merhaba arkadaşım. Ben sana biraz anlatayım. Halit bey maslak acıbadem'de tedavi yapıyor. Tüp bebek tedavi ücreti 6000 lira. Ancak, verdiğ iğneler çok çok pahalı. Kendi muayenehanesinde bir çocuk var. Reçeteni ona veriyorsun, çünkü bu 1500 liralık iğneyi dışarıda zor bulacağını söylüyorlar. Sonra da başka ilaçlar devam ediyor. İlaçlar 4000lirayı geçiyor. Ama bununla da bitmiyor. Genetik test istiyor mutlaka. Hem de pgt değil, cgh diye başka bir test. Embriyo başına 450 dolar alıyorlar, ayrıca 1000 lira biyopsi parası. Bütün bunların dışında halit bey seni murat berksoy'a yönlendirebilir büyük ihtimalle. Tekrar 400 lira muayene ücreti vereceksin. Murat bey bir sürü tahlil isteyecek. Hatta istediği bir tahlili Biruni'ye bile sordum ama ne olduğunu bile bilen yok. Zaten orada kan alıp anlaşmalı oldukjları E-Lab'a gönderiyorlar. Murat bey, değerlerin normal olsa bile sana "daha alt seviyeye indirelim" diyor ve mutaka transferden önce 1400 liralık bir serum bağlamak istiyor. Ayrıca bir iğne veriyor mesela, 400 lira. 2 haftada bir murat beye gidiyorsaun. Tabii ki kontrol dışındaki gidişlerinde muayene parasını yine alıyor. Bir de 4000-5000 liralık vitamin veriyor. GNC olması gerek çünkü kendileri GNC satıyorlar. Günde 20 tane vitamin! Öyle bahsedildiği gibi halit beye telefonlar falan ulaşamıyorsun. Sekreterleri ismini alıyor, anca 1-2 gün sonra arar seni. Murat beyle işin bitince yine halit beye gidiyorsun. Eğer genetik test için 2-3 yumurtan kaldıysa, halit bey beğenmiyor. Bir daha yumurta toplayacağız diyor. Yeniden yumurta toplamak 3500 lira. Tekrar iğneler 3000-4000 lira. Tabii bu arada benim gibi genetik testten sağlıklı çıkan embriyon da tutmayabiliyor. O zaman da hepsi "çok üzüldük" diyorlar. Hadi bir daha randevu veriyorlar ver herşeye baştan başlıyotrsun. Eğer sadece 1 deneme için 25.000-30.000 liran varsa gidebilirsin. Ama yazık günah. Ben şu an başka doktorda tedavi oluyorum. Ve ibret olsun diye b u reçeteyi duvara asacağım dedi bana. Sakın gidip paranı bu insanlara verme. İnan çok daha onurlu doktorlarımız var, sadece para için yapmayan bu işi.