2015 Ekim-Kasım-Aralık'ta hamile kalmak isteyen anne adayları :)

sinirliportakal

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
3.767
8.611
358
Selam kızlar ben henüz yeni evliyim bebişleri çok seviyorum ama kendimi doğuma hazır hissedemiyorum bi türlü :eek: ama işim itibariyle ancak 2015 sonunda hamiş olsam uygun olcak kk çok geniş bir kitleye hitap ettiği için kendim gibi birileri vardır umuduyla yol arkadaşı arıyorum.varsa benim gibi düşünenler paylaşmlarda bulunalım sorularmza cevap bulabilrz.bu arada ben ankarada yaşıyorum doğumu burda yapcm hastane ve doktor da önemli tabi :KK46:

Selam kızlar ben henüz yeni evliyim bebişleri çok seviyorum ama kendimi doğuma hazır hissedemiyorum bi türlü :eek: ama işim itibariyle ancak 2015 sonunda hamiş olsam uygun olcak kk çok geniş bir kitleye hitap ettiği için kendim gibi birileri vardır umuduyla yol arkadaşı arıyorum.varsa benim gibi düşünenler paylaşmlarda bulunalım sorularmza cevap bulabilrz.bu arada ben ankarada yaşıyorum doğumu burda yapcm hastane ve doktor da önemli tabi :KK46:
CANIM DAHA YENİ EVLİSİN EVLİLİĞİNİ OTURT RAYINA Bİ YAŞIN GAYET İYİ AMA EŞİNLE EN GÜZEL ZAMANLARIN ŞUAN ÇOCUK OLUNCA GÖREMİCEKSİNİZ BİRBİRİNİZİ ÇOĞU ZAMAN

Ya bilmiyorum ben de eşimle vakit geçiriim istiyorum ama ondan da bi bebişim olsn istiyorm bilemedm ki o_O sen bebek düşünüyo musun istiyo msnz?

cnm ben şahsen eşimle daha çok vakit geçirmek istiorum bebek nasıl olsa olcak ama geri dönüşümü olmıycak bi yandanda para biriktirip ev alma derdindeyim :KK53:

Back
X