5aa transfer oldum sizin nasıldı kaçıncı denemeBen de donmuş çift embriyo transferi oldum, insan belirti aramıcam dese de vücudunu dinlemeden edemiyorKalitesi nasıldıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5aa transfer oldum sizin nasıldı kaçıncı denemeBen de donmuş çift embriyo transferi oldum, insan belirti aramıcam dese de vücudunu dinlemeden edemiyorKalitesi nasıldıı
Oooo maşallah5aa transfer oldum sizin nasıldı kaçıncı deneme
Hadi inşallah bizimledirlerOooo maşallahbenim 2. Deneme. 3 bc kalitede
Benim işim biraz hareket gerektiriyor iki kişiyiz bilgisayar işini ben yaparım ama korkuyorum yinede rapor alayım diyorum cumartesiYaptığın işe bağlı açıkçası, ben öğretmenim çok hareketli ağır iş yaptığım bi durum söz konusu değil. O yüzden gidiyorum, hem bana da iyi gelşyor lafam dağılıyoe. Bi bakıyorum saat 5 olmuş bile gün bitmiş![]()
İnşallah, çok dua ediyorumHadi inşallah bizimledirler![]()
Siz daha iyi bilirsiniz tabii, kendinizi nasıl dahaiyi hissedeceksenizBenim işim biraz hareket gerektiriyor iki kişiyiz bilgisayar işini ben yaparım ama korkuyorum yinede rapor alayım diyorum cumartesi
Hiçç yok çok nadir batma oluyor ama o da fitilden iğneden olabilir. Aşılama olduğumda da aynı batmalar oluyordu fitil kullanıyordum ama negatif olmuştu. O bile çok az olunca bugün biraz ümitsizliğe düştüm. Sizde durumlar nasılİnşallah, çok dua ediyorumBelirtiniz var mı hiç
Valla progestan fitil iğne estrofem kan sulandıcı hap iğne vitaminler bissürü şey var, azıcık karnım ağrır gibi oluyor niye olduğunu bile anlayamıyorun. Üst bacaklarım ağrıyor bazen, bazen belim ağrıyor ama ilaçlardan mı tutuldu mu dinlenmekten bilmiyorumHiçç yok çok nadir batma oluyor ama o da fitilden iğneden olabilir. Aşılama olduğumda da aynı batmalar oluyordu fitil kullanıyordum ama negatif olmuştu. O bile çok az olunca bugün biraz ümitsizliğe düştüm. Sizde durumlar nasıl
Belirti olmuyormuş zaten çoğu kişi öyle diyor. daha çok erken aslında transferi saymazsak daha 4. Gündeyiz. Bol bol sabır versin allah bekleyen herkeseValla progestan fitil iğne estrofem kan sulandıcı hap iğne vitaminler bissürü şey var, azıcık karnım ağrır gibi oluyor niye olduğunu bile anlayamıyorun. Üst bacaklarım ağrıyor bazen, bazen belim ağrıyor ama ilaçlardan mı tutuldu mu dinlenmekten bilmiyorumama öyle göğüs hassasiyeti, yok regl ağrısı falan hiçbiri yok. 0 belirti anlayacağın
aşılama da böyleydi, ilk transferim de. Artık iyice korkmaya başladım
Kesinlikle, Rabbim hayırla kolaylıkla güzel haberler almayı nasip etsinBelirti olmuyormuş zaten çoğu kişi öyle diyor. daha çok erken aslında transferi saymazsak daha 4. Gündeyiz. Bol bol sabır versin allah bekleyen herkese![]()
Transferiniz hayırlı olsun, umarım 1 Eylül ekibi olarak hepimiz mutlu haberleri alırızBen de 3 gün dinlendim, dün işe başladım tekrar. Yatmak insanı daha da yıpratıyor bence, 2. Transferim bu benim. İlkinde 2 hafta yattım çok stresliydi![]()
Teeşekkür ederiimm, inşallah hepimizin sonucu yüksek betalı pozitif olurTransferiniz hayırlı olsun, umarım 1 Eylül ekibi olarak hepimiz mutlu haberleri alırızbu arada ben de bir önceki transferimde 1 hafta yatmıştım bunda perşembe günü işe başladım en azından kafam dağılıyor daha iyi oldu gibi böyle
![]()