2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

merak etme canım gelmez inş
bu arada bende şunu farkettim her tüp deneyen çiftin eşlerinden şikayeti var benimde öleydi sanırım biraz daha hassas oluyoruz o dönemde biraz daha ilgi bekliyoruz
inş bu kadar uğraşın son bulur arkadaşım
Bencilce davranmak istemiyorum ama sanırım biraz daha anlayış bekliyorum. Bu ilaçlar yüzünden değiştiğimin farkındayım ama sonuçta bu ilaçları kendi zevkim yüzünden almıyorum. Bende normal yollardan olsun isterdim. Eşim bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, sanki ben halimden çok memnunmuşum ona gıcıklık yapıyormuşum gibi davranıyor. Dilimin ucuna kadar geliyor, senin yüzünden bu haldeyiz demek istiyorum ama işte diyemiyor insan. Ama ben bu kadar eziyet çekerken ve sorun onda olmasına rağmen onun hayatında hiçbir değişiklik olmayıp benim hayatım alt üst oluyorsa biraz sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok birşeydeğil zaten beklediğim, tutup çamaşır yıka bukaşık yıka yemek yap demiyorum, kedilerimiz var 3 tane, tek yapması gereken kumlarını değiştirmek mesela. Onu bile beceremiyor bende sinirimden kuduruyorum :D Biraz ilgi sadece azıcık ilgi, o kadar.

canım 2 yada 3 farketmiyo o tip şeylere fazla takma kafanı aslında drların ve hemşirelerin seni yönlendiriyo olmadsı lazımdı hangi gün tahlil olacağı falan
Doktor zaten reçeteye yazmış cnm herşeyi nedense ben yanlış algıladım herşeyi Allahtan 3cu Gün tekrar kontrol ettim herşeyi bugün yani çarşamba günü randevum var ultrasonda belki yumurta toplama gününü söyleyebilir çünkü 1 haftadır 200 luk menopur vurunuyorum ve adetin 11 ci günü yarın yumurtlama gününe yaklaştım hayirlisu herşeyin insallh

zahidem70 zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope
M Minom
asilsoy asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82
S sefam2016 ............................ikinci deneme
tosun788 tosun788 ..............................ilk deneme
Y Yumiyum2015 ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
Canim beni de ekler misin ekim sonunda baslayacagim adetim o zaman basliyor. Ilk denemem

Bencilce davranmak istemiyorum ama sanırım biraz daha anlayış bekliyorum. Bu ilaçlar yüzünden değiştiğimin farkındayım ama sonuçta bu ilaçları kendi zevkim yüzünden almıyorum. Bende normal yollardan olsun isterdim. Eşim bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, sanki ben halimden çok memnunmuşum ona gıcıklık yapıyormuşum gibi davranıyor. Dilimin ucuna kadar geliyor, senin yüzünden bu haldeyiz demek istiyorum ama işte diyemiyor insan. Ama ben bu kadar eziyet çekerken ve sorun onda olmasına rağmen onun hayatında hiçbir değişiklik olmayıp benim hayatım alt üst oluyorsa biraz sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok birşeydeğil zaten beklediğim, tutup çamaşır yıka bukaşık yıka yemek yap demiyorum, kedilerimiz var 3 tane, tek yapması gereken kumlarını değiştirmek mesela. Onu bile beceremiyor bende sinirimden kuduruyorum :KK70: Biraz ilgi sadece azıcık ilgi, o kadar.
Benim de bir asilamam var. Asilama yaparken aldigim ilaclar bile beni kudurtmaya yetmisti. O yuzden tup bebege abaslarken en buyuk korkum ilaclara basladigimda ne kadar delirecegim :(
Allahtan kocam okuzgillerden degil pms imde bile beni sakinlestirmeyi ve nasil davranacagini bilir.

