allah razı olsun cok tesekkur ederım dk dedı dnmuslarla sans daha yuksek uzulme rahım dınlenır dedı bısey daha sorcam pekı opu gunu dk bana dermı bı ay sonrakı adetınle gel tedavıye baslayıp o ay tırans ver edelım dıye soylermı bde aynı bugune kadarkı gıbı olcak surec adetle baslayıp 2 gunde bır knt mu olcak allah hepımızın yuznu guldursun bılıyorum cok soru soruyorum ama bana hıc bılgı verılmedı o surecle ılgılı nolur kusura bakma cok sordum musabeyle konustum ayrı ucret alınmıycak dedı ama ben duzgun anlatabıldımmı sorumu musabecıye bılmıyorum ınsallah dogru anlamıs ve anlatmısmdır fark alınmaz
Ücret alınmayacak canım transferde dondurulmuşların kalırsa onlar için ücret talep edebilirler daha sonra ama o da çok yüksek bir ücret olmaz...Önce embriyoların durumu belli olur en son iş sana transfer için gün verirler yani şu ay başlarız derler..adet olursun bir iki hap kullanacaksın sadece bunlar maliyetli haplar değil..sık sık kontrole gitmeyeceksin rahim duvarı kalınlığın yeterli kalınlığa gelince transfer olacaksın sonrası zaten şimdi transfer olsanda aynı olacaktı bir farkı yok..