2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar hem opu da hem de transferde saçımıza bone taktırıyorlar o nedenle ben saç boyamanın etkisi olacağını düşünmüyorum.Parfüm vs..istemiyorlar evet ortamın kokusundan embriyo etkilenebilir diye ama saç boyası etkilemez diye düşünüyorum.En azından bana zamanında yapılan uyarılarda saç boyamayın demediler hiç.Parfüm oje olmasın dediler sadece...
canım embriyolardan ne zaman cevap gelecek? heyecanla bekliyorum seniiiiiiiiiii :) güzel olacak inşallahhhhhh :)

senin adına çok sevindim gerçekten 11 yıl dile kolay maşallah rabbim korusun gözetsin çekirdek aileni :D
evleneli 4,5 yıl oldu eylülde 5 doluyor ve inişli çıkışlı duygular halinde kimi zaman hiç olmayacak hissine kapılıyorum.
sonra yüce rabbim geliyor aklıma imtihan diyorum.. allah korusun isyan etmekten çok korkuyorum
Bende 18 eylül 2010 da evlendim..benimde 4 negatif aşılama 1 dış gebelik 1 negatif tüp bebek 3 doğal yoldan gebelik ama sonları düşük oldu.simdi arastiriyolar bakalım yine bir sürü testler verildi yaptırcam..

canım embriyolardan ne zaman cevap gelecek? heyecanla bekliyorum seniiiiiiiiiii :) güzel olacak inşallahhhhhh :)

En fazla 2 hafta içinde haber gelecek canım...
Acil durumlarda 24 saat içinde haber geliyormuş ama benim kuzuların biyopsileri yapılıp dondurulduğundan sonuç için acelemiz yok..Aslında benim psikolojik açıdan acelem var ama kimse bilemez bunu merak ediyorum çok fena..
Aklında dualarında olduğumu biliyorum canım:KK74::KK68::KK15:

Sagolun kizlar verdiginiz bilgiler icin
Tabi ben progestan etkisiyle leyla oldugum icin kafami kaldiramadim ki sac boyayayim banyoya nasil gircem onu disunuyorum agir cekimde hareket ediyo hersey sanki

Canıımmmm 8.günemi geldin sen ben yokken:rolleyes::rolleyes:
Kaç yumi oldu, kaçı döllendi ,kaçıncı gün embriyosu transfer edildi,kaç tane embriyo kondu ve son olarak donmuşun var mı:-)
Eksiksiz cevap istiyorum bak ona göre:-)
Çok özledim kendini canim bak kaç gündür yokmuşsun biz 8. Güne geldik. 13 yumi oldu 8 dollendi 2 transfer edildi 5. Gün Blast ama doldurulmadi doktor çözünürken sorun olur o kadar iyi değiller dedi. :( aslında bugün test yaptım silik çıktı ama ne bileyim tam sevinemiyorum :(

Eve girdim üzerimi çıkarmadan pc yi açıp size yazıyorum:KK73::KK73:
Nasıl da özlemişim:KK73::KK73:
Aaa hosgeldin canim sehrimize...
Insallah bu tedavinle yavruna kavusacaksin.dualarim seninle canim.

Bende yaptigim gorusme sonrasi 3.tedavim icin memorial a karar verdim.esiminde icine sindi.ikimizinde karari o yonde olunca bu kezde orda olsun dedik.
Haftaya ilk kontrolumuz var.muayene olucam.esimde test verecek.2 ay kadar vitamin takviyeleri vericem dedi.2 aya kadar baslicaz insallah.

