2015 e zayıf girelim..!

fazlasıylaaa...:KK68: daha doğrusu ortodontistim olur..yani istanbula dönünce tedaviye başıcaz hemen..
zaten 1 kere gördüm..tam gördüm:KK71:kıvanç tatlıtuğ görünümlü gencecik bi doktoru görünce..bende tel takma korkusu falan kalmadı tabi..dedim ki..gereken ne varsa yapabilirsiniz:confused:
Ahahahahahahah:KK70::KK70::KK70::KK70:Canin yanicak ortodontik tedavide biliyosun dimi gozune gelmiyo mu yine:KK53:

günaydın bende bugun itibariyle 90 kiloyla tekrardan başlıyorum boyum 1.74benide araniza alirmisinizzz

günaydin kizlar nasılsınız? ben bugün yürüyüş yapamadim hem dişarisi yagmurlu hem de inanilmaz hamlamışım bacaklarım tutmuyo :(

selam herkese bende aranıza katılmak ısıtyorum kılom 61 boyum 1.62 hedefım once 55 daha sonra 50kg ya dusmek yılbasına kadar 55 olmak ıstıyorum yedıklerımı hergun yazacagım...

bugun sabah evden cıkmadan bır bardak süt içtim hastayım dıe fena halde grıbım bu arada
işyterıne gelınce bır dılım kepek ekmegı ve cok az beyaz peynr yedım bolca ıhlamur ıcıorum su ıcıyorum sporada baslıcam ınsallah haftaya :))))))))))

Bende dün spora başladım haftada 2 gün diğer gunlerdede gunde yarim saat eliptik yapayim diyorum. aslinda bu hafta bende hastayim ama dun spor iyi geldi sanki bugun kendimi daha iyi hissediyorum bu kez birakmak yok di mi kizlarr:)

Arkadaşlar bende varım. :)
24 yaşındayım. Boyum 1,68 kilom (evde tartım yok bayadır tartılamadım en son 72-73'tüm) tahminen 75 olmuşumdur. Benim ilk hedefim 65, sonrasında da 50li kilolar inşallah. :) Evde pilates topum ve koşu bandım var geçen kış birkaç arkadaşımla spor salonuna yazılmıştık. Kilo veremesem bile incelmiştim (özellikle basen bölgesinden) sporun gerçekten çok faydası oluyor.

Bende varim sozde 15 gundur diyette yim sadece 2 kg verdim su iki gunde moral bozuklugndan verdiklerimde geri aldim heralde

Arkadaşlar bende varım. :)
24 yaşındayım. Boyum 1,68 kilom (evde tartım yok bayadır tartılamadım en son 72-73'tüm) tahminen 75 olmuşumdur. Benim ilk hedefim 65, sonrasında da 50li kilolar inşallah. :) Evde pilates topum ve koşu bandım var geçen kış birkaç arkadaşımla spor salonuna yazılmıştık. Kilo veremesem bile incelmiştim (özellikle basen bölgesinden) sporun gerçekten çok faydası oluyor.
mrb hoşgeldin..benim evimde de eliptik varda kırık şuan..hala parça getirilecek!!! 10 günde tamirde güya..
o yüzden en fazla yürüyüş yapabiliyorum şimdilik..pilates aletlerinin hepsi bende de varda..biraz üşeniyorum yapmaya:KK75:
ama aklımda..pilates acayip sıkılaştırıyo..ebru şallının selülitsavarını yapmayı düşünüyorum..21 günlük

Bende varim sozde 15 gundur diyette yim sadece 2 kg verdim su iki gunde moral bozuklugndan verdiklerimde geri aldim heralde
işte benim yıllardır bahanem bu oldu...10 15 gün yapıyorum..veremiyorum diye bozuyorum..eskisinden daha fazla alıyorum
bu sefer gerçekten başarmak istiyorum..:KK50:senin kilo boy kaç

mrb hoşgeldin..benim evimde de eliptik varda kırık şuan..hala parça getirilecek!!! 10 günde tamirde güya..
o yüzden en fazla yürüyüş yapabiliyorum şimdilik..pilates aletlerinin hepsi bende de varda..biraz üşeniyorum yapmaya:KK75:
ama aklımda..pilates acayip sıkılaştırıyo..ebru şallının selülitsavarını yapmayı düşünüyorum..21 günlük

Hoşbuldum canım. Aynen bende üşengecim o konuda. Geçen sene spora giderken almıştım ama kurs bittiğinden beri nerdeyse hiç yapmadım. :110:

bugun neler yediniz kizlarrr???:)))
Ben sabah kahvalti yapamadim her zamanki gibi gec kaldim kuru uzum yedim evden cikarken bi kucuk sise suyu bitirmeye calistm oglye kadar oglen kucuk kase makarna bi yemek tabagi etli bi yemek Antep'e ozgu:) bi kasede corba ictim sonra okula gittim bir sey yemedim 3gibi bi çay ictim cok az sekerli 6.bucuk gibi de bi kase corba ictim:) biraz sindirdikten sonra da sporumu yapicam:)

Back
X