- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 198
- 35
canım yumilerin büyüme hızına göre toplama günü değişebiliyor demekki seninkiler yeterli olgunluğa gelmiş aynı kişinin her tedavisinde bile farklılıklar olabiliyor :) druna güven iyi olacak diye düşün :) allahım yardımcın olsun :)Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları benim bir sorum olacaktı ama yumurta toplama işlemi 8.9.günlerde yapılanınız var mı acaba
canım bu dozlar kişiden kişiye değişiyor :) bir dahaki kontrolünde bakar drun iyi gidiyorsa aynı dozda veya dozu arttırıp çoğaltabilir o senin yumilerin cevabına bağlı (dozun derecesi) :) sen tedaviye odaklan canım sayılara takılma :) herkesin tedavisi kendine özeldir tüp bebişte :) allahım yardımcın olsun :)bana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum ama
ohhhhh maşallah kuzuya :) allahım korusun annesine babasına bağışlasınnnnnn :)
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Maşallahı var kendilerinin
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..
canım allahım yardım etsin :) kuzunu korusunnnnn :) sıkı sıkı tutunmaya devam etsinnnn inşallah :)Canım hoşgeldin. Çok sevindim bebiş için kan testleri de iyidir onun maşallahı var. Peki sen nasılsın bulantıların bitti mi? İnşallah test sonuçları için darısı bize olsun. Bizlere dua et nolur zor günleri atlatalım canım. Düşük tehlikesi yaşıyorum, inşallah 12 haftaya kadar gelebilirsek risk azalacakmış. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.
canım biliyorum insan belirti arıyor ama takılma :) allahım yardım etsin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah :)Kızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?
kızlarrrrr
2 haftadır uğrayamadım oğlişi sunnet ettirdik teyzeleri iyileşti şükür :) küçükken daha çabuk iyileşiyor çok acı çekmiyor dediler :) gerçekten de acı çekmedi çok bebişim :)
hepinizi merak ediyorum :) allahım en yakın zamanda kuzularınızı kucaklarınızda sevdirsin :)