Yeni hastane, yeni doktor, yeni umutlar cok heyecanlandirdi beni.korkularda var tabi ama onlari takmamaya calisiyorum.
2015te hepimiz gebe kalalim.anne olalim insallah.
Opuyorum canimmmm

Evet hanımlar umutlarımızı 2014 den 2015 e taşıdık.
2015 yılında tüp bebek tedavisine başlayacak tüm KK üyelerimizi topiğimize bekliyorum:KK73:

Herkese merhabaaa,
Ben tedavime aralıkta başladım bu topiğe yazabiliyormuyum bilmiyorum.
Bu sabsh opum var, heyecandan uykum kaçtı.
Ankara Başkent Hastanesinde 2. Denememi yaptırıyorum. 8,5 yıllık evliyim, yumurta rezervim düşük, bakalım bugün kaç yumurtam toplanacak, zaten ultrasonda 4 tane görünüyordu :(
Bana dua edermisiniz arkadaşlar, hergeçen gün benim için risk artık, yaşım 33, erken menepoz riskim var

Çok özledim kendini canim bak kaç gündür yokmuşsun biz 8. Güne geldik. 13 yumi oldu 8 dollendi 2 transfer edildi 5. Gün Blast ama doldurulmadi doktor çözünürken sorun olur o kadar iyi değiller dedi. :KK43: aslında bugün test yaptım silik çıktı ama ne bileyim tam sevinemiyorum :KK43:

Hepsini okudum ''bugün test yaptım silik çıktı'' cümlesine takıldım:rolleyes::rolleyes:
Bakiimm o teste koysana fotosunu...
Kalite önemli evet ama ben eh işte olan embriyoların tutunduğunu gördüm kızlarda hem de 3.gün...
Senin ki 5.güne gelmiş öyle ya da böyle çok kötü olsa zaten transferin olmazdı..
Aman boşver bunları zaten silik çizgi görmüşsün bana da göster:KK9:

Aaa hosgeldin canim sehrimize...
Insallah bu tedavinle yavruna kavusacaksin.dualarim seninle canim.

Bende yaptigim gorusme sonrasi 3.tedavim icin memorial a karar verdim.esiminde icine sindi.ikimizinde karari o yonde olunca bu kezde orda olsun dedik.
Haftaya ilk kontrolumuz var.muayene olucam.esimde test verecek.2 ay kadar vitamin takviyeleri vericem dedi.2 aya kadar baslicaz insallah.

Yeni hastane, yeni doktor, yeni umutlar cok heyecanlandirdi beni.korkularda var tabi ama onlari takmamaya calisiyorum.
2015te hepimiz gebe kalalim.anne olalim insallah.
Opuyorum canimmmm

Hoşbulduk canım...
Merkezi değiştirmen çok iyi olmuş...
Memorial iyi bir hastane geçmişte yaşananlar haliyle etkliyor bizi ama geçmişi düşünmemeye çalış ben öyle yaptım su gibi akıp geçti tedavi..Şimdi genetik taramadan ya sağlam çıkmazsa endişem var inkar edemem ama bu ,ara ara aklıma geliyor genel olarak çok rahatım.Her şey yolunda gidecek buna inan...

bizde özledikkkkkkkk hoşgeldinnnnnnnnnnnnn :KK19::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:
Canım hoşbuldum...
Yeni yıla kırmızı don giyerek geçirmek yerine başka bir kırmızı ile girmişsin ve tüm yıl böyle geçecek endişesindeymişsin:KK53::KK45::KK48:
Yepisyeni bir yıla daha başında iftira atma hemen,öyle olmayacak bi kere:63::KK19:
Kilo aldım ben yine annemgiller ve kardeşimgiller bana çok iyi baktılar tedavi sürecimde paşalarımla oturduk yedik durduk:KK48:
Aslında iğneler kilo aldırdı bahanesine sığınmak isterdim ama geçmiş mesajlarımda ilaçlar kilo yaptı diyenlere hadi canım yemişsinizdirde ondan kilo almışsınızdır demişliğim var. demeyeydim iyiydi:KK48:

