Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun tahlil yaptirdim...276 çıktı....yükselmesi maalesef...bir iki güne yükselir mi sizce?Merhaba Allah isteyen herkese gül kokulu bebekleri nasip etsin....herkese sabır ve hayır diliyorum...
Kese görenleri tebrik ediyorum
Ben...burayı takip ediyordum ama yazmiyordum....
benim 3.gün embriyolari
12.gün Beta Hcg degerim 39;
14.gün 81;
17.günün gecesi 223;
19. Günün öğleni 243 çıktı...
Burda çok yükselmemiş nedense....Allah hayırlar versin...Dua isterim...
Bakalım bundan sonraki tahlil ne çıkacak...heyecanla bekliyoruz...Allah yardımcımız olsun.yüzümüzü güldürsun inş...rahat olmalı çoook rahat :) selamla.
İnsallah cikar canim tek embriyo.muydu cift miBugun tahlil yaptirdim...276 çıktı....yükselmesi maalesef...bir iki güne yükselir mi sizce?
doktorunla gorustunmu?dis gebelik falan olmasin allah korusunÜç embriyo üç günlük...
Bu tarz durumlar hep olumsuzmuş...araştırdım...mucize bekleyeceğim...Allah büyük.
Kızlar çok şükür keseyi gördük minik bizimle insalah kalp atışında sıra Rabbim herkese nasip etsin şükürler olsunm
Mucize22hanım hani gebelik takvimi oldumu ama şimdi
Çok şükür Rabbime Can'ım göbiş tokuşturma aşkına![]()
Takvimi yaptım sen yaptinmiMucize22hanım hani gebelik takvimi oldumu ama şimdi
Çok şükür Rabbime Can'ım göbiş tokuşturma aşkına![]()
selam kizlarOff ben jilet i de sordum oda tahriş eder dedi.neyse en iyisi jilet yapayım.ağdaekiyo uzatıyor etkiler falan.saol csnım.
Merhaba ben aşılama tedavisini handan namlı ile yaptım çok güler yüzlü ilgiliydi ilkte her şey normal dedi ve aşılamanın 3. kontrolünde polip var ama engel değil dedi devam etti tabi tutmadı .Cnm mrb memorialde Dr Handan namlı vardı acaba bir Bilgin varmı ona gidicm yardımcı olurmusun
hayirlisi olsun canim.. insallah 2.denemende tutar. dualarimiz seninle