2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayyy defnemiii koydunuz canmm cok guzell ben cocklugumdan beri hep defne istiyorummm hatta kiz oluck dusuncesyle hep defne diye hazirdk erkek olnca kaldi :KK43:
eveet Allah izin verirse adı Defne :KK36:
bizde deli gibi kız istiyoduk, o sebepten kesin erkek olur diyoduk, alıştırmıştık kendimizi, birsürüde erkek ismi bulduk Civan, Ferman, Toprak, Bedir gibi..
ama doktor boşa hazırlamışsınız kendinizi dedi :KK48:
siz ne isim düşünüyosunuz ?

Kızlar merhaba,

21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?

ben de hala aynı durumdayım. doktora sordum normal dedi. 20-21den sonra hissedeceksiniz dedi.
bir kaç kez tık tık oldu ama çok az :(

ilginç bi yorum olmuşş :KK48:
güüüüya beğenmemişlerde onu deyivermiş işte :KK51:
siz ''burçak düşünüyoruz'' falan diye açık kapı bıraktıysanız, bi şansını denemiştir adam :KK48:
biz direk ''defne koyduk bile biz'' dedik :KK48:
sıfır yorum, sıfır muhalefet, sıfır fikir :KK50:
defne çooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel isim :KK68::KK68:

Selam Kızlar,
Bana bi haller oldu yerimde duramıyorum. Sürekli hareket halinde olunca kendimi iyi hissediyorum. Oturduğumda kalkarken kemiklerim ağrıyo daha çok yoruluyorum sanki :) işten eve gidince kendime sürekli iş çıkarıyorum oturmamak için :) sizde de bu durum var mı?

bizde deli gibi kız istiyoduk, o sebepten kesin erkek olur diyoduk, alıştırmıştık kendimizi, birsürüde erkek ismi bulduk Civan, Ferman, Toprak, Bedir gibi..

Benim de kızımın adı defne olacak :) erkek ismi de benim de favorim topraktır.. ilerde oğlum olursa adını toprak koyarım kesin :)

defne ismide çok güzel canım benimde çok hoşuma gidiyor.

Selam Kızlar,
Bana bi haller oldu yerimde duramıyorum. Sürekli hareket halinde olunca kendimi iyi hissediyorum. Oturduğumda kalkarken kemiklerim ağrıyo daha çok yoruluyorum sanki :) işten eve gidince kendime sürekli iş çıkarıyorum oturmamak için :) sizde de bu durum var mı?
Maaşallah arkadaşım ya, ben eve gittim mi, işleri görmezden geliyorum, 9,5 -10 en geç 11 yataktayım :oops:

Selam Kızlar,
Bana bi haller oldu yerimde duramıyorum. Sürekli hareket halinde olunca kendimi iyi hissediyorum. Oturduğumda kalkarken kemiklerim ağrıyo daha çok yoruluyorum sanki :) işten eve gidince kendime sürekli iş çıkarıyorum oturmamak için :) sizde de bu durum var mı?[/Q
maşallah canım sana:KK9:insan hareket halindeyken daha bi enerjik oluyor hakkaten.

Benim de kızımın adı defne olacak :) erkek ismi de benim de favorim topraktır.. ilerde oğlum olursa adını toprak koyarım kesin :)
Dediginiz isimler hep aklimdan gecmistir begenmisimdir kizlar:KK16:..Benimde kismetse kizim olacak isminide ırmak koymayi düşunuyoruz.. Egerki erkek olsaydi ismini Atlas koyardik:KK46:

Merhaba kızlar, dün @kattina sormuştu tetanoz aşısı sonrası durumunu yazmamı istemişti. Dün hiçbirşey anlamadım ağrı acı olmadı, bu sabahta olmadı sayılır ütü yapıyorum belki ondan dolayı hafif bir ağrım var. Bir de tek doz yapıyoruz artık dedi ebem

Back
X