Herkese iyi geceler. Uzun zaman önce yazmıştım topige. Hatırlayaniniz olmaz muhtemelen. 3.tüp bebek tedavimizi olduk 1 hafta önce sonucumuzu aldık maalesef yine hüsran, yine yıkılan hayaller, solan ümitler, ertelenen düşünceler...
O kadar ümitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Kendime gelemiyorum ağlama krizlerim elim karnımda tutunamadı bebeklerim bıraktılar beni gittiler Allahım sabır ver diyerek deli gibi evde dolaşmalarım

Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc metanet versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 38. Bu yastan sonra bebegim olur mu? Rabbim nasip eder mi bilemiyorum ama

tek istedigim "Anne" olabilmek bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Rabbim imkan veriyorsa ihtimal vardır. Pes etmemek lazım. Rabbim hayırlısı ile tez elden anne olmamızı nasip etsin inşAllah