arkadaşlar selam....
benimde salı günü transferim olmuştu....bu 5. tüp bebek denemem....2. tüp bebek te hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için düşükle sonuçlandı.... bu 2. denememde transferden sonraki ilk 5 gün içinde lekelenmem olmuştu kahverengi kahverengi ....çok şaşırmıştım ve tutmuştu gerçi kabettim sonrasında
(( sonraki 3. 4. denemelerde de sürekli takip ettim lekelenmem olur mu diye ama olmadı ve sonuçlar negatifti...... bu 5. denememde de takip ediyorum ( etmemeye çalışıyorum ama her wc ye gittiğimde ister istemez bakıyorum bişey varmı diye )...... bugün 3. günüm lekelenmem hala yok... gerçi doktoruma sordum bunu oda bana her zaman lekelenmen olacak diye bişey yok dedi .... aranızda benim gibi olan var mı????kafam karmakarışık çok yoruldum artık .....2 tane çocukluk arkadaşlarım var onlardan bir tanesi 6 sene çocuk için uğraştı en sonunda şimdi tüp bebekle ikizlere hamile diğer arkadaşımda evleneli 1 sene anca oldu onuda duydum oda normal yoldan hamile kalmış ... onlar adına çok sevindim ama içim bi buruk bi garip kıskançlık değil benimkisi... yani sizler beni anlarsınız duygularım karmakarışık çok yoruldum yorgunum test günü ne yapacağım bilemiyorum Allahım yardım et hepimize yüzümüze gül ne olur ......
benimde salı günü transferim olmuştu....bu 5. tüp bebek denemem....2. tüp bebek te hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için düşükle sonuçlandı.... bu 2. denememde transferden sonraki ilk 5 gün içinde lekelenmem olmuştu kahverengi kahverengi ....çok şaşırmıştım ve tutmuştu gerçi kabettim sonrasında