- 2 Mart 2015
- 214
- 75
- 98
- 37
Bide sizde problem neydi tup bebek denedinizSende mi ikinciye hamilesin tebrik ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide sizde problem neydi tup bebek denedinizSende mi ikinciye hamilesin tebrik ederim canım
Tedaviyle mi canımEvet ikinciye hamileyim bendeee![]()
Yok kendiliğinden oldu bu sefer mucizemmTedaviyle mi canım
Ayy canm maşallah ilki ugrastrdı ama iknci süpriz yaptı demek maşallah ya:)Yok kendiliğinden oldu bu sefer mucizemm
Evet cnm yaaa çok şükürr.sen nasılsınnn nasıl gidiyorrAyy canm maşallah ilki ugrastrdı ama iknci süpriz yaptı demek maşallah ya:)
İyi gidiyo cok sukur canm bekleyişin keyfini sürüyorum:)Evet cnm yaaa çok şükürr.sen nasılsınnn nasıl gidiyorr![]()
Cnm sen tekrar hamilemisinnn![]()
Hayirli evlat olsunlar..sizde sikinti neydi? Nerde tedavi oldunuz?merhaba arkadaşlar, ben ecz06.. hatirlayanlar olur belki :)) 4.tup denememde hamile kaldim ve ikizlerim dunyaya geldi çok şükür... umudunuzu asla kaybetmeyin.. Rabbim ol deyince oluyor.. Herşeyin vakti zamanı varmış....
Hayirli evlat olsunlar..sizde sikinti neydi? Nerde tedavi oldunuz?
normal yollamı hamile kaldınızTsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyin
Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum![]()
Merhaba canım umarım transferin olumlu olmuştur benimde bu ay transferim var 3bc kalitede benimdeselam arkadaşım. bende bursa acıbademde yaptırdım. 5.gün embriyosu koydular bana. 2.kaliteymiş. 2 tane koydular dondurmayada kalmadı. doktorum kalitesi iyi dedi ama tedirginim açıkçası. verilen kağıtta grade2 3bc yazıyo. benimki orta kalite mi kötü mü anlamadım. sana verilen kağıtta ne yazıyo? hakkımızda hayırlısı. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür hepimize çifter çifter nasip eder inşallah