Bencilce davranmak istemiyorum ama sanırım biraz daha anlayış bekliyorum. Bu ilaçlar yüzünden değiştiğimin farkındayım ama sonuçta bu ilaçları kendi zevkim yüzünden almıyorum. Bende normal yollardan olsun isterdim. Eşim bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, sanki ben halimden çok memnunmuşum ona gıcıklık yapıyormuşum gibi davranıyor. Dilimin ucuna kadar geliyor, senin yüzünden bu haldeyiz demek istiyorum ama işte diyemiyor insan. Ama ben bu kadar eziyet çekerken ve sorun onda olmasına rağmen onun hayatında hiçbir değişiklik olmayıp benim hayatım alt üst oluyorsa biraz sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok birşeydeğil zaten beklediğim, tutup çamaşır yıka bukaşık yıka yemek yap demiyorum, kedilerimiz var 3 tane, tek yapması gereken kumlarını değiştirmek mesela. Onu bile beceremiyor bende sinirimden kuduruyorum :KK70: Biraz ilgi sadece azıcık ilgi, o kadar.
Aa bu gece hep sana cvp yazmisim simdi farkettim :KK54:

evet canım malesef öleler sen sadece o dönemde ilgi beklerken erkekler hala b,zden bişey bekliyolar rabbim yardımcımız olsun ne diim sabırlar nasip eylesin bizlere
ama bu tedavimde başlamadan açıkça sölicem bu ilaçlardan ben etkileniyorum üstüme gelmeni istemiyorum biraz hafiften al dicem bakalım sonucu görecez :D

Doktor zaten reçeteye yazmış cnm herşeyi nedense ben yanlış algıladım herşeyi Allahtan 3cu Gün tekrar kontrol ettim herşeyi bugün yani çarşamba günü randevum var ultrasonda belki yumurta toplama gününü söyleyebilir çünkü 1 haftadır 200 luk menopur vurunuyorum ve adetin 11 ci günü yarın yumurtlama gününe yaklaştım hayirlisu herşeyin insallh
oooo maşallah az kalmış canımmm bu topikteki ilk hamiş sen olursun inşşşş
kaygılanma endişe etme olurmu rabbim ol dediyse olacaktır zaten

canlarım ben histereskopi oldum. Rahimden normalden biraz daha kalın bi yapışıklık varmış hakkaten.Doktorum iyiki yapmışız dedi.Artık adeti bekliyorum ben..tedavisi yaklaşan varmı?

zahidem70 zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope .........................ilk deneme
M Minom
asilsoy asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82 ..............................ikinci deneme
S sefam2016 .............................ikinci deneme
tosun788 tosun788 ...............................ilk deneme
Y Yumiyum2015 ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
stillhavefun stillhavefun
V Violet_79 ..............................ilk deneme

Doğum kontrol hapım dün bitti bebişlerime yada bebişime her geçen gün daha da yaklaşmayın heyecanı ve acaba olacakmı diye de tereddüt var.kafamı dağıtmaya çalışıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. 21 günlük doğum kontrol hapım içmeye başladıktan sonra 5. Günden itibaren lekelenmelerim oldu. Hemşireler normal olduğunu söyledi.lukrine devam.bu sabah iki saat geç yaptım ve yaptığım yerden kan geldi umarım çok kötü bişi yapmamışımdır.4 ekimde adet olmam gerekiyor ve olaya başlıyoruz.kaderdaşlarım yumurta toplamaya kadar geçerli sürede sürekli alttan mu muayene oluyoruz ve hangi aralıkta oluyoruz kaç kez kan tahlili
yaptırıyoruz????

canlarım ben histereskopi oldum. Rahimden normalden biraz daha kalın bi yapışıklık varmış hakkaten.Doktorum iyiki yapmışız dedi.Artık adeti bekliyorum ben..tedavisi yaklaşan varmı?
iyiki yaptırmışsın canım rahme çizikde atıldımı bende ayın 19unda yaptırdım temiz çıktı bide ne kadara yaptırdın acaba

