2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
saol canım tavsıyelerın ıcın ınsan tedırgın oluyor korkuyor ıste ama umarım sıkıntı cıkmaz sıkıntı cıkmasa bıle aynı korkuları yasamamak adına kat kat dıkkat edecegım

Canım senin bebeğin yinede iyi bence ben dün gittim aramızda 3 gün var 1100 gr 38 cm benim ki seninki 1600 olmuş maşallah gelişmeye devam eder inşallah

Ne yazık ki biliyoruz canım.. Şansımıza bize denk geldi.. Allahtan büyük parçaları almıştık ama yine de sonrası için sinir oldum

bizde bu akşam beşik bakmaya gidicez , salıncak ana kucağı alcaz ve arabayı alıcaz 23 hazirana kadar aslında bu kadar erken almayı düşünmüyordum napalım bütçede önemli. Allah kullandırmayı nasip etsin inşallah. sizde gülerek kullanın canım.

Canım senin bebeğin yinede iyi bence ben dün gittim aramızda 3 gün var 1100 gr 38 cm benim ki seninki 1600 olmuş maşallah gelişmeye devam eder inşallah
evt cnm şimdiye kadar hep öndeydi kuzucum.ama artık cokzamanim kalmadıkı;(( yanı 2-3 hafta ne kadar gelişirse artık .2 ustu olsa bile cokiyi.yanı en azından bebisin 38-39 lara kadar gelişebilir dimi

Mk tamm cnm çok sagoll. 1 ay bile dayansa normal olur bnce bebisim.Hayrlisi hakkimzda

Nasıl gecelikler almamız lazım kızlar hastane çantası için ? böyle pijama şeklinde olanlardanmı yoksa boydan annelerin giydiği gibi mi?

Canım çoğu kişi annelerin giydiği gecelik tarzı daha iyi oluyor demiş
Alttan sondadır, kanama kontrolüdür habire altı giy çıkar olmasın diye
Sezaryen olanlarda dikişe lastik gelme ihtimali de var
Ben bunu yedek olarak götürürüm, 2 tane gecelik alacağım sabahlıklı
Evde olsun acil bi durumda diye aldım malum hamilelikte her an hastanede yatman gerekebilir

Canım oylede bana 75 şeker yüklemesi yapıldi değerlerin biri en fazla 180 olması gerekirken benimki 203 çıkmış bir hafta takibe aldı haftaya perşembe gidecem tahlil için falan bana şeker hastalarına verdiği diyet listesi verdi yumurta falanda yok bise yemeye korkar oldum inan bebeğimi besleyememekten korkuyorum

haklisn cnm bu sabah 8 de kalktm güzel bi kahvaltı yaptım artk böyle ..çok dikkatedicem

yedikçe iştahın da açılır canım, bir de demir eksikliği durumunda süt ürünleriyle et ürünlerini bir arada yememek gerekiyormuş, mesela et yemeği yanında yoğurt ayran tüketmemek gerekmiş, onun yerine bol limonlu bir salata.. hatta ete limon sıkarak tüketin demişlerdi. demir ilacını da c vitamini içerikli bir meyve ile al, meyve suyu olarak değil de meyve olarak tüket, meyve suyu sadece şeker, asıl c vitamini meyvenin posasında oluyor. mesela portakalın beyaz kısmında, biberin kendisinde, brokolide çok c vitamini var. sen moral bozma başka doktora gittin mi? belki doktor da yanılmış olabilir mi erken doğum konusunda?

Sezaryan dan sonra normal doğum olabiliyormu? pek çok arkadaşım ilki sezeryan olduğu için şartlanmışlar ikincide sezeryan diyorlar..

yurtdışında deniyorlar canım Sezeryan sonrası vajinal doğum deniyor SSVD diye kısaltılıyor. Türkiyede de destekleyen doktorlar var ama çoğu doktor desteklemiyor. ssvd grubu var fb'da, orayı da takip ediyorum, nerdeyse her şehirde ssvd destekçisi doktor var, yeter ki insan istesin yani.. ha sonuç sezryana dönebilir ama en azından bebek hazır olduğunda geliyor..
ssvd'nin normal doğumdan farkı, dışardan bir müdahale yapılmıyor kesinlikle, suni sancı veren de var ama çoğu vermiyor, kendiliğinden açılma olursa sancı gelirse deniyorlar.

listede ekmek var mı? yumurta sadece protein, içerisinde hiç karbonhidrat yok ki neden şekeri yükseltsin anlayamadım. şekeri yükselten ekmek ve karbonhidrattır. meyve de buna dahil.

Yok canm yüksek degil sınır 140mış ama Yediğimden dolayı çıkarmı diye Endişe ettim

canım o zaman yine de temkinli tüketmekte fayda var, ve meyvenin üzerine yoğurt ya da biraz süt içmek de şekerin yükselmesini bir nebze engelliyor..

eğer imkanın varsa git, harika olur, sana telkin verir, rahat rahat doğurursun:) ben trde olsam giderdim. bildiğim birkaç yöntem var onları kullanacağım. çalışınca ve evde de bir oğlan olunca malesef çok zaman ayıramıyorum ama kendime telkin uygulaması yapacağım..

nasılsın ece nasıl gidiyor

Nası gitsin cnm ya sıcaklarla uğraşıyorum bilmiorum sizler nasılsınız ben ejderha gibi hooo desem alev çıkacak içimden gibi hissediyorum eşimin doğum günü var pazar günü için planlar planlar var mı hediye fikrin babalar günüde aynı güe geldiği için baba olma sanatı die bi kitap alıcam içinede bebişin azından bi mektup yazıcam bklm doğum günü için bişeye karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…