Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sadece ıkeanın besıklerınden alıcam sıfonyerde almıcam sımdı gercı esım ılla dolap alalım dıe tutturuo ama ben kendı dolabımdan yer acıcam gelecek yıl tayıncı oldugum ıcın.eger yerlesık duzenım olsaydı alırdım ama bı sıfonyer bı dolap:)sanrm genel kani bu
.mantikli olanda.ama ben parkyatak sevmym ahşap besik alcm.peki sence sifonyer alym mi.beşiğin cekmeceleri yeterli mi.ayy çok tecrubesizm;(( bide başka neler almali.ana kucagi vs..elzem olanlar neler???
nıeyse bana park yataklar hantal gelıo ve naylonumsu oldugu ıcınde ıcıme hıc sınmıo.ben mobılya alıcamben de park yatakla beşik arasında karar veremedim park yatak taşıması biryere giderken götürmesi büyük rahatlık diyolar ama sanki beşikler daha güzel geliyor bana fiyatlarda aşa yukarı aynı senin beğendiğin beşik modeli var mı ?
Bence fiyatı baya iyi canım. Ama takımı görmek lazım:)cnm internetten bulmadm burada bi mağazada .sanrm gecen sezon.fiyati 1000 tl
merhaba kızlar günaydın :) konularla alakasız olucak ama aklıma takılan bir konu var ben şuanda çalışıyorum iş yerim beni çıkartıcak söylediklerine göre doğum iznimde beklemiycekler bu durumda ben doğum parası alabiliyormuyum izin süresi içinde sgk ödenmese. bide şöyle bi durum var bu doğum parası ne zaman veriyorlar. işsizliğe başvurmak istiyorum işsizlik başvurusu için ne kadar süre tanınıyor acaba ? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler![]()
cnm büyüyen beşikle 3 kapılı dolap alırsan ilerde çocuk odası olarak kullanırsın zaten.. içinden ne geçiyorsa onu al benceaslında orasi öyle de .gönlüm de al diyo) ilk bebek oluncaa
çok güzel olmuş annesi, yakasının kıvrımlı kısmını aralıklı minik dikişlerle tuttur cnm ben öyle yaptım daha muntazam duruyor ve ütü buharı tut elinde üzerine bastır hazır gibi olsunBebeğimin yeleği bitti nasıl olmuş katiiii![]()
çok güzel olmuş annesi, yakasının kıvrımlı kısmını aralıklı minik dikişlerle tuttur cnm ben öyle yaptım daha muntazam duruyor ve ütü buharı tut elinde üzerine bastır hazır gibi olsun![]()
cnm büyüyen beşikle 3 kapılı dolap alırsan ilerde çocuk odası olarak kullanırsın zaten.. içinden ne geçiyorsa onu al bence![]()
Cok sukur canim bi sikintimiz yok bende sali gunu girdim bi problem cikmadi.insallah sende iyi haberler alirsin.Iyiyim canım Sağol fazla nete giremedim Allaha Şükür bebis te iyi cumartesi renkli ultrason a gideceğim senin nasıl gidiyor ☺
cnm doğum parası alman için çalışır durumda olman lazım hamile kalmadan 3 ay öncesinde sgk başlamış olması ve arada boşluk olmaması lazım.. ayrıca işten çıkarılırsan işe geri alınma davası açarsın hakkını yasal yolla ararsın.. ama bu süreçte sgk yatmadığı için doğum parası alamazsın maalesef doğum parası alman için 32. haftaya kadar çalışıp sonra doğum izni raporunu muhasebenize vermen gerekir bu süreçte zaten sgk nı işyerin öder maaşını toplu olarak doğum iznin bitip işe başladığın hafta işe başlama bildirgeni sgkya sunarsın aynı hafta ptt veya ziraat bankasından alırsın.. işten çıkarıldığında işsizlik maaşına hak kazanırsın ama son 4 ay aynı firmada çalışman ve son üç yılda en az 600 gün prim ödemesinin yatması lazım aksi halde işsizlik maaşıda alamazsın cnm..merhaba kızlar günaydın :) konularla alakasız olucak ama aklıma takılan bir konu var ben şuanda çalışıyorum iş yerim beni çıkartıcak söylediklerine göre doğum iznimde beklemiycekler bu durumda ben doğum parası alabiliyormuyum izin süresi içinde sgk ödenmese. bide şöyle bi durum var bu doğum parası ne zaman veriyorlar. işsizliğe başvurmak istiyorum işsizlik başvurusu için ne kadar süre tanınıyor acaba ? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler![]()
aynen öyle cnm çeşit çok bende kızımda hacişakir sabun tozu kullanmıştım, şimdi oğluma dalinin sıvı deterjanını aldım ve yumuşatıcısını..
Arkadaşlar Detaylı dan çıktım çok şükür herşey yolunda 340 gr 22 cm olmuş güzel kızım![]()
cnm hemen hemen her markanın büyüyen beşikli 3 kapılı dolaplı takımlarında ki süslü püslü baskılar ya alkolle silebilen boya yada sticker.. mesela ben newyojun blue bırd takımını aldım üstünde ki kuşlar alkolle silinince çıkıyor hemde mobilya zarar görmüyor.. araştır derim şimdi seçenek çok hem içinde kalmaz cicili bicili olur takımın hemde ilerde siler veya çıkarırsın desenleri sade şık ocuk odasına dönüşür..Aynen ben de öyle düşünüyorum canım, bebek odası yapmak için çok hevesliyim, büyüyen beşik ve 3 kapılı gardrop alıp daha sonra onu çocuk odasına çevirmeyi düşünüyorum. Ancak şimdi alacağım bebek odasında da öyle çok fazla hayvan desenleri, bebek desenleri vs olmayacak, biraz sade olacak ki çocuk odasına çevirdiğimde de çok bebeksi kalmasın. İlk bebeğim sonuçta ve ilerleyen zamanın ne getireceği belli olmaz, belki başka çocuğum olmayacak, hevesim içimde kalsın istemiyorum
cnm ben hacışakirden çok memnundum dalinin sıvı deterjanını henüz tecrübe etmedim ama yılların markası, oldu ki işime yaramadı yine hacışakire dönerim çünkü erimeme gibi bi durum söz konusu bile değil sabun tozu bu nasıl erimesin zaten en kısa program 30 dk ve 30 derece o ısı ve sürede erimemesi mümkün değil yaniZtn bşk marka yok sanırım ama hacı şakir için dikişlerin arasına girio tam erimio fln demişti bi arkadaşım senin tecrüben nasıl tatlım dalin sıvıda lekeleri tam çıkarmıo fln demişti bilemedim paklar die bi marka varmış bitkisel ve çok eski onun için ii diolar