bende vardı geçti şükür..limon su iç bol bol..uzanmaya çalış..varsa hakiki nar ekşisi anında düşürüyor..normal suyuda bol için su atıyor..bide sıfır tuz kızartmalardan uzak dur...Bugün ilk Tetanoz iğnemizi vurdurdum.Ağrım varKan tahlili verdim ve tansiyonuma baktırdım 15/9 du Cumaya kadar takip edecekmişiz. Dikkat etmem gerekir. Bebegim icin tehlikeliymis yüksek tansiyon. Canım çook sıkıldı. Böyle sorunu olan var mı hanımlar
Robot filminde ağladım yahuu.. Çelik yumruklar diye bir film robot diğer robotu yenince ağladım düşünün bendeki psikolojiyi
salya sümük ağladım amaaaaaaaaama belmacım çelik yumruklar çok güzel filmdi.. filmdeki baba ve oğlun hikayesi de çok etkiliydi.. ben izlediğim zmn hamile bile değildim, ama filmde ağlamıştım.. İzlemeyenler varsa, tavsiye etmiş olalım :)
di mi ama ece
daha yakın cekım mumkunmu :)Selam annişler,
Haftasonu ebebek e gitmiştik, ben de orda bi ihtiyaç listesi gördüm, hoşuma gitti.. Sizinle de paylaşıyorum
Sevgiler..
ba yıl dımmmmmmmm süper güzel olmuş yakızlar dün bu model patik örmeye çalıştım tekini bitirdim sayılır düğmeleri kaldı.diğer tekinide akşam örmeyi düşünüyorum..nasıl sizce
kızartma aşeriyorum resmen ben bende baktırsam iyi olacak her hafta sonu gözümü açıyom patates kızarması istiyo canım, tansiyonuma benim doktor ilk gittiğimde ölçmüştü sora bidaha ölçmedilerbende vardı geçti şükür..limon su iç bol bol..uzanmaya çalış..varsa hakiki nar ekşisi anında düşürüyor..normal suyuda bol için su atıyor..bide sıfır tuz kızartmalardan uzak dur...
Evet haklısın biz istanbul a ilk geldiğimiz de çok zorlanmistik. Özellikle de beyaz ve kırmızı et konusunda. Halen daha memleketten ailem gonderir etimi tavugumu. Meyve sebze de de Çatalca dan pazar a çıkan bir kaç kişiyi buldum bir yakinimiz sayesinde hepsi kendi mahsulleri gidemedigim zaman eksikliğini çok fazla hissediyorum. Tabi herkesin imkanı yok buna direk yetistiricisinden alıyorum sütü mü sebze mi ve çoğu meyveyi.ahh keşke herşeyin en doğalını bulsakta yesek mevsiminde bile hormon yüklü gıdalar.. küçük şehirde yaşayan arkadaşlar daha şanslı.. ben annemlere gidince domates yediğimi anlıyorum mesela, akçayda oturuyorlar, kışlık herşeyimi orda yapıyorum yazın bile domateslerin rengi yok istanbulda..
daha yakın cekım mumkunmu :)
Evet ya kocam da aksine çok çok ilgili.benim iki tarafta öyle olunca koca tarafına da bişey diyemiyom zaten:)al bendende o kadar ya ben o kadar meraklıyımki canım bugün hatta yatak odamda pembe fonlar vardı çocuk odasına yıkadım astım onları hazırlık yapıyorum ama onların dünyadan haberi yok napalım kocalarımızın hatrı olmasa onlarıböyle yaparım
baya bi yükseliyordu tansiyon aleti aldık sonunda..ara ara mutlaka ölçtür.zaten direk belli ediyor baş ağrısı boyun ağrısı gibikızartma aşeriyorum resmen ben bende baktırsam iyi olacak her hafta sonu gözümü açıyom patates kızarması istiyo canım, tansiyonuma benim doktor ilk gittiğimde ölçmüştü sora bidaha ölçmediler
http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/09/12/50/05/23/14/81/72/83/25/83/1545156325262081549.jpg kızlar biz de kızımıza bu beşiği aldıkdün akşam kurduk çok güzel gerçekten.ama içerisindeki süngerde bebeğin rahat etmesi mümkün değil .bu beşikten kullanan ya da almayı düşünen anneler,nasıl yatak yaptırmalıyız?
http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/09/12/50/05/23/14/81/72/83/25/83/1545156325262081549.jpg kızlar biz de kızımıza bu beşiği aldıkdün akşam kurduk çok güzel gerçekten.ama içerisindeki süngerde bebeğin rahat etmesi mümkün değil .bu beşikten kullanan ya da almayı düşünen anneler,nasıl yatak yaptırmalıyız?
çok şanslısın cnm ben şehrin göbeğindeyim neyseki kasabım çok güvenilir 8 yıldır ondan alıyorum, yoğurtta getiriyor ama sebze meyve ne yazık ki normal çarşı pazardan.. dediğim gibi kışlık konserve veya buzluğa atacaklarımı hep akçaydan getiriyorum..Evet haklısın biz istanbul a ilk geldiğimiz de çok zorlanmistik. Özellikle de beyaz ve kırmızı et konusunda. Halen daha memleketten ailem gonderir etimi tavugumu. Meyve sebze de de Çatalca dan pazar a çıkan bir kaç kişiyi buldum bir yakinimiz sayesinde hepsi kendi mahsulleri gidemedigim zaman eksikliğini çok fazla hissediyorum. Tabi herkesin imkanı yok buna direk yetistiricisinden alıyorum sütü mü sebze mi ve çoğu meyveyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?