2015 eylül anneleri burada toplanalım

bebek20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
520
2
66
Ağrı
2015 eylül ayında doğum yapacak bayanlar burada toplanalım lütfen. şuan neler yaşamaktasınız

bende rabbim nasip ederse hayırlısıyla eylülde doğum yapıcam daha doktora gitmedim ama hesaplamalara göre 26 eylül çıkıyor şimdilik 5 haftalık hamileyim

bende galiba 20 eylül gibi. son adet tarihim 15aralık. peki bulantılarınız varmı

Merhaba, pek aktif değil topikimiz ama uzun soluklu bir hale getirebiliriz.
benim 2.hamileliğim ve bir oğluşum var 34 aylık.. daha önce de burda sonuna kadar bir topikte güzel şeyler paylaşmıştık..
umarım yine aynı şeyleri yaşayabiliriz..
herkes için hayırlısı olsun..

Merhaba hanımlar ben de aranıza geldim bir yıldır korunmuyorduk ve sonunda hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime hesaplarıma göre 24 Eylül 2015 bebiş geliyo inşallah sağlıkl agelsin. Doktora gittik sağolsun keseye bakmakla yetindi herhangi bir açıklama yapmadı tabii biz heyecanla beklediğimiz için çok şey duymak istedik keseyi gördü hamdolsun önümüzdeki hafta perşembe de
kalp atışlarını dinleyeceğiz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin veee tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla yaşatsın amin

Merhaba kizlar. 2015 Eylul anneleri diye bir topic acmistik daha önce hatta cok aktif kullanıyoruz. İsterseniz oraya gelin. Eylul anneleri basligindan ulaşabilirsiniz. Yönetici sahva. Görüşmek uzere hepinize hayirli olsun.

Merhaba benimde son adet tarihim 15 aralik. 7+1 haftalik hamileyim. Bi aksilik olmazsa 20 Eylül de bebeğimi kucağıma alacağım :)
Dr düşük riskin var dedi sürekli yatiyorum ve hafta da bir yağlı iğne vuruluyorum. Ayrıca da progestan hap verdi onu kullanıyorum. Bu çarşamba bebegimin kalp atışlarını duyucaz inşallah. Ayrıca Ayşe Öner in kitabını aldım benim gibi ilk bebek sahibi olacaklara baya bi destek oluyor.

Bende çok az bulantı var. Ama en çokta iştahsızlık var. Özellikle de sabah uyandığımda

Herkese selam daha yeni katildim sizlere. 7 haftalik hamileyim ve deli gibi bel agrim basladi bugun. bu agriyi yasayanlar varsa nasil cozumleyebilecegimi benimle paylasabilirmi

Merhaba benimde karnımda kasıklarım da bir ağrı var doktora gidicem hem bebeğin kalp atışlarını dinlicez inşalah bir aksilik olmazda sağlıkla kucağımıza alrızı bebeklerimizii..

CANIM PROGESTAN UYKU YAPAR. BENİMDE S.A.T 15 ARALIK

Merhaba benimde karnımda kasıklarım da bir ağrı var doktora gidicem hem bebeğin kalp atışlarını dinlicez inşalah bir aksilik olmazda sağlıkla kucağımıza alrızı bebeklerimizii..
hayirli olsun canim benimde agrilarim var progestan kullanyrm bende haftaya gidicem.kalp atislri icin ins bisy cikmaz :)

hayirli olsun canim benimde agrilarim var progestan kullanyrm bende haftaya gidicem.kalp atislri icin ins bisy cikmaz :)

Sağol canım seninde hayırllı olsun allah kucağına almayı nasip etsin..Kalp atışları ne zaman duyulur acaba bende cumartesi dk gidicem inşalah duyarız.

hangi kitabı aldınız

Hamilelik kitabi. Saglik acisindan Pek internete girmedigim icin kitap iyi bir çözüm oluyor :)

slm arkadaşlar hamilelikler nasıl gidiyor cinsiyetler belli olmuşdur benimki daha göstermiyor yan yatıyormuş :)

arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelikler herşey yolundadır inş cinsiyetler belli oldu mu isimler düşünüldümü

arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelikler herşey yolundadır inş cinsiyetler belli oldu mu isimler düşünüldümü
Meraba bende yeni geldim bu topiğe. Çok kimse yok ama olsun yine de paylasimlarda bulunalim biz:)) bizim erkek olacak inşallah. Sizin ki ne? Hazırlıkları bitirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…