- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Teşekkür ederim canım çok güzel bi duygu bu yaa ilk zamanlar kalp atışlarını duyacakmıyız diye konuşuyorduk şimdi tekmelerini inş Doğumu konuşmakta nasip olurCanım bende göbeğimin Altın'da kasıkların üstünde hissediyorum hatta şuan vuruyor ben burdayım doğru tarif et diye :))) merak etme hemen hemen herkesin aynı yerde bu zamanlarda
folik asit zararli bir sey deilkodeilki fazlasi c vitamini gibi idrarla atilan bisi..simdiki çocuklarla bizleri kiyasla hangimiz onlar kadar zzekiydik..ilaclarin hepsi zararli olsaydi tip nie wardi :)
ben yazdığım da tıp çok geride, Folik asit ilaç yada folik asit zararlı diye bir cümle kurmadim öyle bir ima da da bulunmadım. Evet simdi ki çocuklar çok zeki çok bilmiş dersler öyle. Ama bunlari ben sadece folik asit e baglamiyorum. Anne Babalar da bilinclendi artık bizler çocuklarımızı iyi yetiştirmek için okumadigimiz kitap kalmıyor daha bir kaç gün önce okuduğumuz kitaplardan bahsetti burda değil mi ? Benim dönemim de ki bütün arkadaşlarım suan çok iyi yerlerde. Bir çoğunun öss derecesi var. Ben dahil bir çok arkadaşımın il derecesi var. Folik asitin vitamin olduğunu bende biliyorum. Benim anlatmaya çalıştığım daha açık bir şekil de söylenecek olursa herseyin doğalı varken besinlerden alabileceğimiz vitaminleri bile ilaç gibi almak daha kolay geliyor. Iyi beslenerek zaten bebegimizin her türlü gelişimini etkileriz ayrıca takviyelere gerek kalmaz.ben bir çok şeyin değiştiğine inanıyorum canım evet annem folik asit kullanmadı ama ben kızım gibi okul birincisi olmadım hiç.. kızımın IQ su oldukça yüksek kaldı ki devlette okuyor ve bir çok arkadaşı çok zeki sınıflarında zayıf not alan yok hepsi çalışkan zehir gibi.. yani demem o ki bizler kendimizi geliştirerek zekamızı elde ettik ama şimdiki çocuklar özellikle 2000 den sonra doğanlar doğuştan zeki cnm yaa illaki tıpta ilerlemiş yani..
bi zararı yok cnm o yüzden sıkma kendini bunun için bırak yapsın sonuçta onunda torunu.. aynen öyle zamanı gelince biz de kaynana olacağız ne ekersek onu biçeriz deyip geleceğe yatırım yapmak lazım
al bendende o kadar ya ben o kadar meraklıyımki canım bugün hatta yatak odamda pembe fonlar vardı çocuk odasına yıkadım astım onları hazırlık yapıyorum ama onların dünyadan haberi yok napalım kocalarımızın hatrı olmasa onlarıne güzel anneler kayın valideler çok hevesli imreniyorum.benim kardeşler iyide annamde de kayınvalide de heves yok.ikinci çocuğum olacak ama ilkindede heves yoktu hatta iki tarafa da ilk torundu.napalım canları sağolsun diyorum.desem yaparlar ama bende istiyorum ki demeden düşünsünler ufakta olsa bi hazırlık yapsınlar
NE DEMEK CNM BENDE C.TESİ GİRECEĞİM HEYECANLA BEKLİYORUMÇok sağol canım ya içimi rahatlatsın aşağıda tekme atıyor 4-5 gündür çok net hissediyorum ama endişeliyim aşağıdadır acaba diye Perşembe günü Detaylı ultrasona gidicem onu bekliyorum
puhahahaaaaa çok güldüm haklısın olabilirTurşusunu mu kurcan lafı burdan gelio demek ki soran olursa biz zamanında tuza yatırdıydık deriz
ahh keşke herşeyin en doğalını bulsakta yesek mevsiminde bile hormon yüklü gıdalar.. küçük şehirde yaşayan arkadaşlar daha şanslı.. ben annemlere gidince domates yediğimi anlıyorum mesela, akçayda oturuyorlar, kışlık herşeyimi orda yapıyorum yazın bile domateslerin rengi yok istanbulda..ben yazdığım da tıp çok geride, Folik asit ilaç yada folik asit zararlı diye bir cümle kurmadim öyle bir ima da da bulunmadım. Evet simdi ki çocuklar çok zeki çok bilmiş dersler öyle. Ama bunlari ben sadece folik asit e baglamiyorum. Anne Babalar da bilinclendi artık bizler çocuklarımızı iyi yetiştirmek için okumadigimiz kitap kalmıyor daha bir kaç gün önce okuduğumuz kitaplardan bahsetti burda değil mi ? Benim dönemim de ki bütün arkadaşlarım suan çok iyi yerlerde. Bir çoğunun öss derecesi var. Ben dahil bir çok arkadaşımın il derecesi var. Folik asitin vitamin olduğunu bende biliyorum. Benim anlatmaya çalıştığım daha açık bir şekil de söylenecek olursa herseyin doğalı varken besinlerden alabileceğimiz vitaminleri bile ilaç gibi almak daha kolay geliyor. Iyi beslenerek zaten bebegimizin her türlü gelişimini etkileriz ayrıca takviyelere gerek kalmaz.
