ay sonra geçecekGeçicek inşallah ya geçsin bitsin bu işkence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 ay sonra geçecekGeçicek inşallah ya geçsin bitsin bu işkence
Aynen annem bile çok abartıyorsun diyor ama ne bilim alışmışım sesine falan dışardaydım bugün eve geldim, evdeyim diye mesaj atacaktım sonradan geldi aklımaburda herkes birbirini anlıyor cidden :)
İnşallah canım ama çok zor onu öyle duyunca daha da kötü oldum nasıl gecicek 1 saat bile gecmezken şimdiden çok özledimAmin hepimizi canımağlamasına dayanamam hiç görmedim de zaten umarım bi sıkıntıları yoktur
![]()
Bende öyle yaparım zaten elim direk telefona gidiyor nasıl alıştıysam :) kaçıncı gününüz canım sizin?ben de sabah gözümü açar açmaz ona yazmaya çok alışmışım o yüzden 2 gündür kapalı olan telefonuna günaydın mesajı atıyorum whatsapp'tan canım. geleneği bozmayayım dedim:)) tavsiye ederim iyi oluyor rahatlarsın
Onlar için çok daha zor akılları bizde kalıyorİnşallah canım ama çok zor onu öyle duyunca daha da kötü oldum nasıl gecicek 1 saat bile gecmezken şimdiden çok özledim
Bende öyle yaparım zaten elim direk telefona gidiyor nasıl alıştıysam :) kaçıncı gününüz canım sizin?
Anam kız bende diyom ne oluyo :)az önceki greyfurtcuk benım canım rumuz değiştirdim. çarşamba teslim oldu işte bugün 3. günümüzdü
Anam kız bende diyom ne oluyo :)
Tek yapabildiğimiz buradan dua etmek canım bol bol ediyorum Allah yardımcımız olsun kimle paylassam anlamıyor geçer kelimesinden başka kelime söyledikleri yok yaşamayan bilmiyor canımOnlar için çok daha zor akılları bizde kalıyornasıl geçecek bilmiyorum ama bol bol dua zaman kazasız belasız su gibi akıp gitsin diye..
Kız normalde yarın teslim olması gerekiyordu bizimki bi gün erken gitti düşecek miyim bugünü? Sarılalım sıkı sıkı:) bak şimdiden ilk günü devirdi şafağından düş. bir hafta içerisinde alışırız hepimiz. biz güçlü görünelim mutlu olalım ki onlar üzülmesin. birbirimizden destek alalım enerjimizi paylasalım yoksa gecmez bu askerlik:)
Kesinlikle canım geçer hayırlısı ya eh bazıları da çok zor diyorlar. Bu kadar. Bende bol bol dua ediyorum bütün askerler ve bekleyenleri içinTek yapabildiğimiz buradan dua etmek canım bol bol ediyorum Allah yardımcımız olsun kimle paylassam anlamıyor geçer kelimesinden başka kelime söyledikleri yok yaşamayan bilmiyor canım
Kız normalde yarın teslim olması gerekiyordu bizimki bi gün erken gitti düşecek miyim bugünü? Sarılalım sıkı sıkı![]()
Tek yapabildiğimiz buradan dua etmek canım bol bol ediyorum Allah yardımcımız olsun kimle paylassam anlamıyor geçer kelimesinden başka kelime söyledikleri yok yaşamayan bilmiyor canım
Aradı canım şimdi kalbim yerinden fırlayacaktı. Sormadım yarın düşmeye başlarım bende :)Onu bilmiyorum sülüs belgesinde yazan tarihten itibaren şafak düşüyoruz canım. Aradığında sülüs tarihini sor ona göre şafakmatik'ten hesaplarız ben de sorucam arayınca
Evet canım çok zor erkek arkadaşımın gittiği yerde çok sıkıntılı bir yermiş zaman geçsin istiyorum sadece... Allah kavustursun canım senideAllah kavustursun canım hepimizi sabırlı bir süreç bekliyor..
Evet canım çok zor erkek arkadaşımın gittiği yerde çok sıkıntılı bir yermiş zaman geçsin istiyorum sadece... Allah kavustursun canım senide
Dün yola çıktı bu gün teslim oldu ısparta canım. Senin askerin nerde yapıyor canımHerkesin ağzından ne kadar rahat çıkıyor o GEÇER kelimesi...Senin askerin nerde canım ne zaman gitti
Isparta canım çok zormusNereye düştü canım? Bazı yerler zormuş.bizim de öyle.kötü insanlarla karşılaşmış hep.
Dün yola çıktı bu gün teslim oldu ısparta canım. Senin askerin nerde yapıyor canım