• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

uçan anne:KK19: heyyy gidi zamanlar ne sohbetler ederdik dimi:KK48:
seni gördüğüme sevindim canım :KK74: cem paşa üzüyormu annesini nasıl keyifler

Evet cnm yaa... Ne çabuk geçti zaman... Cem doğdu da neredeyse yürüyecek :)
Uyku problemimiz var cnm :KK43: yorgun olan hep benim :KK43: yardımcı aldım haftada 3 gün de ancak biraz dinleniyorum. Hamile olan herkese o yüzden aslında haddim olmayarak tavsiye veriyorum :)
Ben de seni gördüğüme çook sevindim cnm :KK60:
Sen nasılsın?

U umut46 Canim biz gitmek k istedik..rahim kalınlığına baktı..igne, JEL verdi estrofeme ilaveten..çarşamba transfer inşallah..

Transferden önceki 5 gün benim de ondan ggittim:)aynen 3 günde bi iğne, sabah akşam JEL ve sabah iki akşam iki estrofem..

Hiç dua etmez olurmuyum:KK200:
Bebek odası siparişi vermiştik hazır ama henüz eve gelmedi çünkü henüz odanın duvarları hazır değil ve oda boşaltılmalı iş var yani:KK48: odadaki eşyalar anneme taşınacak başka odaya koyamam.Eşyalar çıksın ya duvarkağıdı ya da boya yaptırcam ondan sonra mobilyayı getirtcem.Bunlar yakın zamanda olacak.Kıyafetleride hazır yavaş yavaş ama hiç foto çekme alışkanlığım yok.Yıkayıp ütüleyecez o gün çekerim topluca cicilerini...
Gülden sultan doğuma az kalmış canım..tatlı telaşlar ne güzel rabbim bizlerede nasip eder inşallah...prensesin oda hazirliklari var desene..çok güzel...insallah birgün bende kızımın odasını hazırlayacağim gunlere gelirim tecrubeli annemizden fikirler alirim..kocaman öpüyorum arkadaşım..

Canım benim az kaldı evet hazırlıklarıyla uğraşıyorum küçük hanımın.En yakın zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin bana Rabbim...Yağmur ismini çok severim bu isim de vardı seçenekler arasında ama ailece elendi isim:KK48:
Gülden prensese isim aranıyomuş..benim favorim meyra yada efsun..ikiside çok hoş..

Güldenim, cnm... Aman bol bol uyu. Eğer seviyosan bol bol sinemaya git. Ben İspanyolca kursuna devam ettim hatırlıyosan :KK70:
O kadar arıyorum ki şimdi o zamanları. Bu küçük böcekler çok zaman alıyor yav...
Sana bol uykulu bir cimcime diliyorum... Sütün taşacak kadar çok olsun hiç sıkıntı çekme inşallah. Ben 17 kilo almıştım şimdi fazlasını verdim. Emzirmek şahane bir şey! Herkese tavsiye!

Canımcım zaten ilk 4-5 ay hasta gibi yattım sonra kendimi az bişi toparladım yaz aylarını yeğenlerimle geçirdim.Şimdide hazırlıklar başladı gezmek zorundayım ne ara uyuyacam ben.En iyisimi şimdiden uykusuz gecelere kendimi alıştırayım:KK45:
Senin o minnak tombiş yanak cem paşanıda yicem ben bi gün sıpa:KK46::KK200:

egunal vs ebru :KK70: kapışmaya gell :KK48:

Ha ha haayyy o da kim oluyor beee:63:
O plates yaparak fit kalıyor ben patates yiyerek:KK70:
Ondaki imkanlar bende olsa o hooooo kimbilir belki de 53 le başlar 53 le bitirirdim doğurduğumda da kilo vermiş olurdum:KK70:abarttım evet biliyorum:KK70:
Hem ben istersem ikiz doğururum hiç kilo almadan o yapabilir mi:KK70:
10 yıl doğuramamış birinden iddialı açıklamalar flaş flaş flaş:KK70:
İkiz oldu da kilosu kaldıydı:KK53:
Tek taraflı kapışmada son durum bu:KK70:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...imtihandayiz..hiç kolay şeyler yaşamıyoruz..umarım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla anne oluruz hepimiz...
Ben yoldayım su an...İstanbul a gidiyoruz...son kontrol inşallah...bi kaç güne benim de transferim olacak Allahın izniyle..
az kaldı ne güzel Rabbim emeklerinin karşılığını bebek olarak versin inşallah.çok istiyorum pozitif haberini alınca çok mutlu olacağım:KK200:

Kizlar bisey sorcam. Devlette tüp bebek tedavisinde kaç embrio koyuyorlar ? Bir mi iki mi ?

Ben ilk tedavimi üniversites hastanesinde olmuştum orada 2 istememe rağmen yasalar gereği 1 tane koyacaklarını söylediler.35 yaş altı 1 tane koyuyorlar.

Gülden sultan doğuma az kalmış canım..tatlı telaşlar ne güzel rabbim bizlerede nasip eder inşallah...prensesin oda hazirliklari var desene..çok güzel...insallah birgün bende kızımın odasını hazırlayacağim gunlere gelirim tecrubeli annemizden fikirler alirim..kocaman öpüyorum arkadaşım..

Evet canım kritik haftalara giriş yapmış bulunuyorum..Hazırlıklarda yoğun bir şekilde devam ediyor.Bir şey almaya niyetleniyorum ya daha güzelini bulursam diye almaktan vazgeçip dolanayım son kararımı veririm diyorum bu kez de ağırlaşmış bedenle yorgun düşüyorum.Güzel yorgunluklar tabii bunlar.Hepiniz yaşayın inşallah.Bizde kızçemle seni öpüyoruz:KK200::anneadayı::KK46:

Back
X