- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Merhaba , bende kısmetse Bahçeci Fulya Güvenç beyle tedaviye başlayacağım adeti bekliyorum ama 2 aydır olmadım, 35 yaşım,amh 0,42. Fsh 13 tü 2 ay önce yumurta rezervi çok az dedi Güvenç bey,aynı zamanda sle hastasıyım,kanda da pıhtılaşma var,ilk kez tedavi olucam , aramızda. Güvenç beyde tedavi görenler varmış,yumurta rezervi az olupta ilk denemede başarılı olan varmı ,bana havuz yöntemi dendi,donmuş embriyo ile ama nasıl olacak,bende ultrasonda 2-3 yumurta görülüyor hep o kadar az yani...yumurta toplamada bunlar çoğalırmı azalırmı,ne kadar gitmem gerek çalışıyorum aynı zamanda.ve korkuyorum çok,lütfen yardımcı olun,bilgilerinizi paylaşın.birde doktorum kürlerin,tarçın,bal,çörek otu nin filan işe yaramayacağını söyledi,siz tedavideyken bu tür şeyler kullandınızmı
Yolun açık olsun canım... ilk başta sakin ol bu cok onemli sürekli acabalar sorular endileseler olursa vucut kendini kasar...
Onemli olan sendeki problemlerin belli olmasi.. ona gore bi yol cizilip gider hic suphen olmasin.. havuz yontemi mantikli. Belki 2 kere senden yumurta toplanip dollendirilir sonra transfer yapilir..
Bende calisiyorum canim ama yapacak bir sey yok. Buyuk fedekarlik istiyor bu redavi en bastada sevgi ve sakinlik istiyor...
Güvenç bey iyi bi doktordur.. ona güven yeter.. senin yapman gerken tek sey kendini rahatlatman stresten uzak tutman ve guzel hayaller kurman..
Hoş geldin aramiza canim dilerim bir an oñcé bebegine kavusursun..