- 14 Ocak 2015
- 963
- 1.960
- 113
Eki Görüntüle 1506211 Bizim yatağımız bu..
Ben de bunun pembe çekmecelisini düşünüyorum. Park Yatak mı bu mu diye baya ikilem de kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1506211 Bizim yatağımız bu..
hayr tam olarak model belli değil ama belisin besiklerini begnyrmben de park yatakla beşik arasında karar veremedim park yatak taşıması biryere giderken götürmesi büyük rahatlık diyolar ama sanki beşikler daha güzel geliyor bana fiyatlarda aşa yukarı aynı senin beğendiğin beşik modeli var mı ?
cnm ya ahşap daha iyi sanki, park yatak alan üç kişi var çevremde 6. ayda haşur huşur sesler çıkıyor bitanesi ucuza aldı diğer ikisi ahşap beşik kadar para verdi ki biride kızkardeşim.. bnm içime sinmiyor park yatak nacizane tavsiyem ahşap almandan yana olurBen de bunun pembe çekmecelisini düşünüyorum. Park Yatak mı bu mu diye baya ikilem de kaldım
aynen büyüyen beşik ve 3 kapılı olursa ayrıca steackerlı tercih de edilirse uzun bircnm büyüyen beşikle 3 kapılı dolap alırsan ilerde çocuk odası olarak kullanırsın zaten.. içinden ne geçiyorsa onu al bence![]()
evt bnde kiraciyi.2 yila ev alicax o zamana güzel bi cocuk odasi alirm artkbende sadece ıkeanın besıklerınden alıcam sıfonyerde almıcam sımdı gercı esım ılla dolap alalım dıe tutturuo ama ben kendı dolabımdan yer acıcam gelecek yıl tayıncı oldugum ıcın.eger yerlesık duzenım olsaydı alırdım ama bı sıfonyer bı dolap:)
cnm ben hacışakirden çok memnundum dalinin sıvı deterjanını henüz tecrübe etmedim ama yılların markası, oldu ki işime yaramadı yine hacışakire dönerim çünkü erimeme gibi bi durum söz konusu bile değil sabun tozu bu nasıl erimesin zaten en kısa program 30 dk ve 30 derece o ısı ve sürede erimemesi mümkün değil yani![]()
çok güzelmiş canım , güle güle yatsın uyusun bebiş .....bende beyaz ahşap almak istiyorum .çok sık duruyor ne marka ne kadara aldın.Eki Görüntüle 1506211 Bizim yatağımız bu..
cnm makinasından kaynaklıdır belki ne bilim ben kızımın çamaşırlarını 2 sene ayrı yıkadım hiç bir problem yaşamadım ve ilk defa duydum garipsedim nasıl erimezki yani.. dalini dene bence çok küçükken lekeli olmayacak zaten elbiseleri biraz büyüyünce baktık çıkarmıyor lekeleri başla mçözümler ararız mesela limon sıkarız lekenin üstüne öyle yıkarızne biliim yaa valla bilgimizde yok ki bende sıvı deterjan düşünüodum erimio fln dedi die zor işlermiş valla![]()
buyuyen besik sevmym nedense.yani sadece besik ozelligi olsn..bu bebise 2 yil 2. Bebise de 2 yil kullansam 4 yil kullanms olurm .sonrada birine veririm.icimden gecen oda yapmk ama ev benm degil.kucuk biraz..yani pek mantkli olmaz .eniyisi besikcnm büyüyen beşikle 3 kapılı dolap alırsan ilerde çocuk odası olarak kullanırsın zaten.. içinden ne geçiyorsa onu al bence![]()
Ben oda alacağım şahsen. Yani karyola ve dolap sadece. Yanıma da ahşap beşiklerden alacağım 6 ay kullanım için . Bence karyola özellikle büyüyen beşik alırsan 5 yaşına kadar bile kullanabilirsin . Dolap zaten lazım bence , o kadar eşyayı nereye sığdırcan. Benim dolabım bizim eşyaları zor alıyor. Ben oda yapacam açıkçası. Çok kaliteli bir şey almak zorunda da değilsin eğer ilerde oda yaparım diyorsan . İkeada karyola ve dolaplar uygun istersen bir bak derim. Yada çok bebek odası satan yerler var beşik ve dolap alabilirsin. Karar yine de sana kalmış.evt simdilik kuzucuguma oda yok napalim![]()
bende kiracıyım kuzum hersene ev taşımıyoruz ya kaliteli bişey alırsan gayette kullanışlı olur.. ama sen içine nasıl sinecekse öyle yap tabisi..buyuyen besik sevmym nedense.yani sadece besik ozelligi olsn..bu bebise 2 yil 2. Bebise de 2 yil kullansam 4 yil kullanms olurm .sonrada birine veririm.icimden gecen oda yapmk ama ev benm degil.kucuk biraz..yani pek mantkli olmaz .eniyisi besik
tabiki tutmaman gerek kaldıki kutsal kitabımızda da geçer gebelikte tutulmaması gerektiği.. günler çok uzun cnm mümkün değil o kadar saat susuz kalınması.. gebelikte en önemli şeylerden biri bol su içmektir..kızlar size bir sorum var. ramazanda aranızda oruç tutma durumunuz ne olacak. ben istiyorum ama bir arkaaşım hariç kimse tavsiye etmiyor. siz ne dersiniz.
Ben oda alacağım şahsen. Yani karyola ve dolap sadece. Yanıma da ahşap beşiklerden alacağım 6 ay kullanım için . Bence karyola özellikle büyüyen beşik alırsan 5 yaşına kadar bile kullanabilirsin . Dolap zaten lazım bence , o kadar eşyayı nereye sığdırcan. Benim dolabım bizim eşyaları zor alıyor. Ben oda yapacam açıkçası. Çok kaliteli bir şey almak zorunda da değilsin eğer ilerde oda yaparım diyorsan . İkeada karyola ve dolaplar uygun istersen bir bak derim. Yada çok bebek odası satan yerler var beşik ve dolap alabilirsin. Karar yine de sana kalmış.
[/QUOT. Ben 2 yasinda filan oda yapmaya dsnym.şimdilik beşik ve sifonyer slcm sanrm
cnm hemen hemen her markanın büyüyen beşikli 3 kapılı dolaplı takımlarında ki süslü püslü baskılar ya alkolle silebilen boya yada sticker.. mesela ben newyojun blue bırd takımını aldım üstünde ki kuşlar alkolle silinince çıkıyor hemde mobilya zarar görmüyor.. araştır derim şimdi seçenek çok hem içinde kalmaz cicili bicili olur takımın hemde ilerde siler veya çıkarırsın desenleri sade şık ocuk odasına dönüşür..
Canımm nerelerdesin sen yoktun uzun süredir:)bir çift rahımlıyım olarak gözüm seni aradı ,hamıleliğin inş iyi gidiyordur..kasılman vs yok değilmi ,ben paso yatışa geçtimIyiyim canım Sağol fazla nete giremedim Allaha Şükür bebis te iyi cumartesi renkli ultrason a gideceğim senin nasıl gidiyor ☺
Evet canım kullanım kitapçığında da yazıyor zaten uyku için önerilmez diye.canım senın bu dedıgın resımdekı ew tıpı ana kucagı tıny love.ama bunda uzun surelı yatım ıcın onerılmı o sonucta anakucagı ve zemını ınce.yatak kesınlıkle sart ben bunu gun ıcınde yanımda durması ıcın almayı dusunuyorum.ama uzun surelı kullanım ıcın onermıyorlar