2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bugün çınarlıyla görüştüm ayrınlı usg 200 tl dedi

Kizlar youtube takipte olduğum mukemmel bi anne var.izledikce hayran kaliyorum anneligine 3 aylık bi bebisi var.bugun sonunda dogum hikayesini paylasmis izleyin bence. gurbetci ailenin gunluk hayati baslikli vlogu.son videosu dogum hikayesi ii seyirler

Ewt normalde oyleymis ama Doktorum nieyse benden ücret almadi.detayli ultroson bu muydu dedim ewt dedi kalbine vs bakincamama almadi iste ucret.5 dk falandir.resat bozoklar

Kızlar babymall de 23 nisan dolayisiyla %23 indirim var bazı ürünler de ateş ölçer ler de de var ben de haftasonu ankamall de bakmıştım kulaktan ateş ölçer 129 du Chicco magazsinda alsam mi bi fikri olan var mı

Ben hepsiburadada temassiz görmüştüm cok kisinin begendigi 39.90 bide 49.90 vardi.pahali deilmi 129 tl bilemedim

uzaktan ateş ölçerin dha ii olduğunu duydum, bebeği uyandırmadan rahatsız etmeden ateşini ölçebiliriz bn temassız ateş ölçer alıcam

benim kızımda zayıf canım ya 260 gr

o sıkıntı bendede var bende eylül doğumluyum ve tipik bi başak burcuyum temizlik yapmazsam kendimi iyi hissedemiyorum hatta 1 saat önce cam sildim balkon yıkadm şmdi tülleri yıkmaya attım eşime astırcam hafta sonu mevlüt var bende bebeğim sağlıklı olsun diye okunsun istedim ama kendimi daha çok mahvettim inş bişey olmaz canım sende fazla uzanma ben yüksek yerleri silmiyorum

Iyi akşamlar bayanlar bugün Oğluma ciciler aldım sizinle paylaşayım :))

Eklentiler

• image.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 146
  • image.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 143
  • image.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 141
  • image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 164
  • image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 156
  • image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 162
Ewet canm bende aramstim orayi 200 dedi ordaki radyologmus ben bugun tinaztepede yaptirdim 300 e perinotoloji uzmani baska izmirde neresi yapiyor bilmiyorum dewlette gitsen ilk once muayene ediyormus sonra gerekli gorurse ayrintiliya yonlendiriyormusss...

Şimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadım
Canım bende benim gibi aşı vurulma diyen doktoru olan diye düşünüyordum da şimdi bir sen varsın. Benim doktorumda ilk gebeliğimde aşı vurdurtmadı şimdide kesinlikle aşı yok dedi. Aşı da kimyasal madde çok yüksek dedi kesinlikle hiçbir hastama yaptırmıyorum sen zaten özel hastanede doğum yapacaksın paslı hiçbirşey bebeğin plasentasını değmeğeceği için hiç gerek yok. Devletin yaptığı saçma ve gereksiz uygulaması. Ayrıca ben kızımdada şeker yüklemesi yapmadım şimdide yapmayacağım. Doktorum şeker yüklemesinin ve aşının kesinlikle zehir olduğunu düşünüyor ve ben doktorum tanıdık bütün akrabalarım doktorumda doğum yaptı sonsuz güveniyorum. Ve ben şuana kadar hiç bir ilaç kullanmadım daha demir balık yağı vitamin bunların hiçbiri güvenilir değil dedi ve kızımdada hiç kullanmadım ve inanın kızım daha bu 3. Yaşında hiç hasta olmadı çok dirençli ve ben kızımı 2 yıl 10 gün emzirdim. Yani kendim beslenerek yavrumu besledim hiçbir suni ilaca gerek duymadım. Benim doktorum doğallıktan yana. Her doktor farklıdır. Ama benim doktorum gibi düşünen düşündüğünü uygulayan hiç bir doktor görmedim de duymadımda.

cnm bendede o sorun var ayaklarını beli sıcak tut rahatlamana yardımcı olur bide bacak egzersizi yap harekete geçirir senide benim gibi bende geçen uykudan kalktım nasıl bi ağrıyla hemde anlam veremedik sonradan anladm ki gaz sancısıymış kimseye demedim çok utandım :) hamilelikte oldu bendede malesef

yok cnm benim kız kardeşim tepecikte yaptırdı gerek görmek değilde ama kontrollerinide hep orda oldu aynen radyoloji yapıyormuş 300 veririm uzmanına yaptırırm daha iyi yarın rndavü alıcam bende Tınaztepe çok uzak bana adliyenin orda bi özel perinotoji önerdi drum ona gidicem kısmetse.

Ewt normalde oyleymis ama Doktorum nieyse benden ücret almadi.detayli ultroson bu muydu dedim ewt dedi kalbine vs bakincamama almadi iste ucret.5 dk falandir.resat bozoklar
bence değil cnm ya radyolotoji bakıyor yada peritontoloji bakıyor ve en az 30 40 dk sürüyor bugün telde konuştum Çınarlıda radyoloji bakıyor dedi.

Iyi akşamlar bayanlar bugün Oğluma ciciler aldım sizinle paylaşayım :))
Canım çok çok güzel şeyler almışsın, iyi günlerde giymeyi nasip etsin inş Allah. Nerden aldın canım bunları?

Günaydın canım, bende de hafta sonu başladı, akıntım da var. Hamile kaldığımdan beri hiç akıntım yoktu neredeyse...
Çok rahatsız oluyorum

Bende gün içinde yorulur, fazla ayakta kalırsam akıntım çoğalıyor doktoruna sormuştum bunu kaşıntı yoksa sıkıntı olmaz demişti

kızlar 20.hafta ya bugun girdim ama internetten hesaplayınca 19+1 diyo hangisi şimdi anlamadım ben ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…