Doğum kontrol hapım dün bitti bebişlerime yada bebişime her geçen gün daha da yaklaşmayın heyecanı ve acaba olacakmı diye de tereddüt var.kafamı dağıtmaya çalışıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. 21 günlük doğum kontrol hapım içmeye başladıktan sonra 5. Günden itibaren lekelenmelerim oldu. Hemşireler normal olduğunu söyledi.lukrine devam.bu sabah iki saat geç yaptım ve yaptığım yerden kan geldi umarım çok kötü bişi yapmamışımdır.4 ekimde adet olmam gerekiyor ve olaya başlıyoruz.kaderdaşlarım yumurta toplamaya kadar geçerli sürede sürekli alttan mu muayene oluyoruz ve hangi aralıkta oluyoruz kaç kez kan tahlili
yaptırıyoruz????
canım öncelikle sürece başlayınca takır takır ilerliyo dr her seferinde alttan bakıyo malesefki
ve sana sölüyo 2 yada3 gün sonra gel diye ilk gittiğinde kantahlili yapıyo ona göre ilaç dozlarını veriyo kontrolede 2 yada 3 kez gidiyosun bikaç gün aralıklarla sonra yumurta toplama gününü sölüyo daha sonrada arayıp bilgilendiriyolar seni yumurtalar hakkında 3 yada 5. gün tarnsferi için arıyolar seni ve alıyosun minişlerini

canım öncelikle sürece başlayınca takır takır ilerliyo dr her seferinde alttan bakıyo malesefki
ve sana sölüyo 2 yada3 gün sonra gel diye ilk gittiğinde kantahlili yapıyo ona göre ilaç dozlarını veriyo kontrolede 2 yada 3 kez gidiyosun bikaç gün aralıklarla sonra yumurta toplama gününü sölüyo daha sonrada arayıp bilgilendiriyolar seni yumurtalar hakkında 3 yada 5. gün tarnsferi için arıyolar seni ve alıyosun minişlerini
O kadar ameliyat oldum o kadar muayene oldum hala alttan bakılınca çok utanıyorum :( Rabbim sen yardım et hepimize

O kadar ameliyat oldum o kadar muayene oldum hala alttan bakılınca çok utanıyorum :KK43: Rabbim sen yardım et hepimize
aminn canım aynen bende senin gibiyim hiç rahat olamıyorum bazı drlar da sinirli oluyo neden geldin ozaman diye sanki ben istedim ama napalım artık kısmet böleymiş

Benim de bir asilamam var. Asilama yaparken aldigim ilaclar bile beni kudurtmaya yetmisti. O yuzden tup bebege abaslarken en buyuk korkum ilaclara basladigimda ne kadar delirecegim :KK43:
Allahtan kocam okuzgillerden degil pms imde bile beni sakinlestirmeyi ve nasil davranacagini bilir.
:D valla canım benim inancım tüm erkeklerin az yada çok öküzgillerle akraba olduğu yönünde. Sabrediyolar sabrediyorlar tam böyle olayın en hassas en abuk noktasında içlerindeki odunluk çıkıveriyor. Sen yaşamazsın umarım. Yada eşin daha dayanıklıdır işallah.

:KK70: valla canım benim inancım tüm erkeklerin az yada çok öküzgillerle akraba olduğu yönünde. Sabrediyolar sabrediyorlar tam böyle olayın en hassas en abuk noktasında içlerindeki odunluk çıkıveriyor. Sen yaşamazsın umarım. Yada eşin daha dayanıklıdır işallah.
Dayanabildigi kadar artik :). Kadinlarla da ugrasmak zor allah icin. Ben daha kendi ruh hallerimle ugrasamazken :)

kızlar merhaba bizde ekim ayında gazi üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkımızda bizimde ilk denememiz daha önce 1 aşılama var gaziye giden arkadaşlar varmı yada bilgisi olan kararımızı değiştiredebiliriz şehir dısından gelicez

Back
X