• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ananas ve kabak çekirdeği hep söylenir ama ben bunu doktorlardan duymadım hiç.Bana söylenen sadece sucuk salam sosis çiğ köfte gibi çiğ olan ürünlerden uzak durmamdı bir de bol su ve bol protein içerikli beslenmem önerildi.Ben de test günüme kadar özellikle süt,peynir,yumurta,tavuk,et vs..yani proteinle beslendim hamileliğimde öyle oldu ve faydasını gördüğümü düşünüyorum.

Canim masallah sağlıkla dogsun annesi
darisi başımıza inşallah

Canim şükürler olsun bugünü gösteren rabbime ruyada gibiyim
sen vesile oldun bana allah razı olsun senden

Canım senden de Allahrazı olsun.
Bana da Kadınlar Kulübü ve Kazen vesile oldu sonra Bülent hocamız elinden geleni yaptı bu günleri gördük.
Hiç bir şey tesadüf değil Allah bizi bir araya getirdi ve sebep olduk birbirimize.
Bir de kucağımıza aldık mı tamamdır:KK48:

Kızlar sona geldik kızçemle.
Salı günü bir değişiklik olmazsa doğuma gidiyorum:KK73:
Şaka gibi sonunda kucağımda göreceğim Allahın izniyle...
Rabbim herkese bu güzel duyguları nasip etsin.
Yıllar sonra bu forumda bende gebe kaldım ve doğuma gidiyorum ahhh ah içlendim :KK61:
İlk fırsatta bilgilendirmeye çalışırım sizi.
sağlıkla kucakla inş canım bende içlendim yaa:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

sağol kuzum...
nerdeeeen nereye..
yıllardır forumda anne olmak isteyen kadınların psikolojiyle uğraştım delirttiniz beni:KK70:
kimler geldi kimler geçti çoğu 2.leri doğurdu bile bende 1 tane doğurayım artık :KK48:
şaka bir yana çok duygusalım :cry:
nerdeeeen nereye dimi biz hala aynı yerdiz :KK61:sizler sağlıkla büyütün inşş :KK46::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

sağlıkla kucakla inş canım bende içlendim yaa:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Amin canım duygusal zamanlar gerçekten çok uzun zaman olunca hasret çekeli insan inanamıyor bu aşamaya geldiğine.

nerdeeeen nereye dimi biz hala aynı yerdiz :KK61:sizler sağlıkla büyütün inşş :KK46::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Rabbim büyük hiiiç belli olmaz canım.Doğume girerken dua edeceklerim arasındasın.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine..

E egunal gelince sayflar akmış

Yakında kızçemle gelip yazıcam buralara.Dönüşüm muhteşem olacak:KK48:

Yıllar sonra bu forumda bende gebe kaldım ve doğuma gidiyorum ahhh ah içlendim :KK61:

Guldenim sonunda mutlu sona ulasmana az kalmis insallah saglikla kucagina alırsın doğumdan sonra kendini iyi hisseder hissetmez haber ver canım

Amin canım duygusal zamanlar gerçekten çok uzun zaman olunca hasret çekeli insan inanamıyor bu aşamaya geldiğine.

Rabbim büyük hiiiç belli olmaz canım.Doğume girerken dua edeceklerim arasındasın.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine..

Hayırlı haberlerini ve doğum hikâyeni ve kizçenin fotosunu çok merak ediyorum dualarında ki yerimi biliyorum TEŞEKKÜR inş sıkıntısız sağlıkla kucakla küçük cadıyı

canım E egunal dogumuna az kalmıs ınşallah saglıkla al pırensesını kucagını amınn darısı ısteyen bekleyen herkeze hepınıze olsun ınşallah ıyısınızdır ınşallah hepınız allaha ementsınız dualrımdasınız:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Mutlu haberllerini bekliyoruz :KK60:

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

E egunal immmm...ayy çok heyecanlı yaaa...kime benziyor Acep? Ayy misss gibi de kokar şimdi o...canim kolayca ve sağlıkla al kucağına inşallah..

Hayırlı haberlerini ve doğum hikâyeni ve kizçenin fotosunu çok merak ediyorum dualarında ki yerimi biliyorum TEŞEKKÜR inş sıkıntısız sağlıkla kucakla küçük cadıyı
Bende çok merak ediyorum küçük hanımı nasıl acaba kime benziyor...

Back
X