- 29 Kasım 2012
- 1.481
- 1.845
- 198
selam canım ....
inşallah yumurtaların çok kalitelidir....Allah inşallah yüzüne güler hepimizin yüzüne güler ....1 sene klomen tedavisi 3 aşılama 4 tüp bebek (3. dondurulmuşla 0ldu). 1 tane kimyasal gebelik 1 tane sağlıksız gebelik 2 tanede negatif oldu....
şimdiki 5. denememde de aynı senin gibi 4 tane yumurta gözüküyor... bende de yumurta rezev azlığı var... erken menopoz tehlikesi var bende de((( pazartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım 4 tane yumurta büyümüş mü???.. tedavi öncesinde genetropin diye bi iğne kullandım... bu iğne çocukların büyümesinde kullanılıyormuş.... yumurtalarda işe yarayacakmı bakalım göreceğiz....uzun zamandır dehea kullanıyorum onun yanında da bi sürü bitkisel ilaçlar kullanıyorum .... 1 aydırda bal polen arı sütü karışımı yiyorum incir kürü yaptım... sen yumurtalar için ekstra bişeyler kullandın mı????
Canım senle benziyor hikayemiz, senin kadar deneme yapmadım ben, 2 aşılama 1 tüp denemem oldu, tüp denememde dış gebelik oldum sonra uzun süre ara verdim, şimdi 2.ci denememi yapıyorum, bitkisel kürleri bende yaptım defalarca, bu tedavimde iğnelerim dışında, biesteron dhea, omega-3, coQ10, arı sütü bal polen karışımı kullandım, bol kuruyemiş yedim. Bugün opudan çıktıktan sonra 6 yumurta toplandığını söylediler ama 2 tanesinin grlişiminin iyi olmadığını biliyorum zaten, kaçı döllendi yarın arayıp söyleyecekler, Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah, şu an hangi aşamadasın?