- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
canım tabiki siz bilirsiniz..ben fikir olarak dedim sadece ..çünkü ikisi de ağır geldi bana o yüzden.bilmym ki cnm.bnde tam emin değilim.Muhammedi koymayalm. Diyorum ama Esim illa koymak istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tabiki siz bilirsiniz..ben fikir olarak dedim sadece ..çünkü ikisi de ağır geldi bana o yüzden.bilmym ki cnm.bnde tam emin değilim.Muhammedi koymayalm. Diyorum ama Esim illa koymak istiyor
eveet Allah izin verirse adı DefneAyyy defnemiii koydunuz canmm cok guzell ben cocklugumdan beri hep defne istiyorummm hatta kiz oluck dusuncesyle hep defne diye hazirdk erkek olnca kaldi![]()
Zeynep düşünüyoruz bizde elif ismini de çok istiyordm ama yakınimizda var oyüzden eledkarkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???
Kızlar merhaba,
21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
defne çooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel isimilginç bi yorum olmuşş
güüüüya beğenmemişlerde onu deyivermiş işte
siz ''burçak düşünüyoruz'' falan diye açık kapı bıraktıysanız, bi şansını denemiştir adam
biz direk ''defne koyduk bile biz'' dedik
sıfır yorum, sıfır muhalefet, sıfır fikir![]()
Bencede mercimek Muhabbetini okuyo seninkiler takipteler :)Acaba oda mı forumu takip edio dün baya mercimek muhabbeti dönmüştü![]()
Kizim olsa bende defne dusunuodum ilk onceligim oydudefne çooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel isim![]()
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederiz teyzesiiidefne çooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel isim![]()
Kizlar benim adim gulsah, annemin adi gulten, kayin validemin adi gulser, kayinvalidemin oteki dunurunun adi gulsiye :) kayinpederim kiz olursa gullu bisey koymayın sakin diodu :)kayınvalidenin adı da fahriye hayatta koymam![]()
ay çok güldümKizlar benim adim gulsah, annemin adi gulten, kayin validemin adi gulser, kayinvalidemin oteki dunurunun adi gulsiye :) kayinpederim kiz olursa gullu bisey koymayın sakin diodu :)
mercimekte iyiymişşşeşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()
eveet Allah izin verirse adı Defne
bizde deli gibi kız istiyoduk, o sebepten kesin erkek olur diyoduk, alıştırmıştık kendimizi, birsürüde erkek ismi bulduk Civan, Ferman, Toprak, Bedir gibi..
ama doktor boşa hazırlamışsınız kendinizi dedi
siz ne isim düşünüyosunuz ?
defne ismide çok güzel canım benimde çok hoşuma gidiyor.eveet Allah izin verirse adı Defne
bizde deli gibi kız istiyoduk, o sebepten kesin erkek olur diyoduk, alıştırmıştık kendimizi, birsürüde erkek ismi bulduk Civan, Ferman, Toprak, Bedir gibi..
ama doktor boşa hazırlamışsınız kendinizi dedi
siz ne isim düşünüyosunuz ?
Maaşallah arkadaşım ya, ben eve gittim mi, işleri görmezden geliyorum, 9,5 -10 en geç 11 yataktayımSelam Kızlar,
Bana bi haller oldu yerimde duramıyorum. Sürekli hareket halinde olunca kendimi iyi hissediyorum. Oturduğumda kalkarken kemiklerim ağrıyo daha çok yoruluyorum sanki :) işten eve gidince kendime sürekli iş çıkarıyorum oturmamak için :) sizde de bu durum var mı?
birde akşamları 40 dk yürüyüş yapıyorum :)Maaşallah arkadaşım ya, ben eve gittim mi, işleri görmezden geliyorum, 9,5 -10 en geç 11 yataktayım![]()
Darısı başıma o zaman, bende memnun değilim bu halimden ama, 4 aydır böyleyim maalesefbirde akşamları 40 dk yürüyüş yapıyorum :)
maşallah canım sanaSelam Kızlar,
Bana bi haller oldu yerimde duramıyorum. Sürekli hareket halinde olunca kendimi iyi hissediyorum. Oturduğumda kalkarken kemiklerim ağrıyo daha çok yoruluyorum sanki :) işten eve gidince kendime sürekli iş çıkarıyorum oturmamak için :) sizde de bu durum var mı?[/Q
Dediginiz isimler hep aklimdan gecmistir begenmisimdir kizlarBenim de kızımın adı defne olacak :) erkek ismi de benim de favorim topraktır.. ilerde oğlum olursa adını toprak koyarım kesin :)