• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Eğlenmek motive olmak için yapmadığımız şey yoktu şimdiki kızlar pek ağırdan alıyor içleri geçmiş:KK48:

ahahahah e yapalım ne önerirsin canım aşk olsun:) Aslında grupça meditasyon filan yapabiliriz güzel olur hahaha...
Bi video paylasır aynı anda dıler sonra yorumlar yaparız mesela...

Nasıl canım ben o zamanlara yetişememişim :KK48:

Bir kaç gün önceden gün ve saat belirliyorduk aynı saatte herkes topikte oluyordu muhabbet ediyorduk günün konusunu daha önceden belirliyorduk mesela birgün kayınvalidelerdi konu epey bi çekiştirmiştik içimizi dökmüştük:KK48:

Bir kaç gün önceden gün ve saat belirliyorduk aynı saatte herkes topikte oluyordu muhabbet ediyorduk günün konusunu daha önceden belirliyorduk mesela birgün kayınvalidelerdi konu epey bi çekiştirmiştik içimizi dökmüştük:KK48:
Kızlar katılmak isterse beni en başa yazabilirsin canım severim ben böyle şeyleri :KK50:

Sen bul bi konu gene yapalımm şekerim

ahahahah e yapalım ne önerirsin canım aşk olsun:) Aslında grupça meditasyon filan yapabiliriz güzel olur hahaha...
Bi video paylasır aynı anda dıler sonra yorumlar yaparız mesela...

Öyle video ile olmaz kimisi der video açılmıyor kimisi der telefondan bağlanıyorum video ağır çalışıyor vs... zor iş o başka bir motive şekli bulmak lazım...Bu kızları acilen gebe bırakmalıyım ki yenileri gelsin:KK70::KK70::KK70:

kayınvalide ve çekiştirmekkkkkkkkkkkkk aboooooooooooooooooooooo süper fikirrrrrrrrrrr:KK70::KK70::KK70:hemen çekiştirelim kayınvalideleri :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Öyle video ile olmaz kimisi der video açılmıyor kimisi der telefondan bağlanıyorum video ağır çalışıyor vs... zor iş o başka bir motive şekli bulmak lazım...Bu kızları acilen gebe bırakmalıyım ki yenileri gelsin:KK70::KK70::KK70:
topiğin BABASIIIIIII İŞ BAŞINDA :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet evett bende aynı fikirdeyim canım...
Hatta yeni yıl da enerji hep artsın hiç düşmesin istedigimden dedikodu yapmayalım...
Bu kızların enerjilerini arttıralım ama nasılo_Oo_Oo_O

Back
X