Allah razı olsun canım;tez zamanda sen ve tüm arkadaşlarıma dua ediyorum bu mutluluğu yaşayın diye inşallah,bende çok tedavi olan yıllardır bu haberi bekleyen biriyim kendimden umudum yoktu yani sağlığım ve ebriyomdan orta kalitede bir embriyoydu önce Allah sonra Fatih Bey sayesinde bu duyguyu yaşadım ondan önce çok doktor tanıdım tanıdığım doktorlardan çok farklı biriydi bize her zaman doktor değilde abilik yaptı diyebilirim hakkını ödeyemem onun, umudum yokken bana 3.kez tedavi programı yaptı iyi ki onu dinledim iyi ki İstanbuldan kalkıp geldim iyi ki o benim doktorum dünya durdukça dursun evlatlarıyla uzuuunn bir hayat yaşasın çok başarılı bir insan bu başarılarından dolayı inşallah birgün ismi altın harflerle yazılacak inanıyorum,benim şuan yaşadığım mutluluğumu Rabbim elimden almasın inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,burda bulunan herkesle birlikte inşallah....sana teklifim hangi şehirdesin bilmiyorum ama farketmez bende İstanbuldan geldim Eskişehirdeyim apart dairede kalıyorum hastaneye ait burası tüp bebek dışında konaklama ücreti istemiyor acıbadem,gel birde burda dene olmaz mı ben inanıyorum,burdayım ben gitmiyorum henüz doktorum izin vermedi daha gitmem için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım senin için istersen gelmeyi düşünürsen Fatih Hocama senden bahsederim,başarı oranı gerçekten yüksek nerdeyse yapılan her 4 transferden 3ü hamile buna bende dahilim 4kişi olmuşuz 3hamile,bence bunu düşünmelisin hem belki kısmet burdadır seni sevdiğimi ve değer verdiğimi biliyorsun bunu düşün derim,bu arada düşünen arkadaşlarım olursa onlar için de elimden geleni yaparım çünkü bu mutluluk hiçbir şeye benzemiyor herkes yaşasın inşallaaahh....