folık asıtı dısardan yeterı kadar alamıosun.. a d e k vitamınlerı gıbı yeterlı gelmıo.o nedenle hap ile alıyoruz.ayrıca sen oyle soyledın falanda demedım ben kendı yorumumu yaptım.ben yazdığım da tıp çok geride, Folik asit ilaç yada folik asit zararlı diye bir cümle kurmadim öyle bir ima da da bulunmadım. Evet simdi ki çocuklar çok zeki çok bilmiş dersler öyle. Ama bunlari ben sadece folik asit e baglamiyorum. Anne Babalar da bilinclendi artık bizler çocuklarımızı iyi yetiştirmek için okumadigimiz kitap kalmıyor daha bir kaç gün önce okuduğumuz kitaplardan bahsetti burda değil mi ? Benim dönemim de ki bütün arkadaşlarım suan çok iyi yerlerde. Bir çoğunun öss derecesi var. Ben dahil bir çok arkadaşımın il derecesi var. Folik asitin vitamin olduğunu bende biliyorum. Benim anlatmaya çalıştığım daha açık bir şekil de söylenecek olursa herseyin doğalı varken besinlerden alabileceğimiz vitaminleri bile ilaç gibi almak daha kolay geliyor. Iyi beslenerek zaten bebegimizin her türlü gelişimini etkileriz ayrıca takviyelere gerek kalmaz.
g. olsun cnm neden yükselmiş acaba bişey dedi mi dr.. Allah şifanı versin bol bol dinlen ve üzüntü yapma nolur ters etki yapar üzüntüden düşmez, için rahat olsun bişeycik olmaz..Bugün ilk Tetanoz iğnemizi vurdurdum.Ağrım varKan tahlili verdim ve tansiyonuma baktırdım 15/9 du Cumaya kadar takip edecekmişiz. Dikkat etmem gerekir. Bebegim icin tehlikeliymis yüksek tansiyon. Canım çook sıkıldı. Böyle sorunu olan var mı hanımlar
Sanada hayırlı olsun canım. Bebişin sağlıklı doğsun inşallah.merhaba hanımlar
bende eylül annesi olacagım Allahın izniyle ...hepinize yolun yarısını da sağlıkla atlatmak nasip olsun inşallahh
Amin canm cok sağol. Tuzu tamamen kesmemi söyledi. Liste yapacakmisim, tansiyonumun düşmesi icin diyet uygulamam gerekirmis. Kontrolumuz haftaya bakalim kadin dogum doktorum ne diyecek. 20+ 2 yiz dikkat edince gececek insallahg. olsun cnm neden yükselmiş acaba bişey dedi mi dr.. Allah şifanı versin bol bol dinlen ve üzüntü yapma nolur ters etki yapar üzüntüden düşmez, için rahat olsun bişeycik olmaz..
Robot filminde ağladım yahuu.. Çelik yumruklar diye bir film robot diğer robotu yenince ağladım düşünün bendeki psikolojiyi
Elimde olsa hergün giderim.kızlar kadın dogum doktorunuza ne sıklıkla gidiyorsunuz? sankı her hafta gıtmelıymişim gibi gelıyor bana?
Beni 4 haftada bi çağırıyor ama ben arada başka bi Dr daha var onada gidiyorum oda 4 haftada bi gel diyo yani birine gidiyorum 2 hafta sonra öbürüne gidiyorum 2 hafta sonrada kendi Dr gidiyorum idare ediyorum şimdilik böylekızlar kadın dogum doktorunuza ne sıklıkla gidiyorsunuz? sankı her hafta gıtmelıymişim gibi gelıyor bana?
Büyüdüler teyzesimerhaba eylül anneleri nasıl gidiyor hamilelikler, bebişler nasıl büyüdüler mi? Hepimiz sağlıkla kucaklarımız alalım inş. bebişlerimizi
dün bende aldım ama iade etmeyi düşünüyordum güzel demek kaça aldın sen 90 tl ye aldım ben.Günaydın güzel annislerrr:))) dün farkettim ki yüzümde lekeler oluşmaya başlamış hemen araştırmaya başladım ve güneş kremimı siparis ettim bugün ilk defa kullandım çok memnun kaldım sizlerle de paylasiyim istedim solante pregna aldım sadece hamilelere ozel uretilmis bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?