2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
işe gelirken birine sadaka vereyim bari dedim kimseyi göremedim.eşime dedim sen ver orda.onun işyerinin orda çocuk çok..

canım hayır olsun. bende gördüm etkisinden çıkamadım bir süre hatta buraya yazdım kimse cvpvermedi sonra ben forumdan biriini buldum rüya tabiri yapan o içimi ferahlattı. ama bu dönemde gördüğümüz her rüya genelde bilinç altımızdaki korkulardan oluşurmuş. hayır olsun de unutmaya çalış.

canım hayır olsun. bende gördüm etkisinden çıkamadım bir süre hatta buraya yazdım kimse cvpvermedi sonra ben forumdan biriini buldum rüya tabiri yapan o içimi ferahlattı. ama bu dönemde gördüğümüz her rüya genelde bilinç altımızdaki korkulardan oluşurmuş. hayır olsun de unutmaya çalış.
ben görmedim senin rüyanı..biakç gün öncede aslında çok güzel bi rüya görmüştüm bebeğim doğmuş emziriyormuşum falan..dün zaten baya bi tuhaf geçmişti...sabah yasin okudum rahatlayayım diye..biraz öncede rüya tabirine baktım olumlu şeyler yazıyordu.Rahtladım..korkularım rüyama direk vuruyor sanırım

Kızlar merhaba,

21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
Aynı haftadayız, geçen cuma net bi tekme hissettim, elimi falan koymadan, karnımın altında...
Onun haricinde de haftasonu elimi koyup beklediğimde birkaç hareket hissettim...
2-3 gündür pek hissedemiyorum :KK43:

ben görmedim senin rüyanı..biakç gün öncede aslında çok güzel bi rüya görmüştüm bebeğim doğmuş emziriyormuşum falan..dün zaten baya bi tuhaf geçmişti...sabah yasin okudum rahatlayayım diye..biraz öncede rüya tabirine baktım olumlu şeyler yazıyordu.Rahtladım..korkularım rüyama direk vuruyor sanırım

buraya derken foruma yazmıştım yani rüya tabirleri bölümüne. aynen korkularmız direk rüyaları etkiliyor. hayır olsun inşallah

eşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi :63::KK57::KK57::KK57:
ilginç bi yorum olmuşş :KK48:
güüüüya beğenmemişlerde onu deyivermiş işte :KK51:
siz ''burçak düşünüyoruz'' falan diye açık kapı bıraktıysanız, bi şansını denemiştir adam :KK48:
biz direk ''defne koyduk bile biz'' dedik :KK48:
sıfır yorum, sıfır muhalefet, sıfır fikir :KK50:

buraya derken foruma yazmıştım yani rüya tabirleri bölümüne. aynen korkularmız direk rüyaları etkiliyor. hayır olsun inşallah
ok anladım canım..amin inşş hayırlara çıksın.benim tanıdığım bi üye vardı.güzel yorumlardı ama iptal ettirdi üyeliğini

ilginç bi yorum olmuşş :KK48:
güüüüya beğenmemişlerde onu deyivermiş işte :KK51:
siz ''burçak düşünüyoruz'' falan diye açık kapı bıraktıysanız, bi şansını denemiştir adam :KK48:
biz direk ''defne koyduk bile biz'' dedik :KK48:
sıfır yorum, sıfır muhalefet, sıfır fikir :KK50:
Ayyy defnemiii koydunuz canmm cok guzell ben cocklugumdan beri hep defne istiyorummm hatta kiz oluck dusuncesyle hep defne diye hazirdk erkek olnca kaldi :(

Back
X