2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
haklısın canım doğar doğmazda alıyorlar.ben ikinci topuk kanını 3-4 gün sonunda verdim.

canım ayışığı riskli gebelik uzmanın özel yerine gidiyor..perinatologların genelde muayene ücretleride öyle uçuk..ben 300 tl veriyordum mesela..adam doğum için 4-5 hastaneyle anlaşıyor..tercihi sen yapıyorsun..benim doktorda 6000 istemişti 4500'e kadar inmişti..ama ben onda yaptırmıcam..farklı bi doktora daha başlamıştım

Gerek yok ki istersen iptal edebilirsin eğer pazartesi gelmek istersen. Annem giriş yaptırır çünkü ben hiç randevu almadım.

öyle mi.. sorun olmaz yani? pazartesi öğleden sonra diğer doktora gideceğim, saat 1 de. sen sabahtan mı gideceksin?

ben birz pimpirikliyim. 28 haftada rüyalarıma giriyorduhep. bebek doğmuş ama bizim hiç bişeyimiz hazır değil çocuğum çıplak bir çarşafa sarılı koltuklarda yatıyordu. ki o zaman bile yatak odamızdaki beşik ve babamızın yaptığı ay şeklindeki beşik hazırdı. 29. haftada alan heralde hastane cantamızı hazırladık. eşyaları 30-32 gibi yıkadım ütüledim ama dolap gelmediği için yerleşmtirememiştim. iki hafta önce geldi sonunda da herşeyini yerleştirdik hazır bekliyoruz. ya yavaştan yaptıklarımı farketmeye başladım da bebek eşyaları ve odası konusunda fazla takıntılı oldum galiba özellikle temizliğinde eşyalarını falan yerleştirmeden önce ellerimi anti bakteriyel sabunla falan yıkıyorum ilerde hastalığa dönüşecek diye korkmaya başladım. delirdim mi ne acebaaaaaa

öyle mi.. sorun olmaz yani? pazartesi öğleden sonra diğer doktora gideceğim, saat 1 de. sen sabahtan mı gideceksin?
Evet sabah gidicem. Senin için başka gün uygunsa o gün yine seninle gelebilirim ama. Sabah gelmek istersen hastane de buluşuruz :) çatı muayenesi bu hafta olmaz dimi

ozgesinan canım nasılsın...seni tekrar görmek çok güzel
Canım benım galıba cok iyiyim rabbim bu nisanda yavrumu aldı 2016 nisanda anne yapıcak inş iki gün önce ögrendim adetimden üç gün önce bugun tekrarladım kan testimi ikiye katlamıs inş bir sıkıntı olmaz saglıklı gebelıktir hem cok mutlu hem de cok korkuluyorum sizleri takipteyim bol bol duamdasınız

Günaydınn bugün yatak keyfi yaptım kahvaltımı tatlıyla yaptım kızım coştu ya özel biraz ama sizinde göğüsünüzün kahverengi yeri böyle sikilasip sertlesiyor mu büzülms gibi oluyor canm acıyor bi bakıyorum öyle olmuş bilgisi olan varsa lütfen yardmci olsun dün doktoruma gittim sormayı unuttum

canım Allah tamamını erdirsin inş

ne güzel bir haber bu......Rabbim korkularından emin kılsın seni inşş...aklımdaydın..sabahta topikte görünce sorayım dedim neler yaptın diye...

canım evet suyu azalırsa vs neden belirtme ihtiyacı duyuyor ki? çok saçma yani. bebek olmuş 2600 daha ne olsun.. benim doktorum senin oğlan anca 2500 olur sen de rahat rahat doğurursun demişti. boynunda da kordon vardı, besleyen damarın biri eksikti. 41.haftaya kadar sezeryan demedik. bence vaktin varken başka bir doktora gidebilirsin, aklını karıştırmak istemem ama normal doğum istiyorsan normal destekçisi birine git ve fikrini al. hangi şehirdeydin canım unuttum?

biberon fırçası yazmamıştım onu aldım mesela bir de sanırım bebek penye battaniye ile eşleşmiş bende görünce aklıma geldi özdilekten battaniyesini aldım ve ilk defa pembe ya da krem dışında bi şeyi oldu kızımın yeşil törpü unutmuşum sonra şu makas gibi olan tırnak makaslarından gibi aklıma gelenler bunlar

Canim hastaneden hastaneye değişiyor benim mesela muayene 100 tl doğum paketleri var biri 3500 diğeri 5000 tl daha karar vermedim gerçi de uçmuş bunlar resmen yani...

paketin içinde siz sadece doğurun biz hem sizi hem bebeğinizi giydirir paklar yollarız ayrıca anaokulu masrafları dahil diyorlar sanırım bu ne ya hastaneden hastaneye değişirde fazla diil mi yani fotoğrafçısı doğumu özel odası bebeğin bezi hasta bezi terlik süsleme kişiye özel nevresim 1000tl yi bulmuyor burda

tutturabildiğine yani allah gücü olmayan mecbur kalana yardım etsin

canım bir de okuduğum her kaynakta 35.haftada su maksimuma ulaşır sonra azalmaya başlar diyor. kritik bir seviyeye inmedikten sonra azalması da normalmiş. bi bak bakalım haftaya ne diyecek.

riskli gebelik neyse araştırır özel şartlar ararsın da bizim bebişin toplam masrafı her sey dahil ama doğumu kıyafeti yatağı arabası ..... 4000 bulmuyor o yüzden çok şaşırdım

ne güzel bir haber bu......Rabbim korkularından emin kılsın seni inşş...aklımdaydın..sabahta topikte görünce sorayım dedim neler yaptın diye...
Tesekkür ediyorum Canım bu sürecleri tekrar yasamak hem heyecanlı hem de benım için korkulu ama kalbıme beynime kötü düşünce getrmek istemiyorum nasipten ilerisi zaten yok inş benımle olur tek temennım o sizlerinde yavas yavas dogumlarınız başlamış Allah kolaylıklar versin bir avazda kurtulun hepiniz inş

özgecim merhaba..
güzel haberler verdin bize.. inan çok sevindim.. inş herşey yolunda gider, bebişine sağlıkla kavuşursun.. lütfen ara sıra bize de uğra, haberdar et
sevgiler

nisanda güzel haberlerşini okuruz inşaallah

Evet sabah gidicem. Senin için başka gün uygunsa o gün yine seninle gelebilirim ama. Sabah gelmek istersen hastane de buluşuruz :) çatı muayenesi bu hafta olmaz dimi

salı bana daha uygun olabilir canım, ama senin programını bozmak istemem tabi. çatı muayenesi 38de falan oluyor, bazı doktorlar yapıyor bazısı yapmıyor. çünkü esasında çatının durumu doğum sırasında belli olurmuş. dar görünen bir çatı doğum esnasında gayet güzel açılabilirmiş.

riskli gebelik neyse araştırır özel şartlar ararsın da bizim bebişin toplam masrafı her sey dahil ama doğumu kıyafeti yatağı arabası ..... 4000 bulmuyor o yüzden çok şaşırdım
Allah kimseyi mecbur bırakmasın..sağ salim alalımda kucaklarımıza gerisi önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…