2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar 20.hafta ya bugun girdim ama internetten hesaplayınca 19+1 diyo hangisi şimdi anlamadım ben ya :S
İkisıde aynı şey demek canım,19 haftanı doldurup 20 den gün almaya başlamışsın Allah devamını sağlıkla getirsin inşallah..

Progestan kullanan arkadaslar cok vajina agrilarim var oglumu alltan cok hissediyorum doktorda progestan verdi ama vajinadan kullan dedi acaba benmi yanlis anladim cunku kullanma talimatinda ole yazmiyo vajinadan kullanan varmi

Progestan kullanan arkadaslar cok vajina agrilarim var oglumu alltan cok hissediyorum doktorda progestan verdi ama vajinadan kullan dedi acaba benmi yanlis anladim cunku kullanma talimatinda ole yazmiyo vajinadan kullanan varmi
Evet canım ben kullanıyorum vajinal yoldan yanlış anlamamışsın geçmiş olsun

Banada en uygun haftanın 22. Hafta olduğu söylendi bunda etkilencek bişey yokki 20 24 arası giden gider bu kadar hassas olunmamı bence naçizane fikrim..

bence değil cnm ya radyolotoji bakıyor yada peritontoloji bakıyor ve en az 30 40 dk sürüyor bugün telde konuştum Çınarlıda radyoloji bakıyor dedi.
Valla benim doktorum kendi bakti bilemiyorum radyoloji Uzmanı falanda gelmedi :)

bence değil cnm ya radyolotoji bakıyor yada peritontoloji bakıyor ve en az 30 40 dk sürüyor bugün telde konuştum Çınarlıda radyoloji bakıyor dedi.
Sorunlu bir gebelik yoksa niye bu kadar periantolog gorsun istion anlamadım :) evhamlisin sanirim.

bende kızımda ayrıntılı ultrasona girdiğimde radyolog bana bebek 2 hafta geri demişti.2 hafta sonra tekrar gel dedi.doktoruma sonuçları göstermeye gittiğimde söyledim.o da kendi ultrasonundan baktı yok öyle birşey dedi.
2 hafta sonra tekrar gittim ve bir sorun yoktu.bunda birşey yok.Allah beterinden korusun.kızımı normal doğumla 3.660 gr ile doğurdum.5 gün sonra kontrole gittiğimizde sadece 50 gr vermişti.
ayrıntılı ultrasonu merak eden arkadaşlar olmuş 5 dakika sürmüyor mümkün değil.uzun uzun detaylıca bakılıyor banada cd vermişlerdi.hem renksiz,hem renkli
video var.

Sorunlu bir gebelik yoksa niye bu kadar periantolog gorsun istion anlamadım :) evhamlisin sanirim.
evhamla alakası yok sorun yok Allahıma bin şükür yaptırıp yaptırmamak bizim elimizde sonuçta 200 verip hiç anlamayan dr bakıcağına 300 ermek daha mantıklı geldi ayrıca hiç yaptırmayada bilirim benim gittiğim dr renkli doppler yok ayrıca renklide görmek istiyorum kızımı yoksa bir şey olucak kaygısında değilim çok şükür.

Bebeğin tuzlanmasını ilk defa duydum. Bizde sadece bebek doğunca ağzına biraz hurma ve zemzem sürülür.
Bende burda ilk defa duymustum birinden.bizde de tuzlama falan yoktur.
ballamak ta varmıs onuda şimdi duydum.
annem sadece hurma yalatmıştı.

Canim ben kullanıyorum vajinafan daha etkili çünkü aynı ilaç ağızdan da alinabiliyor ben de de kramp tarzı vajinafan batma ve cok akıntı oluyor

aaa ben o kadının bütün videolarını izledim :) tavsiye ederim

Bu arada kızlar birşey sorucam. Ayrıntılı ultrasonum yarın olacak. Alttan mı bakılıyor üstten mi ?

Ateş ölçer lazım oluyor ben beurer'in alından ölçeni almıştım ayni zamanda biberonda mama yaparken suyun sıcaklıgını ölçüyordum.ilk doğduğunda beni emmedi kızım.o yüzden bi ara hem mama,hem sağıp verdim.oda sıcaklığınıda gösteriyor.birde braun'un kulaktan ve koltuk altından olanını aldım.dr kulaktan olanı daha iyi demisti bana.129 tl biraz fazla internetten daha uygun bulabilirsin.
biraz fazla uzun olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…