- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Evet embriyologta jel çok önemli onu kullanmayı ihmal etme dedi. Sabah sıkıp yürüyorum dağılsın diye öyle yap dediler. Senin ilk ikisi neden olmamıştı? Kaçıncı gün transfer edilmişlerdi? Bizde sayı az ama şükür ki hareketli spermimiz var. İnşallah ben ilk denemede sende bu denemende bebişine kavuşursun bu arada nerde yaptırdın denemelerini? Genelde sorun sperm ise, bayanın yaşı genç ve sorun yoksa daha kolay oluyor diye duydum.
Canım ben İstanbul'dayım. İlkini Bahçeci de yaptırdım 19 yumurta dan 14ü döllendi ve 5.güne sadece 2 tane kaldı.. Malesef kıllık yapıp hem yasa geregı hem ıkız hamılelık cok rısklı ben sorumluluk almam dıye 1 tane koydu.. ODa malum tutmadı kalanda ölmüş zaten.. 2.sini ALman hastanesinde denedim aynı şekilde ilerledi onda da 2 tane kaldı ama bu sefer 2sinide koydular ama onlar da olmadı.. Zaten hissetmiştim olmayacagını..
Şimdi ANadolu Sağlık Hastanesi nde yaptırıyorum.. Bilmiyorum sonuç ne olacak canım.. Zaten yasal hakkım 2 tane alırım ama 3 tane zaten koyulmasını istemem.. Bizim bu tedavide sperm havuzu yöntemi uygulandı.. Eşim 1 kere degil bi çok kere verdi sayı az ama morfolojisi iyi bu tedavide çok şükür..
Bakalım inşallah sonucta güzel olur.. RAbbim utandırmasın..