saol canım tavsıyelerın ıcın ınsan tedırgın oluyor korkuyor ıste ama umarım sıkıntı cıkmaz sıkıntı cıkmasa bıle aynı korkuları yasamamak adına kat kat dıkkat edecegımbenım 50 lık yuklemem 162 cıktı...100 luk yukletemedım....dayanamadım ıctıgım şeyı kustum test ıptal oldu...bende sekerım varmıs gıbı dıkkat etmeye calısıyorum...gebelık sekerı cıkan bır cok hasta var...yedıklerıne dıkkat et ...karpuz kavuın yıceksende sadece ıkı dılim (dılımden kastım buyuk kesik degil)sutlu tatlı yıyeksen ye ekmekgı azalt ...zaten bunlar bebege kılo aldıran seyler degıl...ben meyve yerken yanında yogurt yıyorum o sekerın yukselmesını engellıyormuş....şoylede dusun eskıden seker yuklemesımı vardıherkes ne oldugunu bılmeden doguruyordu...kısaca yuksek gelsede uzulme dıkkat et sonucu allaha bırak
Nasıl gecelikler almamız lazım kızlar hastane çantası için ? böyle pijama şeklinde olanlardanmı yoksa boydan annelerin giydiği gibi mi?Kızlar Markafonide Pierre Cardinin bu pijamasını gördüm, ben pijama vs alana kadar acil bir şey olursa diye bir tane aldım evde dursun nolur nolmaz diye
Eki Görüntüle 1558895
Bende adanaliyim adanadayimbende elazığlıyım , adana mersinde geçti benimde tüm zamanım ama şimdi istanbuldayım:)
ÇOCUKLUĞUM VE ERGENLİĞİM GEÇTİ MEMLEKETİMDEN FARKI YOK İNAN AMA ŞİMDİ İSTANBULDAYIM:)Bende adanaliyim adanadayim
cnm iki genimde heterezigot çıktı pıhtılaşma biri faktör 5 diye bi gen diğerinin tam adını hatrlamyrm.clexane 0,6 kullanım.bebek hareketlerini hissetmym diye gittim Dr a.3 gündü r oynamyrdu korktm.Dr baktı yaşıyor dedi.ölçümlere baktı öncekikontrole gore çok az ilerleme vardı.renkli dopplere gönderdi.orda 2 damarda ttıkanıklıkbbaşlamış dedi.oyle isteee.kan ve demir değerlerinebbakıldı.ikisindecook kkötüydü.beslenmem cokkotu zaten.hala bulantı var.istahszlk vs..işte bebeğe kilo aldirmaliyz damarlar tikanmadan;((
Ne yazık ki biliyoruz canım.. Şansımıza bize denk geldi.. Allahtan büyük parçaları almıştık ama yine de sonrası için sinir oldum
evt cnm şimdiye kadar hep öndeydi kuzucum.ama artık cokzamanim kalmadıkı;(( yanı 2-3 hafta ne kadar gelişirse artık .2 ustu olsa bile cokiyi.yanı en azından bebisin 38-39 lara kadar gelişebilir dimiCanım senin bebeğin yinede iyi bence ben dün gittim aramızda 3 gün var 1100 gr 38 cm benim ki seninki 1600 olmuş maşallah gelişmeye devam eder inşallah
tamm cnm çok sagoll. 1 ay bile dayansa normal olur bnce bebisim.Hayrlisi hakkimzdacanım kuru yemiş,balık ,sucuk salam vs, balık,karaçörekotu, çikolata aklıma gelenler bunlar..bunlarda uzak durmaya çalış..iğnenin etkisini azaltıyormuş ...kiraz yemeye çalış,limonlu su iç bunlarda sulandırır kanı
Nasıl gecelikler almamız lazım kızlar hastane çantası için ? böyle pijama şeklinde olanlardanmı yoksa boydan annelerin giydiği gibi mi?
Canım oylede bana 75 şeker yüklemesi yapıldi değerlerin biri en fazla 180 olması gerekirken benimki 203 çıkmış bir hafta takibe aldı haftaya perşembe gidecem tahlil için falan bana şeker hastalarına verdiği diyet listesi verdi yumurta falanda yok bise yemeye korkar oldum inan bebeğimi besleyememekten korkuyorumdemir eksikliği iştahsızlık yapar, demir ilacını sakın ihmal etme, çok çok önemli, benim 11 olduğu halde doktorum takviye verdi. bebek için sıkı bir kahvaltı yapman gerek, süt yumurta peynir, zeytin, bol yeşillik.. günde 1 soda mineraller için. ve tabi mutlaka 1 öğün et içerikli bir yemek. günde 1 kase evyapımı yoğurt.. bunlar çok önemli. doğumdan sonra emzireceğiz, bize yine enerji ve vitamin lazım. zorla da olsa yemek lazım artık..
haklisn cnm bu sabah 8 de kalktm güzel bi kahvaltı yaptım artk böyle ..çok dikkatedicem
Sezaryan dan sonra normal doğum olabiliyormu? pek çok arkadaşım ilki sezeryan olduğu için şartlanmışlar ikincide sezeryan diyorlar..
canım şeker yüksekse kavun karpuz çok yememek lazım, 103 yüksek mi bilemiyorum ben
Canım oylede bana 75 şeker yüklemesi yapıldi değerlerin biri en fazla 180 olması gerekirken benimki 203 çıkmış bir hafta takibe aldı haftaya perşembe gidecem tahlil için falan bana şeker hastalarına verdiği diyet listesi verdi yumurta falanda yok bise yemeye korkar oldum inan bebeğimi besleyememekten korkuyorum
Sezaryan dan sonra normal doğum olabiliyormu? pek çok arkadaşım ilki sezeryan olduğu için şartlanmışlar ikincide sezeryan diyorlar..
Yok canm yüksek degil sınır 140mış ama Yediğimden dolayı çıkarmı diye Endişe ettim
benımde gereksız endıselerım vardır bazen...eşim aılem hakkında cok endıseye kapılırım..dusunun yanı annem ılk kez ucaga bınecek kadın gayet rahat ben korkudan oluyorum...ya korkarsa ya korkarda tansıyonu yukselırse dıye..
o yuzden normal dogumdada ya bebegım sıkışırsa yolunda gıtmeyen bişi olursa dıye korkuyorum...ıste bunlar gelıyor aklıma...normal sartlarda nasıl oldugunu bıle bılmedıgımız bu konu hakkında bu kadar endıselenmek mantıksız...hanı yaşayıp bılsem tamam da ...of ben psıkologa mı gıtsem acaba?
Adana mız güzelÇOCUKLUĞUM VE ERGENLİĞİM GEÇTİ MEMLEKETİMDEN FARKI YOK İNAN AMA ŞİMDİ İSTANBULDAYIM:)
nasılsın ece nasıl gidiyor
canım şeker yüksekse kavun karpuz çok yememek lazım, 103 yüksek mi bilemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?