• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

şimdi gördüm canım aminn...
İYiyim çok şükür işteyim çalışıyorum size bakıyorum :)
Sen nasılsın?
bende iiim ya ara sıra karnım kasıklarım ağrımaya başladı...adet yaklaşıyor ya onu bekliyorum ne olsun ...:KK48::KK48:bide c vitamini almaya başladım çünki grip olucam sanki elma portakal mandalin yiyorum..

bende iiim ya ara sıra karnım kasıklarım ağrımaya başladı...adet yaklaşıyor ya onu bekliyorum ne olsun ...:KK48::KK48:bide c vitamini almaya başladım çünki grip olucam sanki elma portakal mandalin yiyorum..

ohhh afiyet olsun en güzelleriini yiyorsun canım:)
Şifa olsunn... Belki de relg olmazsın bellü mü olar hihihihi

Amin canım..
Karşılıklı oturmuyoruz araba ile 5 dk lık mesafede olduğundan sabah eşimle geçiyorum hemen..
ne güzeeeeeeel kıskanıyorum seniiiii :) dün iki görümcem kayınvalidem toplaşmışlar :) onları da kıskandım :) annem bi yerde kızkardeşler biyerde :)

Amin canım..
Karşılıklı oturmuyoruz araba ile 5 dk lık mesafede olduğundan sabah eşimle geçiyorum hemen..

Süper ben 2 sene once yaklasık 2 sene kadar annemle yan dairelerde oturdukk.. Bizim kuçu sabah gözünü açtı mı kapıda karşı daireye gitmek için ağlardı...
Ne güzeldi o günlerr....

bayadır gelemiyorum yaa 2015e tasınmısız bzde olamadk 2014anası:KK48: umutlar 2015e inşallaaaahh:KK68::KK68: herkese günaaydıın tatiller ardndan okula uyanmak zor gelse de yarn haftasonu olması sahane:KK48::KK48:

Yerimmmm valllaaa:)
Yarın tontikler toplanıyor teyzesiii sormaa çok büyüdülerr artık bagırsaklarıma baskı uyguluyorlarr bir gazz bir şişlik maşallah:)
ayyy hadi maşallah canm demek opu geldi çattı he hadi güzelce toplansın bebe olsunlar snra hooop gobuse:))

ayyy hadi maşallah canm demek opu geldi çattı he hadi güzelce toplansın bebe olsunlar snra hooop gobuse:))

Evett tatlımm inşallahh :)) Rabbime emanet olsunlar artık bizden bu kadar gerisi rabbime kalmış :)

Canım benimde otururken özellikle bayağı bir ağrı yapıyorlar artık.

Evet canım ama az kaldı yarın gidecekler bu sefer özleyeceğiz.. Benim transfer 5.gün olacak senin ki ne zaman olacak acaba:))

Back
X