CANIM PROGESTAN UYKU YAPAR. BENİMDE S.A.T 15 ARALIKMerhaba benimde son adet tarihim 15 aralik. 7+1 haftalik hamileyim. Bi aksilik olmazsa 20 Eylül de bebeğimi kucağıma alacağım :)
Dr düşük riskin var dedi sürekli yatiyorum ve hafta da bir yağlı iğne vuruluyorum. Ayrıca da progestan hap verdi onu kullanıyorum. Bu çarşamba bebegimin kalp atışlarını duyucaz inşallah. Ayrıca Ayşe Öner in kitabını aldım benim gibi ilk bebek sahibi olacaklara baya bi destek oluyor.
hayirli olsun canim benimde agrilarim var progestan kullanyrm bende haftaya gidicem.kalp atislri icin ins bisy cikmaz :)Merhaba benimde karnımda kasıklarım da bir ağrı var doktora gidicem hem bebeğin kalp atışlarını dinlicez inşalah bir aksilik olmazda sağlıkla kucağımıza alrızı bebeklerimizii..
hayirli olsun canim benimde agrilarim var progestan kullanyrm bende haftaya gidicem.kalp atislri icin ins bisy cikmaz :)
bilmiyorumki artik duyulur sanirim mide bulantin varmi ?Sağol canım seninde hayırllı olsun allah kucağına almayı nasip etsin..Kalp atışları ne zaman duyulur acaba bende cumartesi dk gidicem inşalah duyarız.
bilmiyorumki artik duyulur sanirim mide bulantin varmi ?
hangi kitabı aldınızMerhaba benimde son adet tarihim 15 aralik. 7+1 haftalik hamileyim. Bi aksilik olmazsa 20 Eylül de bebeğimi kucağıma alacağım :)
Dr düşük riskin var dedi sürekli yatiyorum ve hafta da bir yağlı iğne vuruluyorum. Ayrıca da progestan hap verdi onu kullanıyorum. Bu çarşamba bebegimin kalp atışlarını duyucaz inşallah. Ayrıca Ayşe Öner in kitabını aldım benim gibi ilk bebek sahibi olacaklara baya bi destek oluyor.
Meraba bende yeni geldim bu topiğe. Çok kimse yok ama olsun yine de paylasimlarda bulunalim biz:)) bizim erkek olacak inşallah. Sizin ki ne? Hazırlıkları bitirdiniz miarkadaşlar nasıl gidiyor hamilelikler herşey yolundadır inş cinsiyetler belli oldu mu isimler düşünüldümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?