Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yumurta gelişti?yumurta sayısına bağlı.inşallah güzel kaliteli çıkar yarın...günaydın arkadaşlar yarın sabah opum var dün yapılan E2 testim 1300 progesteron 1,2 çıkmış sizce nasıl değerler sizde kaç çıkmıştı
günaydın..günaydınnn, sıkıcı boğucu bir havadan merhaba![]()
çok teşekkür ederim cnm inşallah 8-9 yumurta gelişti.kaç yumurta gelişti?yumurta sayısına bağlı.inşallah güzel kaliteli çıkar yarın...
Canım bizde de sperm 2 milyondan az, morfoloji sıfır, hızlı ileri harekette yok. İşte o yüzden diyorum bizim için çocuk mucize ile gelmesi zor. Ama pco lu hamile kalan o kadar çok ki, kan pıhtılaşması ise çok kolay bir şekilde çözülecek bir durum. O yüzden gerçekçi olmak hayal dünyasında yaşamamak lazım.Canım pco ve kan pıhtılaşması var ben de.
yumurta başına yaklaşık 200 olması gerekiyor e2.nin.güzel sayılır sizin sonucunuz.progestan da çatlatma iğnesinden sonra yükselecek. o da iyi.yükselirse erken çatlar çünkü.içinizi ferah tutun...çok teşekkür ederim cnm inşallah 8-9 yumurta gelişti.
bence öyle düşünmeyin.hz isa sperm olmadan dünyaya gelmedi mi?ne olacağını yalnız Rabbim bilir.bende de yumurta gelişmiyor.ama ben umutluyum.sonuçta eşinizde sperm az da olsa var. sayı 0 çıkmamış en azından.güzel düşünelim güzel olsun.neyi düşünürsek onu hayatımıza çekiyoruz çünkü.Rabbim kolaylık versin bizlere...Canım bizde de sperm 2 milyondan az, morfoloji sıfır, hızlı ileri harekette yok. İşte o yüzden diyorum bizim için çocuk mucize ile gelmesi zor. Ama pco lu hamile kalan o kadar çok ki, kan pıhtılaşması ise çok kolay bir şekilde çözülecek bir durum. O yüzden gerçekçi olmak hayal dünyasında yaşamamak lazım.
Ben sordugumda dondurulmuslarla 5 bin tuttu demisti canim ama normal tedaviyle 6 yil once bile 10 bin tuttu demisti cok pahali gelmisti canimHayırlısı artık napalım canım , Rabbim nasib eder inşaAllah ta emeklerimiz boşa gitmez. Benim ikinci deneme ramazan sonuna kalır herhalde. hoş dr uma göre hemen önümüzdeki ay diyo ama ben hem rahat rahat orucumu tutayım hem de bu ay aldığım ilaçları bir nebze olsun atayım istiyorum. bu arada da bir araştırayım halit beyi ne ne kadar filan diye.
sağol canım cevabın için içim rahatladıyumurta başına yaklaşık 200 olması gerekiyor e2.nin.güzel sayılır sizin sonucunuz.progestan da çatlatma iğnesinden sonra yükselecek. o da iyi.yükselirse erken çatlar çünkü.içinizi ferah tutun...
rica ederim.Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar nasip etsin bu tedavinizde inşallah...sağol canım cevabın için içim rahatladı
ilacı hiç kullanmadım adını da duymamıştım.doktorunuza güveniyorsanız kullanın derim.mutlaka faydası vardır.benim faydası olacak diye kullanmadığım ot çöp, kür vs. kalmadı...Arkadaşlar cvp yazan yok mu bugün gidip ilaç almam lazım ?
MERHABA. BEN İSTANBULDAYIM AMA ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM YAPTIRDI GEÇEN SENE ADANADA BAŞKENT HASTANESİNDE DR. ESRA BULGAN KILIÇDAĞ'A. 7 DENEMESİ OLMUŞTU FARKLI YERLERDE AMA EN SON BUNDA HAMİLE KALDI VE ŞİMDİ 1YAŞINDA İKİZLERİ VAR. BİR ARAŞTIRIN DERİMAdanada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi yada doktor var mı? yazın tüp bebek için adanaya gelicem fakat hiç bir bilgim yok merkezlerle ilgili kızlar yardımcı olun
MERHABA ARKADAŞIM DA 7 DEFA DENEDİ.BEN İSTANBULDAYM O ADANADA BAYA Bİ DR GEZDİ. AZ ÖNCE BİLGİSİNİ ALDIM.KEŞKE BAŞKA YERLERE DE YAZABİLSEM.BAŞKENT HASTANESİNDE ESRA BULGAN KILIÇDAĞ DA TEDAVİ OLMUŞ. ŞİMDİ 1 YAŞINDA İKİZLERİ VAR.BİLGİ VERMEK İSTEDİM.BELKİ FİKRİNİZ DEĞİŞİR DİYE.İYİ GÜNLER DİLERİMEVET adanada 2 ayrı merkezde denedim aslında senin söylediklerinin farkındayım canım ama maddi imkanımız yok malesef yeni denme için ben 7 defa denedim 4defa adana da başkent has 3 defada turan çetin tüp bebek merkezinde evet zor has grubuyuz ama bizim için bu sayfa kapandı sanırım
ooo bayağı çokmuş, en azından şu dönemde aşar bizi. Hayırlısı bakalım Rabbimin nereden ne rızık vereceğini bilemeyiz belki bi yerden bi rızık gelir oraya harcarız inşaAllah :)Ben sordugumda dondurulmuslarla 5 bin tuttu demisti canim ama normal tedaviyle 6 yil once bile 10 bin tuttu demisti cok pahali gelmisti canim
amin hepimize inşallahrica ederim.Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar nasip etsin bu tedavinizde inşallah...
Insallah canim hepimiz icin hayirlisi olurooo bayağı çokmuş, en azından şu dönemde aşar bizi. Hayırlısı bakalım Rabbimin nereden ne rızık vereceğini bilemeyiz belki bi yerden bi rızık gelir oraya harcarız inşaAllah :)
Esra hanim ilk 2 tedavide benim de Dr suMERHABA ARKADAŞIM DA 7 DEFA DENEDİ.BEN İSTANBULDAYM O ADANADA BAYA Bİ DR GEZDİ. AZ ÖNCE BİLGİSİNİ ALDIM.KEŞKE BAŞKA YERLERE DE YAZABİLSEM.BAŞKENT HASTANESİNDE ESRA BULGAN KILIÇDAĞ DA TEDAVİ OLMUŞ. ŞİMDİ 1 YAŞINDA İKİZLERİ VAR.BİLGİ VERMEK İSTEDİM.BELKİ FİKRİNİZ DEĞİŞİR DİYE.İYİ GÜNLER DİLERİM
Evet yaz geldi artıkgünaydınnn, sıkıcı boğucu bir havadan merhaba![]()