2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben hemen olmasından yanayım cnm hem farkında olmaması hemde daha çabuk iyileştiğini söldikleri için ayrıca büyüdüğüde kıyamam yaa ağlamasına fln dayanamam diorum ama eşim kendinde olmalı bilmeli onu olgunlaştırmalı dio bende biliodum travmamı yaşadım dio bende ondan bölesin işte sen cani diip kızıorum :KK71::KK70::KK70:
bnm eşimde kendini bilmeli erken sünnetten yana değilim diyor.. bakalım galiba biz bekleriz 4-5 yaşa kadar, bana kalsa doğunca yapalım annem yanımdayken bitsin gitsin acısı sancısı ama eşim istemiyor öyle..

Kızlar günaydın.. Renkli ultrason en iyi hangi haftada yapılıyodu?
cnm 20 ile 23 hafta arası yapılıyor en iyi şu hafta diyemem ama ben tam 20. haftamda gittim gayet net rsmlerimiz oldu teyzesi herşeyi net gördük ölçümler haftasına uyumlu çıktı..

bnm eşimde kendini bilmeli erken sünnetten yana değilim diyor.. bakalım galiba biz bekleriz 4-5 yaşa kadar, bana kalsa doğunca yapalım annem yanımdayken bitsin gitsin acısı sancısı ama eşim istemiyor öyle..

aynen ya asıl onların istemesi lazım biliolar nası olduğunu cani bunlar cani :KK70::KK70: valla ben işliorum yavaştan nası dayanıcam babacım die bağırdıkça ağladıkça diorum ben yanına bile giremem diorum hem en sağlıklısı böl esi diorum bklm görücez başarabilicek miyim :-)

cnm ist ben 300 tl aldım kayseri için 400 tl iyi bence burdan alsan kargoda vereceksin aynı hesaba gelecek.. yaşına kadar kullanırsın ama tutunup kalkmayı öğrenirse düşer diye yine nerden baksan 8 ay kullanırsın, ben 6 aydan sonra gece-gündüz kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum kızıma da öyle yapmıştım..
evet hemen hemen aynı fiyata geliyor çok seviyorum ama bi arkadaşım işte tutunup kalkmaya başlayınca tehlikeli oluyor dedi korktum benimde düşüncem 6-7 aylıkken kendi odasına alıştırmak ama bakalım :)tşk ederim bilgi için

9 ay sürmesi zor bi durum. ama en azından yemeye başlamışsın. çıkarsan bile kalan kardır. bende de bulantılar bitmedi. bir gün var bir gün yok. bazen çok iyi geçiyor bazen de günde 5-6 kez çıkardığım oluyor. et ve süt ürünlerinden tiksiniyorum. bu gün söyleyeceğim doktora en azından bi alternatif önerir.
hastanede başka bir arkadışnda çok fazla bulantısı ve kusması olduğu için mama başladı doktorum ona eğer hiç bişey yiyemeyecek duruma gelirsen sanada başlarız dedi ama ben şükür az az yiyorum yeşil mercimek çok faydalı diye sürekli çorbalarımda onu bulunduruyorum yeni yenide katı yiyeceklere başladım bakalım ama ilaç almayınca tek lokma alamıyorum ağzıma

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben iş yerimde yaşadığım sıkıntılar dışında çok şükür iyiyim ben de sonunda cinsiyetini öğrendim inş kızımız olucakmış 13 mayıs tarihinede detaylı ultrason için radyolojiden gün verdi renkli falan bişey dediler baktıran var mı ? detayları nedir merak ettim

cnm bende de kabızlık sorunu olmuştu dr değiştirdi ilacımı şurup verdi ferplex diye bir ilaç içinde 10 ufak şişe var bana çok iyi geldi.. dr söylerseniz değişiyorlar bağırsak rahatlatıcı veriyorlar..
canım bunu içince kabızlık devam etmiyor sanırım değil mi.haftasonu az kan geldi benden.
ilk hamileliktede yaşamıştım aynı şeyi.doktor krem vermişti.hemeroidle ilgili bir krem ama ağızdan şurup
vermemişti sanırım.doktora bende sorayım teşekkürler.
Bunyeden bünyede fark ediyor saniyorum imom da kullanıyorum ben o kabiz yapti demir hapina başlayınca da ishal ve mide agrisi gibi bi şey
canım bende imom kullanıyorum ama kullanmasanda zaten hamilelikten kaynaklı bir kabızlık sorunu oluyor.
bu kullanılan ilaçlarda iyice tetikliyor malesef.ishal ettiyse doktor demir ilacını değiştirir belki.birde bana demir ilacı verilmedi.imomda ki demir yeterli değilmiymiş acaba ilk aylar?sende demir eksikliği mi çıkmıştı?
ben en çok ferro sanal duedonalı beğeniyorum.bağırsakta çözülüyor diye hatırlıyorum.

cnm 20 ile 23 hafta arası yapılıyor en iyi şu hafta diyemem ama ben tam 20. haftamda gittim gayet net rsmlerimiz oldu teyzesi herşeyi net gördük ölçümler haftasına uyumlu çıktı..

