- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 198
- 35
canım inşallah bu sefer sağlıkla olacak :) hayırlı olsun tedavinnnnnn :)Kızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
2 tedavi transfer fakat kimyasal gebelik
3 tedavi transfer fakat kanama ile 6. haftalıkta düşük
4 tedavi Allahıma emanet![]()
canım hayırlı olsun :) kat kat artar değerin inşallahhhh :)231 CNm
Kızlar son sorum ( sanki doktorum programındayım) her gün başka sorum oluyor ama ne yapayım tek burası var bu konuları konuşabildiğim...
Şimdi 2. Tedavi için yer bakıyorum acıbadem kadıköy ya da bahceci fulya.. Bahceci daha agırlıkta kafamda ama netleştiremedim.. Ne yapmalı sizce?
canım bence kafana takılan merkezlerle git yüzyüze konuş :) drdan merkezden elektrik almanda önemli :)
10 tanesi işleme alınmış. 9'u döllenmiş. 9'unun da durumları iyimiş. Blast embriyo koyacak perşembe günü sabah 08:30 transferim var. Dua eder misiniz benim için bol bol. Şuan için gelişimlerinin iyi olduğunu, merak edilecek bir şey olmadığını söyledi embriyolog. Sabah tok karna, idrara sıkışık jeli sürmeden gideceğim. 2 tane transfer edecek.
canım sağlıkla ilerlesin embriyolarınnnnn :) veeee sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhh :)
canımmmmm çok güzel maşallahh :) embriyoların ne güzel ilerliyor :) inşallah göbüşünde de böyle güzel ilerler ve sana tutunsunlar :)selam arkadaşlar .... perşembe yumurtalarım toplanmıştı...5 tane olgun yumurta topladı doktor....dün konuştum doktorumla 4 tanesi iyi gidiyor dedi .... bu akşam 20:30 da arayacağım doktorumu döllenen 4 tanesi hakkında bilgi verecek .... ve inşallah yarın yani 5. gün transferini yapacak ..... çok heyecanlıyım ....
canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız :) allahımdan hep hayırlısını dile iste canımm :)kızlar nasılsınız kocaman opuyorum hepınızı hersey cok guzel olsun hepımız ıcın ınsallah bende heyecanla yarını beklıyorum cumertesıden bugune 3 gunde toplamda 900 doz ıgne yaptım umarum yumuoslar yarına gelısmıs olurlar yoksa yarın tedavım ıptal duvayla heyacanla korkuyla yarını beklıyorum
canım zaten o evine geleceğim dedi bebeği görmeye :)çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimize göstersin o günleri,Fatih Hocayı çağırmana gerek yok bence haberi olsun yeter mutlaka yanına gelir bebeğini seni görür....:)