Herkese merhabaaa,
Ben tedavime aralıkta başladım bu topiğe yazabiliyormuyum bilmiyorum.
Bu sabsh opum var, heyecandan uykum kaçtı.
Ankara Başkent Hastanesinde 2. Denememi yaptırıyorum. 8,5 yıllık evliyim, yumurta rezervim düşük, bakalım bugün kaç yumurtam toplanacak, zaten ultrasonda 4 tane görünüyordu :KK43:
Bana dua edermisiniz arkadaşlar, hergeçen gün benim için risk artık, yaşım 33, erken menepoz riskim var
Ben de 2014 aralıkta tedaviye başladım ama 2015 topiği açtım.Açtığım topiğe yazmayım o zaman:KK48:..
Canım tabi ki yazabilirsin..
Aynı merkezde 2 kez tedavi oldum ben...
Opu olacağın o masaya yatmışlığım var yani..
Allah yardımcın olsun tatlım...
Hulusi hocamı yapacak opunu...

hepinizin hikayesini tek tek okudum pek farkımız yok ve görüyorum ki benzer sorunlar benzer tedaviler görmüşüz. ben de şubat ta tüp bebek için tedaviye başlicam inşallah. çok yoruldum çok bekledim çevrenin çocuğun var mı? kaç yıllık evlisin? neden yapmıyorsun gibi sorularına cevap vemekten yoruldum.düşünmüyorum dediğimde aldığım cevap ''inşallah olur'' düşündüğümü tahmin ediyorsanız sormayın be kardeşim . geçen bi arkadaşın yengesi aşılama yapmış bebeğin cinsiyeti belli olmuş o an bana da söledi,tabi tüp bebek yaptıracağımı bilmiyor bi şey paylaşmadım, ben de dedim ki nerde yapmış bi sorunları var mıydı? bana ne dese beğenirsiniz ben doğurdum o da bana özendi o yüzden aşılama yaptı süreci hızlandırmak için. yengesi adına ben üzüldüm,kendi adıma da üzüldüm çünkü ben de hemen bebeğim olsun diye aşılama düşünmüyor değilim dedim,o lafı bana da geldi ;( cvp vermedim
insanlar çok düşüncesiz çooookkkk. ama artık karar verdim kimseyi takmicam ve tüp bebek yaptıracağımı kimseyle paylaşmicam. insanlar haketmiyor. burda beni anlayan sizlerin varlığı yeter.

hepinizin hikayesini tek tek okudum pek farkımız yok ve görüyorum ki benzer sorunlar benzer tedaviler görmüşüz. ben de şubat ta tüp bebek için tedaviye başlicam inşallah. çok yoruldum çok bekledim çevrenin çocuğun var mı? kaç yıllık evlisin? neden yapmıyorsun gibi sorularına cevap vemekten yoruldum.düşünmüyorum dediğimde aldığım cevap ''inşallah olur'' düşündüğümü tahmin ediyorsanız sormayın be kardeşim . geçen bi arkadaşın yengesi aşılama yapmış bebeğin cinsiyeti belli olmuş o an bana da söledi,tabi tüp bebek yaptıracağımı bilmiyor bi şey paylaşmadım, ben de dedim ki nerde yapmış bi sorunları var mıydı? bana ne dese beğenirsiniz ben doğurdum o da bana özendi o yüzden aşılama yaptı süreci hızlandırmak için. yengesi adına ben üzüldüm,kendi adıma da üzüldüm çünkü ben de hemen bebeğim olsun diye aşılama düşünmüyor değilim dedim,o lafı bana da geldi ;( cvp vermedim
insanlar çok düşüncesiz çooookkkk. ama artık karar verdim kimseyi takmicam ve tüp bebek yaptıracağımı kimseyle paylaşmicam. insanlar haketmiyor. burda beni anlayan sizlerin varlığı yeter.
Aynen söylediğin gibi canım bizi bizden başka kimse anlamıyo malesef :KK43: bende etrafa söylememe taraftarıyım aileler dışında ilk tedavin mi olucak canım umarım herşey çok güzel başlar ve öyle dewam eder bebeğini alırsın sonunda kucağına

E egunal en az senin kadar merakla bekliyorum embriyolarının durumunu inşallah hepsi sağlıklıdırlar

Dun itibariyla bende tedavinin ilk asamasina basladim sol tarafta yumurta cokmus onun icin glifor diye bir ilac verdi adetle beraber ins baslicam tedaviye bu sefer guler yuzumuz ins

Back
X