• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Kızlar çok şükür keseyi gördük minik bizimle insalah kalp atışında sıra Rabbim herkese nasip etsin şükürler olsunm

Kızlar dün gittim Dr a. Kese göründü ama kalp atışı haftaya dedi.haftaya yedi haftalık oluyo.İnşallah duyulur.altı haftalıkken duyanlarda vardı dimi.

Merhaba Allah isteyen herkese gül kokulu bebekleri nasip etsin....herkese sabır ve hayır diliyorum...
Kese görenleri tebrik ediyorum
Ben...burayı takip ediyordum ama yazmiyordum....
benim 3.gün embriyolari
12.gün Beta Hcg degerim 39;
14.gün 81;
17.günün gecesi 223;
19. Günün öğleni 243 çıktı...
Burda çok yükselmemiş nedense....Allah hayırlar versin...Dua isterim...
Bakalım bundan sonraki tahlil ne çıkacak...heyecanla bekliyoruz...Allah yardımcımız olsun.yüzümüzü güldürsun inş...rahat olmalı çoook rahat :) selamla.

Merhaba Allah isteyen herkese gül kokulu bebekleri nasip etsin....herkese sabır ve hayır diliyorum...
Kese görenleri tebrik ediyorum
Ben...burayı takip ediyordum ama yazmiyordum....
benim 3.gün embriyolari
12.gün Beta Hcg degerim 39;
14.gün 81;
17.günün gecesi 223;
19. Günün öğleni 243 çıktı...
Burda çok yükselmemiş nedense....Allah hayırlar versin...Dua isterim...
Bakalım bundan sonraki tahlil ne çıkacak...heyecanla bekliyoruz...Allah yardımcımız olsun.yüzümüzü güldürsun inş...rahat olmalı çoook rahat :) selamla.
Bugun tahlil yaptirdim...276 çıktı....yükselmesi maalesef...bir iki güne yükselir mi sizce?

Kızlar bende tüp bebk le hamile kaldım şuan 9 haftanın içindeyim Rabbim hepimizinkini korusun

Cnm mrb memorialde Dr Handan namlı vardı acaba bir Bilgin varmı ona gidicm yardımcı olurmusun
Merhaba ben aşılama tedavisini handan namlı ile yaptım çok güler yüzlü ilgiliydi ilkte her şey normal dedi ve aşılamanın 3. kontrolünde polip var ama engel değil dedi devam etti tabi tutmadı .
Ameliyat oldum ve haşimato hastası olduğumu öğrendim milyarları harcadığım özeldeki hiç bir doktor bu değerleri önemsemedi ve ben haşimato olduğumu üniversite hastanesinde öğrendim .
Handan hanıma tekrar ulaşıp iğne veya aşılama denemek istemedim ama zahmet edip geriye dönmedi anladım ki tek dertleri para para para bizde bir ümit bekliyoruz insafa gelip yardımcı olacaklar diye ama nerde gerçekten yardımcı olsunlar parası neyse alsınlar ama hakkını da versinler çözüm bulsunlar

hayirlisi olsun canim.. insallah 2.denemende tutar. dualarimiz seninle

çok teşekkür ederim. ni tekim tutmadı ve hasta oldum :( hastalık da tam 13 gün sürdü. bi ilaçlar bünyemizi gerçekten alt-üst ediyor. bir ay daha sabredip ocak gb ikinci denemeye başlayacağım inş. inş burdanherkesin güzel haberleriniz alırız :)

Back
X