2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya benimkinin 2 kabişallah canım benim kızım mı beslenemiyor anlamadım kilolu olması güzelde sağlıklı olmaları önemli olan benimde 30unda ayrıntılı ultrsnum var mrkla bekliyorum
valla bilmym cnm bu kadar fazlada normal mi ki yaa.Cnm sıkldi biraz.bnmde 30 unda ayrintilim

Ztn bşk marka yok sanırım ama hacı şakir için dikişlerin arasına girio tam erimio fln demişti bi arkadaşım senin tecrüben nasıl tatlım dalin sıvıda lekeleri tam çıkarmıo fln demişti bilemedim paklar die bi marka varmış bitkisel ve çok eski onun için ii diolar
Benim vucudum bi ara deterjana karsi reaksiyon gostermisti kasinip duruyodum omo nun bebekler icin olan hipoalerjenik sivi deterjanini aldim aninda kesildi sikayetlerim.haci sakir sabun tozu da aliyorum bazen.ikisi de ayni isi goruyo bence.icine sinmezse cift durulama yap

kızlar burun aspıratoru hakkında bılgı vercek olan varmı?hepsiburadadan bakıyorum ama ınsanların yorumları pek acıklayıcı gelmedı..bu baslıkları degısıomu yedek baslık almalımı sureklı kullanılan bı aygıtmı ?anlayamadım
Ben aldim otri bebe yi oneriyolardi nette. Ondan aldim babymall den. Yedek uclari da ayri satiliyo

ya birde bebek bakım ve banyosu için ne düşünüyorsunuz ben sebamed in ürünlerini alıcam ph değeri en ii ve bitkisel olarak en güvenilir oymuş sizlerden var mı deneyimli olan ?
ben herseyini sebamed kullandim 3 yasina girecek kızım,halada kullanırım.saçları çok kuruydu sebamedde kurutuyordu mustela şampuana geçtim.birde mustela vücut losyonu aldim.sampuan haric sebamede devam.sebamedin özellikle pişik kremi çok iyi.
kızım çok pişik olmazdı ama bazen oldugunda sebamed anında iyileştiriyordu.
deterjani sormuslar onuda burdan söyleyeyim ben 1 yaşına kadar çamaşırları ayrı yıkadım.ilk dalin sıvı kullandim çok parfümlüydü bir daha kullanmadım.kıyafetle resmen parfüm kokuyordu.kaldiki ayni odafa parfüm bile sıkmıyordyk.yumuşatıcıda kullanmadım kendimize bile kullanmıyorum son durulama suyu oldugu icin zararlı.
hacışakir granüllü sabun kullandim kıyafetlerde sabun falan kalmadı.sabun kimyasallardan iyidir.içi rahat etmeyen hatta yumyşatıcı kullananlarda durulama yapsınlar.

Selam kızlar aranızda kabız olup şurup kullanan varmı doktor verdi bana ama kullanmadım ama bildiğin acı çekiyorum daha önce kabız olan biri değildim ne yapsam fayda etmiyor

Selam kızlar aranızda kabız olup şurup kullanan varmı doktor verdi bana ama kullanmadım ama bildiğin acı çekiyorum daha önce kabız olan biri değildim ne yapsam fayda etmiyor

Ben kullandım. Duphalac kullandım. Duyduğum herşeyi denemiştim. Kayısı, ananas, ılık su, prebiyotik yoğurt, yulaf vs.. Hiçbiri fayda etmeyince mecburen kullanmıştım. Ama bağırsakta çözünüyormuş ve bebeğe geçmiyormuş demişti doktorum. Ama ne yazık ki bi müddet sonra midemi bulandırmaya başladı şurup ve içemedim.. Şimdi bi toz verdi doktorum onu kullanıyorum. Hamileliğimd kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Kabızlığı geçtim o sancısı çok fena.. Bakalım bu toz ne kadar idare edecek göreceğiz.. Hiç ümidim yok ama umarım düzelirim.. :110:

bezlerden konusulmus ben ilk bir paket prima premium care kullandım .sonra aktif bebek.huggies sonra sırasıyla bütün bezleri denedim
uzun zamandırda molfix kullaniyorum.
birde bir arkadaş orucu sormuş ben emzirirken bile oruç tutmadım.
,çocuk doktorumuzda tutma demişti.

Saniyorum bebegi hissetmek kisiden kisiye degisiyor.16da hisseden de var 20 21de hisseden de.Ben de erken hissedenlerdenim galiba. Nasil guzel bi duygudur ama...

:KK54:Iyi gecelr herkese :KK54:bugün oğlum çok kıpır kıpır maşallah hala devam ediyor her defasında açıktımı diye düşünüyorum :)))) inşallah hep böyle devam eder bu arada ben şuan 18+3 deyim 1 haftadır çok net hissediyorum yani zamanla artıyor ve bebeğimizin hareketleri oldugunu ayırt edebiliyoruz

ben herseyini sebamed kullandim 3 yasina girecek kızım,halada kullanırım.saçları çok kuruydu sebamedde kurutuyordu mustela şampuana geçtim.birde mustela vücut losyonu aldim.sampuan haric sebamede devam.sebamedin özellikle pişik kremi çok iyi.
kızım çok pişik olmazdı ama bazen oldugunda sebamed anında iyileştiriyordu.
deterjani sormuslar onuda burdan söyleyeyim ben 1 yaşına kadar çamaşırları ayrı yıkadım.ilk dalin sıvı kullandim çok parfümlüydü bir daha kullanmadım.kıyafetle resmen parfüm kokuyordu.kaldiki ayni odafa parfüm bile sıkmıyordyk.yumuşatıcıda kullanmadım kendimize bile kullanmıyorum son durulama suyu oldugu icin zararlı.
hacışakir granüllü sabun kullandim kıyafetlerde sabun falan kalmadı.sabun kimyasallardan iyidir.içi rahat etmeyen hatta yumyşatıcı kullananlarda durulama yapsınlar.

canım ben de mustela kullanmak istiyorum sen memnun kaldin sanirim. ayrica yeni bebeğe hangi ürünler lazım hiçbir fikrim yok.. mustela nin hem konak önleyici şampuanı var mesela hem de vücut saç için birlikte olanı.. sence hangisini almalıyım? tecrübesizlik çok zor :( ayrıca şampuan harici hangi ürünlerini almalıyım sadece şampuan ve losyon yeterli mi yağı var bir de bildiğim :(

Yok ben genel olarak hamilelik öncesinde de doktorumu bilmiyorum hemsireyi de bulduguma yaptırıyorum işimi neyse sağlık olsun diyelim.Gebelik eğitimi ne zaman veriliyormuş ki ??
Valla yarim gunluk bi egitimmis emzirme ve bebek bakimi ustune aylik olarak yenileniomus 14 21 mayis ikisinden birine adini yyazdir dedi :)

canım ben de mustela kullanmak istiyorum sen memnun kaldin sanirim. ayrica yeni bebeğe hangi ürünler lazım hiçbir fikrim yok.. mustela nin hem konak önleyici şampuanı var mesela hem de vücut saç için birlikte olanı.. sence hangisini almalıyım? tecrübesizlik çok zor :KK43: ayrıca şampuan harici hangi ürünlerini almalıyım sadece şampuan ve losyon yeterli mi yağı var bir de bildiğim :KK43:
Ba km bebbek urunleri satan her yerde bakim cantalafk satilio gerekli olan hersey var icinde

Back
X