canım adet dönemine denk gelen günlerinde olabiliyormuş...öyle bişey olabilrmi acaba...bide ayakalrını sıcak tutmaya çalış her nekadar yaz olsada.kasıklarımdan tüm karnıma yayılan bir ağrı canım. gebelikle ilgili herşey normal. idrar yollarından ve böbreklerde kumdan şüphelendi. onlar da temiz çıktı. dinlen diyor. stresten uzak dur diyor
Ben okuyorum canim :)kızlar herkes yasinini düzenli okuyormu acaba...
Kızlar benimde 50 lik yüklendi 162 çıktı sınıri geçtiğim için diyet verdi doktorum hemen yüzlük yüklemek istemedi iki hafta diyet uygulayıp bir hafta şeker ölçümu yapılacak ona göre karar verilecek
Ne yazık ki biliyoruz canım.. Şansımıza bize denk geldi.. Allahtan büyük parçaları almıştık ama yine de sonrası için sinir oldumhaklısın canım n11.com güvenilir site öyle yapacağız sanırım .
bu arada herkes bebek eşyalarının geneline zam gelecek biliyor muuu ????
hemoglobin 8.2 demir 5 çıktı.diğerleri de hep normal değer altında.Dr sennapmissn hiçbirşey yemwdinmi dedi.artık vücut bebeğe vermezmis çünkü verecek bisey kalmamış .gercktn de cokkk istahszm öyle böyle değil.2 kilo aldm sadece.yicem ama sikicam kendimi artık.
bu haftayı okudum bile :)Ben okuyorum canim :)
cnm banada geçen hafta doktor bebeğin iri sende şeker var dedi ....yüklemede yüksek çıktı ama ikinci yüklemeyi yaptırmayı düşünmüyorum ben topu topu 3 kilo aldım ve şekere ait belirtim yok sadece evde şekerime bakacağım ona göre dikkat edeceğim yediğime......slm güzel hamişler bugun kontrolum vardı doktordan geldım normalde bebegım 28+3 gunluk su an ama doktor ultrasyon ıncelemesınde 1 hafta yada 10 gun gıbı ılerı gozuktugunu soyledı seker yuklemesı yapmamıstım onu yaptırmamı soyledı ve cıkan sonuca gore gerekırse yakın takıbe alıcaz dedı bu ne demek sızce bebegımın onde gıtmesıyle seker yuklemesı arasındakı baglantı nedır acaba ? ınanın su an o kadar tuhaf bı durumdayım kı normalde bebegın ılerıde gıtmesı ıyı bırsey dıye dusunurdum ben yoksa deıl mı sastım kaldım
canım geçen bende gittiğimde bir hafta ilerde dedi..asıl doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı .bugün kontrolüm var bakalım o ne dicek...bende acaba ondan mı diye düşündüm..ama kendini hırpalamaya gerek yok..ilerde olması kötü bişey değil..slm güzel hamişler bugun kontrolum vardı doktordan geldım normalde bebegım 28+3 gunluk su an ama doktor ultrasyon ıncelemesınde 1 hafta yada 10 gun gıbı ılerı gozuktugunu soyledı seker yuklemesı yapmamıstım onu yaptırmamı soyledı ve cıkan sonuca gore gerekırse yakın takıbe alıcaz dedı bu ne demek sızce bebegımın onde gıtmesıyle seker yuklemesı arasındakı baglantı nedır acaba ? ınanın su an o kadar tuhaf bı durumdayım kı normalde bebegın ılerıde gıtmesı ıyı bırsey dıye dusunurdum ben yoksa deıl mı sastım kaldım
Yanlış yere yazmışım pardon canım :)bu haftayı okudum bile :)
Bende okuyorum ama hala cesaret gelmediGünaydın kızlar:)
Doğumdan korku konusu geçmişte, bende çok korkuyordum
Ama artık arada açıp doğum öykülerini okuyorum, biraz daha cesaretim arttı
Herkes yapıyor bende yaparım herhalde diye bi düşünce oluşmaya başladı:)
Ben okuyorum canim :)
Allah kabul etsin kızlarbu haftayı okudum bile :)
Kızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
nerde okudunuz bu haberi kızlar..Ne yazık ki biliyoruz canım.. Şansımıza bize denk geldi.. Allahtan büyük parçaları almıştık ama yine de sonrası için sinir oldum
bu haftayı okudum bile :)kızlar herkes yasinini düzenli okuyormu acaba...
Bende okuyorum ama hala cesaret gelmedi
bende okuyorum ara ara..haziran annelerine bakıyorum..çoğu doğum yaptı....sonra temmuzcular sonra ağustoscular ve eylülcülerrrrrrrrrrrrGünaydın kızlar:)
Doğumdan korku konusu geçmişte, bende çok korkuyordum
Ama artık arada açıp doğum öykülerini okuyorum, biraz daha cesaretim arttı
Herkes yapıyor bende yaparım herhalde diye bi düşünce oluşmaya başladı:)
Hanımlar benim tokluk şekerim 103 dü doktorum süper dedi ama ben deli gibi karpuz kavun yiyorum burda okudum sizler yenilmemesi gerektiğini söylüyorsunuz korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?