- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
bize doktorumuz sebamed önermişti ben sampuan yağ losyon pisik kremi aldim bunlar yeterli.sabununu aldım bir ara vucudunda egzama cikmisti dr o zaman sabunu yazmisti onun haricinde sabun duş jeli kullanmiyorum.inan hic gerek yok kücücük vücutlari var.hem vucut hem sac icin deniyor zaten.hele pisik kremi cok iyi memnunum.bir kere sudocrem aldim kizimin poposunda sivilceler oldu ve pisik gecmedi.bazisinada iyi geliyor.konak sampuani almana gerek yok.ben kullanmadim cünkü her bebekte konak olmuyor.kızımın bıngıldak kısmında cok hafif konak vardi o da gecti.dr zeytinyagi ve karbonatli su sür demisti.ben öyle yaptım.ama cok konak olursa tabiki ayri sampuan alirsin.birde eczacimiz sebamed kurutuyor deyip mustelayi önermisti.ama ben sebamedi tavsiye ederim.baktın bebeginde kuruluk yapiyor kullanmazsin.mustela daha pahalı ama sampuan harici fark gormedim arada.sebamed saclarini kuruttu.mustela daha ipeksi yapti.zaten cocuk doktorun sana mutlaka öneride bulunucak.bizim cocuk doktorumuz dogdugundan beri ayni.hatta dogumada girdi.hic degismedi ama cok sukur uzun zamandir doktora gitmiyoruz.ben su an zeytin sütü kullaniyorum kizima o bitince yag alirim.kışın yag,yazin losyon sür demisti dr.mesela doktor sebamedi tavsiye etti ama yüzünde isilik çıkınca mustela yazmisti kullanmadan gecti geri verdim.birde bezleri stok yapmayin cok cabuk büyüyorlar ben bittikce aldım.sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin.canım ben de mustela kullanmak istiyorum sen memnun kaldin sanirim. ayrica yeni bebeğe hangi ürünler lazım hiçbir fikrim yok.. mustela nin hem konak önleyici şampuanı var mesela hem de vücut saç için birlikte olanı.. sence hangisini almalıyım? tecrübesizlik çok zorayrıca şampuan harici hangi ürünlerini almalıyım sadece şampuan ve losyon yeterli mi yağı var bir de bildiğim
![]()