- Konu Sahibi suskunsevda
-
iyim canım bende tesekkür ederim
Ne iş yapıyorsun canım. Ben çok oldu başlayalı hala uyukluyorum amaGünaydın kızlarr :) Bende iyiymm ayılmaaya çalışıyorum hala :) işe başlıcam birazdan
Ne iş yapıyorsun canım. Ben çok oldu başlayalı hala uyukluyorum ama
Oh ne güzel bende isterdim reklamcılık :) Ben muhasebeciyim canımBenimde ofise geleli çok oldu ama :) bedenen ofisteyim sadece :)
Ben deniz üzerine bir dergide çalışıyorum, reklamcılık yapıyorum , sen ne iş yapıyorsun
Oh ne güzel bende isterdim reklamcılık :) Ben muhasebeciyim canım
Günaydın kızlarr :) Bende iyiymm ayılmaaya çalışıyorum hala :) işe başlıcam birazdan
ben hala baslamadım mesela işe. oyalanıyorum halaOh ne güzel bende isterdim reklamcılık :) Ben muhasebeciyim canım
ben hala baslamadım mesela işe. oyalanıyorum hala
yok yok yalnız değilsin merak etme. özel bir şirkette ziraat mühendisiyim bendesen ne işle uğraşıyorsunn, bende tek iş yapmayan ben varım zannediyordum
yok yok yalnız değilsin merak etme. özel bir şirkette ziraat mühendisiyim bende
hemencik 5.30 olsunO zaman hepimiz için güzel, hızlı ve bereketli geçen bir gün olsun inşallah :)
hemencik 5.30 olsun
1 saat gec pufffben 6.30 da çıkıorummmmmmm
evet sohbete basladı ekim gelinlerislm kızlarr ne yapıyorsunuz herkez bişeler balamıs yorumları okudum ne güzel ya
kiminle aynı tarih canım3 ekim cnm senin hangi tariınde mi benimdde aynı tarihhh
canım ebnim istanbulda olacak :)slm cnm senn düğünde 3 ekim sanrım nerde olucak merak ettim bnmki de 3 ekim inş
seninlekiminle aynı tarih canım
an_ge_le aynı tarih benim düğünüm 10 ekim inşseninle
BENM 3 ekim benim inş :d askceyda senınkıdemi üc ekım hayırlı olsn3 ekim cnm senin hangi tariınde mi benimdde aynı tarihhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?