- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
Kayinpeder onaylamadan olmuyormueşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinpeder onaylamadan olmuyormueşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()
Evetburçak ismi güzel bence...senin kayın pederde puhaaaa :))))...ilk torunmu peki
Olur canım. Onlar karışmaz hatta , bizde böyle mutlu mutlu paylaşalım dedik dumur oldum amaKayinpeder onaylamadan olmuyormu
kayınvalide kendi adının olmasını beklemiştir ondandır...yoksa ne alaka burçakla mercimek....güya beğenmemiş numarası yapmışlarEveteşim de tek çocuk düşün yani üzerine titriyorlar
![]()
işe gelirken birine sadaka vereyim bari dedim kimseyi göremedim.eşime dedim sen ver orda.onun işyerinin orda çocuk çok..
ben görmedim senin rüyanı..biakç gün öncede aslında çok güzel bi rüya görmüştüm bebeğim doğmuş emziriyormuşum falan..dün zaten baya bi tuhaf geçmişti...sabah yasin okudum rahatlayayım diye..biraz öncede rüya tabirine baktım olumlu şeyler yazıyordu.Rahtladım..korkularım rüyama direk vuruyor sanırımcanım hayır olsun. bende gördüm etkisinden çıkamadım bir süre hatta buraya yazdım kimse cvpvermedi sonra ben forumdan biriini buldum rüya tabiri yapan o içimi ferahlattı. ama bu dönemde gördüğümüz her rüya genelde bilinç altımızdaki korkulardan oluşurmuş. hayır olsun de unutmaya çalış.
Aynı haftadayız, geçen cuma net bi tekme hissettim, elimi falan koymadan, karnımın altında...Kızlar merhaba,
21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
eşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()
kayınvalidenin adı da fahriye hayatta koymamkayınvalide kendi adının olmasını beklemiştir ondandır...yoksa ne alaka burçakla mercimek....güya beğenmemiş numarası yapmışlar![]()
ben görmedim senin rüyanı..biakç gün öncede aslında çok güzel bi rüya görmüştüm bebeğim doğmuş emziriyormuşum falan..dün zaten baya bi tuhaf geçmişti...sabah yasin okudum rahatlayayım diye..biraz öncede rüya tabirine baktım olumlu şeyler yazıyordu.Rahtladım..korkularım rüyama direk vuruyor sanırım
ilginç bi yorum olmuşşeşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()
fahriye burçak deseydiniz kesin peder bey güzel derdi emin olkayınvalidenin adı da fahriye hayatta koymam![]()
ok anladım canım..amin inşş hayırlara çıksın.benim tanıdığım bi üye vardı.güzel yorumlardı ama iptal ettirdi üyeliğiniburaya derken foruma yazmıştım yani rüya tabirleri bölümüne. aynen korkularmız direk rüyaları etkiliyor. hayır olsun inşallah
bilmym ki cnm.bnde tam emin değilim.Muhammedi koymayalm. Diyorum ama Esim illa koymak istiyorcanım bu iki isim birden ağır gelmezmi..biri Efendimiz diğeride kuran kerim değilmi..tabi bu benim fikrim şimdi gördüm
Ayyy defnemiii koydunuz canmm cok guzell ben cocklugumdan beri hep defne istiyorummm hatta kiz oluck dusuncesyle hep defne diye hazirdk erkek olnca kaldiilginç bi yorum olmuşş
güüüüya beğenmemişlerde onu deyivermiş işte
siz ''burçak düşünüyoruz'' falan diye açık kapı bıraktıysanız, bi şansını denemiştir adam
biz direk ''defne koyduk bile biz'' dedik
sıfır yorum, sıfır muhalefet, sıfır fikir![]()
sordum canım ama söylemedi :) ama 2 tanesini biliyorumoff iste o bana lazim aktari takip etseydin keske :))) ne koydugunu bilseydik iyiydi :))))
Ayyy defnemiii koydunuz canmm cok guzell ben cocklugumdan beri hep defne istiyorummm hatta kiz oluck dusuncesyle hep defne diye hazirdk erkek olnca kaldi![]()
sevindim canm ya ilk bebis bilgisiziz ogrenmek lazimm :))Canim bu kitabi Bende siparis ettim herkesede oneririm insanlar cok memnun hamilelikte okuyun cocuk dogunca uygulayin diyorlar.insanlara cok yardimi dokumus
güzel bir paylaşım olmuş ara ara gerekli gördüğün sayfaları paylaşırsan memnun oluruz cnm![]()
ayyy insallah canm kiziim olsun cok istiyorm gozum hep kizlarda :/2.YE ARTIK NASİPSE :)