- 5 Aralık 2012
- 112
- 72
- 53
- Konu Sahibi little3_baby
-
Kadife takım ve tulumlarda şu an çok indirim var ve muhtemelen 1 hafta 10 gün sonrada kaldıracaklar cinsiyeti henüz belli olmadı ama krem rengi 1 takım aldım bugün ilk cicimiz inşallah Devamını almakta nasip olur bebişleri Eylül'de doğumca kış için kadife Takım'lar almak istediğimizde çok Pahalı olacak ve uzun kollu çıt çıtlı bady lerde öyle bakalım artık erken ama almak Lazım
Mağazadan ama internettede îndirimler vardır bebek çocuk marka mağazalarında Çık însirim var onların nuhtemelen internettede satışları vardır indirimler ordadada geçerlidir hiç bakmadım internettenBen şimdilik internet sitelerinin indirimletini takip ediyorum. Henüz bir mağazaya gidip bakmadım. sizin sözünü ettiğiniz indirim internette mi mağazada mı?
canım çok doğru yazmışsın.beğendikçe alalım bencede bunun vakti yok.zaten alacak bi sürü şey var.Canım uğursuzluk kendi kafamızda yarattığımız bir şey. Bebeklerimiz Allah'a emanet. İyi düşünmek ve olumlu olmak lazım. İlk üç ayım endişe dolu geçti. Hala da endişelerim var ama bunun sonu yok. Hayatı kendimize zehir etmekten başka bir işe yaradığı da yok. Ben hamileliğimin tadını çıkarmaya karar verdim bundan sonrası için. Alışveriş de bunun en güzel parçası. Rabbimbebeklerimizei sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar bu başlık çok güzel ama 2015 eylül anneleri başlığında hiç reklamını tanıtımını yapmadığınız için farkedilmemiş bence.. Buarada dolly çok teşekkürler, ne kdr güzel tüyolar paylaşmışsın..Bebeğinize uyku seti alacaksanız yorgan içermeyen setlere bakabilirsiniz. Ben oğlumda yorganlı bir set aldım Yataş'tan, ancak ilk üç aydan sonra bebekler dönmeye başlıyor ve yorganı üzerinden atıyorlar. Oğlum 3,5 yaşında yorganı toplasam bir ay bile kullanamadım. Yedi sekiz yaşından sonra belki sakin yatar ama o zaman da yorgan küçülmüş olur. Bebek yorganları genelde 70-130 cm falan oluyor. Bence almayın.
http://www.evmanya.com/urun/541979-...mi-baby-mavi?gclid=COPoqueDjMQCFWfmwgodvLcA-Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?