- 23 Aralık 2010
- 1.711
- 172
- 363
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
Geçicek inşallah bu günler. İnşallah hep böyle huzurlu olur ve olursunuz canım.
hepimiz inşallah canım benim..o iyi olsun başka bişey istemiyorum..5 ay sıkacağım dişimi çaresi yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçicek inşallah bu günler. İnşallah hep böyle huzurlu olur ve olursunuz canım.
Ben onunla iyi olsam annesi bana sarıyor. Aramızda sorunlar vardı. Şimdi nişanlım gittiğinden beri sadece beni aradı. Annesi beni arayıp kıyameti kopardı. Çok zormuş bu işler gerçekten. Ne okul ne iş hiçbişey bu kadar zor değil imişhepimiz inşallah canım benim..o iyi olsun başka bişey istemiyorum..5 ay sıkacağım dişimi çaresi yok :)
Ben onunla iyi olsam annesi bana sarıyor. Aramızda sorunlar vardı. Şimdi nişanlım gittiğinden beri sadece beni aradı. Annesi beni arayıp kıyameti kopardı. Çok zormuş bu işler gerçekten. Ne okul ne iş hiçbişey bu kadar zor değil imiş
ayy gerçekten zor bi durum canım.. nişanlı olunca ailesi de oluyor tabii.. arada kalırsın şimdi.. ama onun ihtiyacı da şimdi senin sesini duymak.. sen olabildiğince nişanlına belli etme.. bi de bu yüzden huzursuz olmasın canım.. bir an öönce atlatalım hepimiz inşallah..
Öyle yapıcam ama annesi söyler mi diye çekiniyorum. Resmen bunu benim yaptırdığımı söylüyor bana.o huzursuz olmasın başka hiçbirşeyde gözüm yok
Bizimde ilk günümüz hala aramadi..sağolun moral verdiğiniz için kızlar.. sevdiceğim dün iki kere aradı bu sabah da aradı çok mutluyum sesi çoook iyi geliyodu.. şimdiden çok özledim seni dedi ama herşey yolundaymış.. akşamüstü yine ararm telefon konusunda ıskıntı yok dediibugün 3. günümüz bu arada
![]()
Bizimde ilk günümüz hala aramadi..
Ben bugün arar diye bekliyorum amailk gün beni askeriyeye girerken aradı o gün hiç başka arayamadı canım.. ertesi günün akşamüstü duydum sesini.. bugün çok yogun olur arayamaz içini ferah tut canım ilk fırsatta arayacaktır..
Ben bugün arar diye bekliyorum amagirerken konuştuk canım bizde
Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyorduminşallah arayabilir canım ilk gün pek fırsat olmuyomuş genelde..
Duşa gircem acaba arar mı diye erteliyorum :)inşallah arayabilir canım ilk gün pek fırsat olmuyomuş genelde..
Duşa gircem acaba arar mı diye erteliyorum :)
Bende yapıştım canım duşa telefonla girdim :) Allahıııımmmtelefonunu ayırma yanından ben yapıştım resmen :)
Hırsızlık durumu çok oluyormuş yaÇok sağol arkadaşım desteğin için. Beni aramasa tutunamayacağını söylüyor. Bende az önce konuştum. Gelince evleneceğiz sakin ol vs deyip durdum. Çok kötü olduğunu ama sadece buna tutunabildiğini söyledi. Aldığımız herşeyi çalmışlar. Şaka yapar gibi de kilitleri yastığının altına koymuşlar. Ona sinirleri çok bozulmuştu. Biz herşeyi en kalitelisinden aldık rahat etsin her gün kullanacak diye. Ben de gerildim. Orada vatan hizmeti yapılırken böyle şeylerin olması çok kötü. O kadar insanın ahını almaya nasıl vicdanları elveriyor bilmiyorum. Şimdilik her fırsatta arıyor. Bakalım ne yapacağız. Bu zaman nasıl geçecek şu an hiç ama hiç bilmiyorum...
Allah kavuştursun canim benimkide bugün teslim oldu aramadı dahakızlar merhaba benim de sevgilim çarşamba günü teslim oldu kendimi çok yalnız hissediyorum sadece 1 kere konuşabildik![]()
Allah kavuştursun canim benimkide bugün teslim oldu aramadı dahabi kere de azmis arama sansi olmuyor mu
nerde askerin
Bende aynı şekildeyim tuvalet banyo mutfak her yere telefon yanımda son sesle gidiyorum. Bugün teslim oldu İstanbul da askerim hala aramadı bekliyorumankara polatlıda. rahat bir yer diye duyduk. çarşamba öğlen teslim olana kadar sürekli iletişimdeydik. dün de sabah 11 civarı aradı sesi çok kötü moralsiz geliyordu. ben iyiyim yerleştik ufaktan da eğitimlere başladık dedi sadece.. ve sadece 1 buçuk dakika konuşabildikbugün de bekledim aramadı tuvalete banyoya dusa telefonla girdim hep... senin askerin nerde
Bende aynı şekildeyim tuvalet banyo mutfak her yere telefon yanımda son sesle gidiyorum. Bugün teslim oldu İstanbul da askerim hala aramadı bekliyorumikisi de en kısa zamanda arar umarım
![]()
Usta birliği belli değil canım yani bilmiyoruz sizinki belli mi ki nasıl oluyor o kız. Ya ben bugün arar diye bekliyorum bakalım belki arar beklediğimi biliyordurallah kavustursun sizi de canım. yarın arar mutlaka. iyi yer çıkmış bak, usta birliği neresi? bizim acemi de usta da aynı yer