Saol canım doktorum 20-22 hafta arası yazmış ama bazıları şu hafta en iyi çıkıyo falan demişti o yüzden sordum :) maşallah size de :)

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben iş yerimde yaşadığım sıkıntılar dışında çok şükür iyiyim ben de sonunda cinsiyetini öğrendim inş kızımız olucakmış 13 mayıs tarihinede detaylı ultrason için radyolojiden gün verdi renkli falan bişey dediler baktıran var mı ? detayları nedir merak ettim
bak cnm böyle oluyor renkli :KK6:ayrıca tüm ölçümleri yapılıyor rsm ve cd veriyorlar güzel bir hatıra oluyor :KK68:

Eklentiler

• 11008791_10153261956787458_6754758315030139135_n.webp
    11008791_10153261956787458_6754758315030139135_n.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 127
bak cnm böyle oluyor renkli :KK6:ayrıca tüm ölçümleri yapılıyor rsm ve cd veriyorlar güzel bir hatıra oluyor :KK68:

bütün organların çalışmasına falan bakılıyor diye duydumda rutin kontrol mü telaş yaptım biraz ama sanırım rutin bir kontrol

bütün organların çalışmasına falan bakılıyor diye duydumda rutin kontrol mü telaş yaptım biraz ama sanırım rutin bir kontrol
yok rutin değil cnm tüm ölçümler yapılıyor dediğim zaten iç organların gelişimine bakılıyor.. damağına bile bakılıyor düşün artık.. yaklaşık yarım saatlik bir ultrason oluyor.. her ayrıntı inceleniyor..

arkadaşlar ya bu arada puset ve bebek arabası alan arkadaşlar araştırmışlardır fikir verebilirler mi, benim ilk bebek ve kullanışlı olan hangisi bilmiyorum.
Canim ben nuna pep aldim cok saglam adam kraftla kiyaslio ustune oturdu 85 kilo tasio portatif tek tusla kapanio hemde hafif 7 kilo..indirim vardi magazasi varsa yakininda 510a dusmustu.oto koltuguna 400 falandi ikinci el piril piril 175e buldum aldim sahibindenden.oneririm incele

aynen ya asıl onların istemesi lazım biliolar nası olduğunu cani bunlar cani :KK70::KK70: valla ben işliorum yavaştan nası dayanıcam babacım die bağırdıkça ağladıkça diorum ben yanına bile giremem diorum hem en sağlıklısı böl esi diorum bklm görücez başarabilicek miyim :-)
işte öyle olmuyor cnm bende sen gibi düşünüyordum ve sırtımda büyük yüktü sünnet geçen sene yaptırdık zaten 5 yaşın altınta yapmıyorlar bebekken yada 5 yaş sonrası oluyor yani.
veeee hiç korktuğum gibi olmadı 15 güne tamamen iyileşti ve tek hastaneden çıkarken ağrısı oldu onun dışında çok çok çok rahat geçti merkezi iyi araştırmak lazım onun dışında çokta büyütülecek bir şey değilmiş sünnet.

2.5 lt çok tatlım ben günde 1.5 içiyorum bazen 2 yi bulduğu oluyo doktorum çokta abartma dedi allaha şükür ne idrar yolu enfensiyonu nede başka bişe yaşadm çok büyük etki ve faydası var hem vücuda esneklikte kazandırıo
. Cnm içmeye basladm benimde sürekli yanmam oluyodu.sanki biraz fark etti.devam edicm içmeye.onumuz yaz bol bol susarim zatennn

yok rutin değil cnm tüm ölçümler yapılıyor dediğim zaten iç organların gelişimine bakılıyor.. damağına bile bakılıyor düşün artık.. yaklaşık yarım saatlik bir ultrason oluyor.. her ayrıntı inceleniyor..

rutin değilse o zaman telaş etmem gereken bi sorun mu oluştu ki şimdi meraklandım 3'lü tarama için ulratasonda sorun yok dedi kan sonuçlarım yarın çıkıcak detaylı için randevu aldırdı inş yarında birşey çıkmaz kan sonucuda yarın belli olcak

Canim ben nuna pep aldim cok saglam adam kraftla kiyaslio ustune oturdu 85 kilo tasio portatif tek tusla kapanio hemde hafif 7 kilo..indirim vardi magazasi varsa yakininda 510a dusmustu.oto koltuguna 400 falandi ikinci el piril piril 175e buldum aldim sahibindenden.oneririm incele

hemen netten araştıyorum çok sağol canım benim

Back
X